Продукти

2 глави лук
1 буркан нарязани домати
600 г пилешко месо
6 средно големи картофи
200 г гъби
1 голям патладжан
200 г микс задушени зеленчуци
300 г кашкавал
1 пак. кори за баница
сол
черен пипер на вкус

За соса:
3 с.л. брашно
1/2 пакетче масло
1 л прясно мляко
1/2 к.л индийско орехче

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и задушава заедно доматите. Пилешкото и гъбите се нарязват на кубчета и се запържват до готовност. Патладжанът и картофите се режат на кубчета и се пържат до златисто. Взема се една малка купичка, в нея се слагат по две кори за баница (да стане като кошничка). Слагат се по малко от всичките продукти и отгоре се завива с кората, за да стане като дъно.

Купичката се обръща в намазнена тава. Останалата част от продуктите се слагат по същия начин до изчерпването.

За соса: Приготвя се като сос бешамел.

Пече се 30 минути в загрята фурна, като на 20-а минута се вади и поръсва с кашкавал.