Продукти

Продукти за 8 порции:
1 глава резене (италиански копър)
8 млади тиквички
16 едри каперси
1 голямо меко авокадо
1 голяма връзка магданоз
2 шепи бейби спанак
1 пакет микс зелени салати
1 люта чушка
1 лимон
4 с.л. зехтин екстра върджин
3 скилидки чесън

Начин на приготвяне

Блендираме магданоза, чесъна, половината каперси, 4 с.л. от марината на каперсите, лютата чушка, зехтина и сока на лимона.

В голяма купа нарязваме на тънки резени тиквичките (с белачката за картофи) и резенето, заливаме и объркваме добре с бл
ендираната смес. Оставяме ги да се мариноват 10 минути в хладилника.

Добавяме зелените салати, авокадото на кубчета и спанака, разбъркваме, украсяваме с останалите каперси и сервираме.