Продукти

400 г пилешки гърди
200 г гъби
50 мл бяло вино или розе
50 г топено сирене
5-6 кисели краставици
200 г заквасена сметана
100 г кашкавал
1 готов хляб
сол
кимион
черен пипер
къри
риган

Начин на приготвяне

В дълбок тиган сложете малко олио, когато се сгорещи, добавете пилешкото и гъбите. Задушете ги за кратко, добавете виното, киселите краставици и топеното сирене. Когато виното се изпари, добавете сметаната и гответе на бавен огън докато се сгъсти. Накрая добавете подправките.

Махнете част от повърхността на хляба и го издълбайте. Напълнете го с плънката. Сложете кашкавала и още топено сирене, запечете за около 10 минути във фурната на горен реотан. Внимавайте да не прегорите бохчата. Сложете капачето отгоре.