...

Дневен хороскоп Телец

19-11-2017,

Освободете се от натрупаното напрежение. Ако забравите всичко, което ви е огорчавало до днес, ще си помогнете повече от всеки друг. Пропуснете покрай себе си всяка недоброжелателност и в никакъв случай не се показвайте уязвен. Усмихнете се, и на лошото отвърнете с добро. Има кой да отсъди правилно. Само добрата дума и мисъл може да помогнат там, където добрата воля липсва....

Седмичен хороскоп Телец

13.11.2017 - 19.11.2017

С разум и силно развито чувство за ориентация, което значи работеща интуиция, ще подреждате приоритетите си за следващите дни. Работейки върху тях, ще подобрите нещата около себе си и ще се справите с проблемите си. Ще разгърнете потенциала си и ще дадете път на идеите си, които при вас съвсем не са малко. Това е за по-напористите от вас, а познатите вече задачи ще запълват времето и мислите на всички останали. Ако си търсите работа, или друго занимание, чрез което бихте могли да разширите познанията си в конкретна сфера, обогатете информацията си чрез интернет. Мрежата ще ви помогне и по-добре да се рекламирате, разкривайки част от добрите ви страни. Това е важно за постигане на целите, но и не само заради тях. Някой ще се отзове в подкрепа на търсенията ви и ще ви мотивира да започнете. Не отхвърляйте чуждия опит, ползвайки се от него ще ускорите успехите си. Бъдете нежни и тихи в отношенията си с партньора ви.

...

Партньорски хороскоп Телец

 

 

ТЕЛЕЦ – ОВЕН

Докато Телецът се ръководи от разума, калкулацията, сметката, Овенът слуша сърцето си. Макар да е импулсивен и влюбчив, Овенът цени високо свободата си и не понася някой да го командва. Неговият девиз е „Винаги напред”. Винаги, навсякъде и във всяко отношение. Телецът е консервативен и в много случаи – деспот. Той хладнокръвно обмисля способите, с които да обуздае партньора си. И да има сексуална хармония между тях, това няма да спаси положението и да направи съюзът им дълготраен.

 

ТЕЛЕЦ – ТЕЛЕЦ

Двамата партньори от знака Телец са хармонична двойка. Те са уравновесени, привързани към дома, държат на вкусното ядене. Обичат спокойствието и умеят да се ползват от радостите, които животът доставя на разумните хора. При тях с течение на времето сексуалната възбуда минава на втори план, като отстъпва място на грижите за децата, за имуществото и за всичко, свързано с осигуряване на спокойна старост. И при трудни ситуации партньорите успяват да постигнат разумен компромис.

 

ТЕЛЕЦ - БЛИЗНАЦИ

Близнаците са весели, усмихнати и добри. Склонни са да подценяват редица проблеми, които биха тревожили другите. Трудно може да бъде нарушено равновесието им. Тази липса на дребнавост е приятна, но не винаги практична. Във всеки случай прави живота им по-лек. Във връзката помежду им Телецът може да служи като крепост, или по-точно, като солидна котва в брачното пристанище, понеже Телецът е олицетворение на рационалността и подредеността в живота. С тактичност, находчивост и снизхождение съюзът между тях може да бъде хармоничен.

 

ТЕЛЕЦ – РАК

Способностите на Рака се съчетават добре със стремежите на Телеца: спокоен живот, обезпеченост и сигурност. Телецът обича да налага волята си, но благодарение на отстъпчивостта и мекия характер на Рака, мирът между тях е спасен. Двамата са верни един на друг и не проявяват тенденция към раздяла. Но, внимание: чувствителността не е идентична със сексуалния темперамент. Ракът трябва да бъде завоюван деликатно и изискано. Бойките покорители не са му по вкуса. Сексът при тях не стои непременно на първо място.

