Продукти

1 кг пилешки дробчета
2 стръка пресен лук
2 червени чушки
2 лъжици доматено пюре
сол
черен пипер
пресен магданоз
салатна целина
150 мл олио
2 филии хляб
скилидка чесън

Начин на приготвяне

Сложете дробчетата в тенджера с вряща вода и ги оставете да се варят 15 минути. През това време нарежете чушките и лука. Сложете олиото в дълбок тиган и запържете лука, добавете чушката, доматеното пюре и накрая дробчета, като преди това сте ги извадили от врящата вода. Посолете и оставете да се готви 10 минути.

Нарежете 2 филии във форма по желание, намажете ги с мазнина от тигана и ги запечете във фурната. Когато са готови, ги натъркайте със скилидката чесън за аромат. Поръсете с пресните подправки и черния пипер и сервирайте.