...

Дневен хороскоп Рак

16-12-2017, Събота

Ще ускорите работата си по започната задача, удовлетворявайки с това очакванията на определени хора към вас. Ако ви се налага да пътувате, вземете мерки преди това, зимните условия могат да ви изправят пред трудности. Впечатляващи изяви за хората на правната мисъл. Покупки за дома ще зарадват семейството....

Седмичен хороскоп Рак

11.12.2017 - 17.12.2017

През по-голямата част от времето си ще се занимавате с работните си ангажименти и личните си дела. Каквито и затруднения и емоции да пораждат те у вас е сигурно, че няма да са напразни усилията ви в нито една посока. Няма да липсват предложения, клиенти, възможности, водещи до подобряване на финансите, за това действайте, периодът е благодатен за всякаква активност. Ако не с конкретни реализации, то най-малкото ще се обогатите с опит, който ще ви послужи след време. Общуванията ще ви вълнуват, защото сте от хората, които не остават равнодушни към болката на другите. Не изпадайте в крайности и запазете равновесие на емоциите си във всяка ситуация. Както и да сте добри и полезни не само за другите, но и за себе си. Често оставяте да се възползват от вас и това ви тежи, но и не предприемате нищо в своя защита. Ще се радвате на повишено внимание от партньора си и от хора, които никога не са криели чувствата си към вас.

...

Партньорски хороскоп Рак

 

 

РАК – ОВЕН

Овенът не е подходящ партньор на Рака. Неговата сила и динамика не са в състояние да раздвижат спокойния Рак, да го въвлекат в бурния живот, където той е в стихията си. Ракът е домошар, докато Овенът не харесва малко подвижния домашен живот. Той желае винаги да става нещо. Трудолюбието и пожертвувателността на Рака за семейството са пословични, но на Овена тези качества не импонират особено. И в сексуално отношение не са в хармония. Съюзът им трудно би издържал на времето.

 

РАК – ТЕЛЕЦ

Партньорството между представителите на Рак и Телец може да се развие чудесно в повечето житейски ситуации, понеже имат общи черти и наклонности, като например привързаност към семейството и обич към децата. В сексуално отношение също биха могли да постигнат хармония. И двата партньора държат на съпружеската вярност и са им чужди стремежът към разнообразие и извънбрачни приключения. Несъответствията между тях биха се открили само след като бъдат направени много подробни хороскопи.

 

РАК – БЛИЗНАЦИ

Партньорството между Рак и Близнаци има малко общи черти. Сантименталният Рак трудно би разбрал лековатия нрав на представителя на зодия Близнаци, който често бива отегчен от еднообразието на „четирите стени”. Дори и да не поставят сексуалните отношения на първо място, ще останат малко признаци, по които двамата да се свържат за продължително време. Културното и етично поведение, характерно за двамата, е твърде слаба основа, за да може само върху нея да се изгради траен брачен съюз.

 

РАК – РАК

Партньорите, родени под знака на Рака, биха могли да създадат сговорно и хармонично семейство. Двамата са еднакво чувствителни и психиките им са в хармония. Всеки по свой начин е амбициозен, изпълнен с желание да постигне нещо. Мъжът е по-малко активен от жената. Макар и двамата да са с горещ темперамент, той угасва доста рано. Замества се с взаимни, сърдечни чувства и топла привързаност към семейството, за което партньорите Раци са готови да жертват много други ценности.

 

РАК – ЛЪВ

Между двамата партньори много често съществуват допълващи и свързващи черти на характера, което води до психична хармония. Трудолюбието и умението на партньора Рак го улесняват да се справя с изискванията на партньора Лъв. Главен, спояващ брака им елемент са децата, които са обичани и от двамата. Характерите на двамата партньори се уравновесяват, но след като изтекат определен брой години и предвид прекалено темпераментния Лъв, тази ситуация може да се промени.

 

РАК – ДЕВА

Представителят на Дева с неговата външна студенина и резервираност могат да смутят и обезсърчат Рака. Девата има много привлекателни качества, особено за Рака, макар те да не са свързани с външен ефект и блясък. При по-близко опознаване Рака започва да цени добродетелите на Девата. А тя е решителна. На нея човек може да се облегне, да разчита. И двамата са далеч от лекомислието, гледат на живота сериозно, винаги се съобразяват с партньора си. Съгласие, хармония и спокойствие – това е общият им девиз.

 

РАК – ВЕЗНИ

Темпераментите им са различни и не си схождат. Нерешителната Везна мъчно би могла да бъде за Рака сигурна опора в живота. Партньорът Рак е спокоен и уравновесен домошар, готов изцяло да се посвети на семейството. Партньорът Везни би желал да вижда около себе си най-малкото платонически ухажори, които да укрепват и повишават самочувствието му. Понякога се стига до брак, но в повечето случаи се явяват твърде много противоречия, за да могат двамата да разчитат на трайна връзка.

 

РАК – СКОРПИОН

Партньорът Скорпион е енергичен, активен, язвителен, остър, независимо от личностната му квалификация. Всички тези черти могат лесно да „натикат в ъгъла” представителя на Рака. Неговата чувствителност му пречи да се противопостави на рязката динамика на партньора си. В сексуалният им живот Ракът не може да се мери със Скорпиона и това е може би най-деликатният момент в тяхното съжителство. Ако Ракът държи да запази своеобразието на характера си, Скорпионът, със своята упоритост и неотстъпчивост ще направят живота му труден.

 

РАК – СТРЕЛЕЦ

Стрелецът, със своето изострено чувство за собственото „аз”, стремеж към свободно поведение и интелектуална изява, към представителен външен вид и към динамични действия не ще се хареса на малко затворения в себе си Рак, който обича да дава воля на капризите и непредвидимите си настроения. В сексуалния живот не си пасват особено, освен, ако не ги свързват някакви аспекти, което се случва рядко. Между тях има твърде малко допирни точки, за да са в състояние да изкарат дълго в хармонично съжителство.

 

РАК – КОЗИРОГ

Партньорствата между представителите на тези две зодии обикновено са удачни. И двамата са с уравновесен характер, привърженици са на скромното, лишено от екстравагантност съществуване, протичащо по равни релси. И у двамата партньори се забелязва склонност към известна резервираност. С една дума, те се допълват. Налице е привличане въз основа на контраст. И двамата ценят спокойния живот, затворен в домашен уют. И двамата са пестеливи – не обичат да харчат пари за какво да е. Трудолюбиви са. Сексуалните проблеми при тях са второпланови, но това не им пречи.

 

РАК – ВОДОЛЕЙ

Общото между тях е малко. Водолеят, с неговия гъвкав ум, бързо реагиране и проницателност много скоро поставят в сянка Рака. Дори, ако Рака признае превъзходството на Водолея, последният ще прояви подценяващо отношение. За Водолеят на първо място стои интелектът на партньора, следвани от моралните добродетели и на трето място – сексуалните въпроси. Водолеят е неспокойна натура и мъчно се задържа на едно място, докато Ракът се чувства най-добре у дома. Налице е твърде голяма разлика в характерите.

 

РАК – РИБИ

Връзката помежду им е под щастлива звезда. С малки изключения следва да се очакват трайни чувства, сговор и хармония между тях. И единият и другият придават голямо значение на разбирателството, на душевната връзка. И двамата са чувствителни, деликатни, с мек характер. Привързани са към дома и обичат семейството. С течение на времето взаимните им чувства се задълбочават и техният съюз става по-здрав, макар да не почива главно на сексуален контакт.