 

ТЕЛЕЦ – ЛЪВ

И при двамата партньори често се среща еднаква сексуална възбудимост, водеща обаче до ранно пресищане. Това се обяснява с липсата на психична хармония между Телеца и Лъва. Освен това важна роля играе и факта, че Телеца не обича да се подчинява на когото и да било, но същото би могло да се каже и за Лъва. При видима разлика във възрастта на партньорите, в полза на Лъва, дисхармонията намалява и взема връх семейната привързаност. Но не винаги това е достатъчно за „вечно щастие”.

 

ТЕЛЕЦ – ДЕВА

Трезво мислещият Телец и по-хладната Дева могат да бъдат в хармония в много отношения. И двамата отделят значително внимание на материалните гаранции. Телецът се възхищава от практичните качества на Девата, от скромните й изисквания. В името на съгласието помежду им, Девата не бива да проявява спрямо Телеца слабостта си непрекъснато да изразява недоволство. Телецът не обича да бъде критикуван, но трябва да смекчи упоритостта си и предразположението си към деспотизъм. При взаимни компромиси съюзът между тях може да бъде идеален.

 

ТЕЛЕЦ – ВЕЗНИ

В сексуално отношение двамата доста си подхождат. Телецът, трезв и пресметлив, реалистично гледащ на живота, Везната е малко лекомислена, но това не е проблем. Любящият Телец трябва да бъде снизходителен към очарователната Везна. Везните имат способността да се харесват на хората и с това могат твърде много да бъдат полезни на Телеца. Везната може да дава добри съвети при неясни и трудни положения. Умението й да постъпва правилно е удивително и за това съвместният им живот не е никак труден.

 

ТЕЛЕЦ – СКОРПИОН

Сексуалното привличане между Телеца и Скорпиона е доста голямо, но е твърде възможно да угасне по-рано. Двамата партньори често се измъчват от не винаги основателна ревност. Това води до раздели. Поради различните вкусове и интереси на Телеца и Скорпиона духовните връзки между тях са доста слаби, което е предпоставка за незначителна хармония. Скорпионът е прозорлив, понякога агресивен, бързо реагира на всичко. Съвместният им живот с Телеца би бил труден, но при някои взаимни отстъпки двамата ще могат да съжителстват.

 

ТЕЛЕЦ – СТРЕЛЕЦ

Сексуалната връзка между двамата се смята за хармонична, но Телецът твърде често гледа подозрително на партньора си Стрелец. Това често е неоснователно, защото много рядко партньорът Стрелец е склонен към изневери, освен това е респектиран от суровостта на партньора си Телец. Очакванията на Телеца в брака му със Стрелец не винаги са осъществими, по вина на последния. Такъв съюз, според мнението на познавачи, рядко би бил щастлив

.

ТЕЛЕЦ – КОЗИРОГ

Съчетанието между партньори Телец и Козирог е щастливо. Хладността на Телеца е привидна и по темперамент те всъщност си подхождат. И двамата са практични, трудолюбиви и спокойни. Напълно им е чуждо лекомислието. Имат високо развито чувство за отговорност. Никой от двамата не би изненадал другия с неочаквана или неприятна постъпка. Животът им протича като по план, в границите на здравия разум, без екстравагантности.

 

ТЕЛЕЦ – ВОДОЛЕЙ

Партньорството помежду им е трудно. Водолеят трудно се поддава на парите, на нежните думи и привлекателността на Телеца, единствено на интелекта му. За да запази връзката помежду им, ако въобще такава има, Водолеят често бива склонен към компромиси. Много го потиска посредствеността, не е подозрителен, а неприятните за него връзки разсича като гордиев възел – лесно и решително. Деликатността и емоционалността на Водолея изискват съответното отношение – внимателно, тактично и изискано. Но за всичко това трябва да се мисли преди брака.

 

ТЕЛЕЦ – РИБИ

Това партньорство притежава редица допълващи се черти на характера на всеки един от двамата. Обща черта и за двамата е, че обичат да бързат бавно. Радват се на връзката си и на факта, че имат до себе си стабилен партньор. Егоизмът на Телеца е малко по-силен от този на Рибите, затова се препоръчва по-значителна разлика във възрастта. Телецът владее изкуството да прави пари и за двамата, което е добре за Рибите. Съюзът между тях има всички шансове да е успешен.