София

6°C
към 03 часа
Min 5°C | Max 21°C
Вятър: слаб

Пет

6°/15°

Съб

2°/17°

Нед

3°/18°

Пон

4°/17°

  Днес   ще остане слънчево или  с незначителна облачност. Минималните температури ще бъдат от около нула градуса по високите полета и ниските части на низините до 8-9 по Черноморието, а дневните  ще се повишават и ще достигнат 18-23 градуса.

Утре в Дунавската равнина ще се появи слаб вятър от запад и минималните температури ще са по-високи, от 4-5 до 11 градуса.

През деня облачността ще бъде незначителна, средна и  висока, а дневните температури ще бъдат от17, 18 до около 22 градуса.

През нощта срещу петък, със северен, впоследствие - североизточен въздух, над страната ще прониква студен въздух.

Облачността ще се увеличи, но слаби превалявания ще има само на места, главно в североизточните и планински  райони. Минималните температури ще останат без съществена промяна, а дневните ще се понижат и ще бъдат от 13 до 18 градуса.

През деня ще бъде ветровито, с променлива облачност.

В събота и неделя ще бъде слънчево или със средна  и  висока облачност, по-значителна през втория ден. Минималните температури ще са от около нула до 5 градуса и на места в котловините и инверсионните места в низините ще паднат слани. Вероятността за това явление е по-висока в събота сутрин.

Дневните температури ще са от 15 до 21 градуса, малко по-високи през втория ден.