Продукти

2 шепи микс от зелени салати (лоло росо, лоло верде, рукола и бейби спанак)
1 круша
1 авокадо
2 с.л. зърна от нар 
20 г орехови ядки
мед
бял оцет балсамико
зехтин
сол

Начин на приготвяне

Обелете крушата. Почистете семките и я нарежете на парчета по ваш избор. Разрежете aвокадото на две, отстранете костилката и с помощта на голяма лъжица го отстранете от кората. Нарежете го на полумесеци.

Запечете ореховите ядки за кратко и ги начупете на по-малки парчета. Смесете зелените салати и ги разпределете в чиния. Отгоре подредете парчетата круша и авокадо. Посипете зърната нар и ореховите ядки. Полейте салатата със зехтин, балсамов оцет и мед. Подправете с щипка сол за баланс.