Продукти

8 пържоли без кост
500 г гъби, предварително запържени
250 г топено сирене
350 г кашкавал
250 г майонеза
сол на вкус
2 с.л. кикоман терияки марината и сос
чубрица на вкус
щипка черен пипер
4 с.л. олио или зехтин
300 мл вода
печена и стрита суха люта чушка

Начин на приготвяне

Намазваме пържолите с терияки марината и оставяме да престои час. След това поставяме пържолите, които сме овкусили с подправките, в намазнена тава, гъбите ги редим отгоре, които предварително сме запържили, над тях изсипваме майонезата и я разнасяме навсякъде. Наливаме малко вода, поставяме фолио над тавичката и печем на 220 градуса за около 30-40 минути.

Когато пържолите са готови, махаме фолиото, поръсваме с лютата чушка, нареждаме топеното сирене на парченца и отгоре поръсваме с настърган кашкавал, вдигаме тавичката по близо до реотана и печем, докато кашкавалът се зачерви.