Продукти

около 600-700 г агнешко месо
60 мл олио
1 кафена лъжица червен пипер
2 супени лъжици с връх брашно
сол на вкус
джоджен и девесил (Може да бъдат пресни джоджена и девесила , като количеството е по ваш вкус.)

Начин на приготвяне

В подходяща купа смесвате брашното, червения пипер, сол на вкус, олиото и 40-50 мл студена вода. Разбърквате до получаване на еднородна смес. Нарязвате месото на средно големи парчета и всяко парче топите в готовата смес (както може да видите от снимките "стъпка по стъпка"). Взимате подходяща тава, посипвате дъното с джоджен и девесил и подреждате мръвките отгоре, ако вие останало от сместа я изсипвате в тавата. Залейте с два пръста от дъното на тавата с топла вода месото, завийте с алуминиево фолио и печете на 180-200 градуса във фурната за около 1 час и 30 минути. Махнете фолиото и оставяте да се запече, докато хване месото коричка. пробвайте и споделете. да ви е сладко.