Продукти

плоски питки
1 доматен сос пекорино (консервиран)
кайма
половин глава лук
1 консерва сладка царевица
сирене чедър
по желание може да се добавят ориз и зелена салата

Начин на приготвяне

Запържваме лука в тиган, след което добавяме каймата. Прибавяме доматения сос и разбъркваме. Слагаме подправки - малко сол, черен пипер, босилек и щипка кафява захар, за да убиете киселинността на доматите. След това прибавяме 3,4 парчета чедър, за да подсили вкуса. Оставяме соса да поври на ниска температура около 10 минути.

Вземаме една питка, слагаме в нея от соса и прибавяме царевицата. По желание добавяме ориз и/или зелена салата, нарязана на ситно. Сложете една тънка филийки чедър и увийте питката.