...

Дневен хороскоп Дева

16-08-2017, Сряда

Не си създавайте напрежение сами в стремежа си да свършите всичката си работа днес. Важно е да си починете и да разтоварите мисълта си от грижи и лоши мисли. Ще ви бъде от полза, ако потърсите компанията на ведри и позитивни хора и заедно се отдадете на активен отдих. Стойте на страна от всякакви дразнители....

Седмичен хороскоп Дева

14.08.2017 - 20.08.2017

Ще бъдете изправени пред предизвикателства, които смело ще приемете. За да имате успехи трябва да проявите повече предпазливост, защото не сте застраховани от провокации. Ще бъдете амбицирани да дадете всичко от себе си, работейки по нов проект, който има обещаващо начало. Наред с бизнеса напрежение е възможно и в емоционален план. Тук обаче е необходимо да си дадете ясна сметка дали желаете да продължите заедно с някой, който ви е създавал не малко притеснения. Очертава ви се общ път с човек, имащ положение в обществото и носещ повече положителни емоции за вас. Но изборът трябва да си го направите сами. Какъвто и да е той, ще бъде най-добрият, защото ще бъде ваш.

...

Партньорски хороскоп Дева

 

 

ДЕВА – ОВЕН

Отличаващият се с жизненост, динамика и размах представител на зодия Овен едва ли ще спечели от партньорството си с представител на зодия Дева. Той предпочита интелектуалните занимания, а желанията на жизнерадостната Дева смята за малко преувеличени. Чертите на характера им също са пречка за хармонично съжителство. Овенът цени активността и движението. У него живее духът на водача. Девата е амбициозна, принципна и съзнателен изпълнител. Тези качества на двамата се допълват, но в известен смисъл и донякъде. Може да се очаква, че дребнавостта на Девата ще дразни нервите на Овена, и обратното – лекомислието на Овена ще ядосва Девата.

 

ДЕВА – ТЕЛЕЦ

При двамата представители съществува предпоставка за щастливо партньорство. Телецът ще зачита трудолюбието, пестеливостта и духовното равновесие, което притежава Девата. Тя от своя страна не се отличава с буен темперамент и това позволява на Телеца да бъде спокоен. Възможни са недоразумения помежду им, породени от упоритостта на Телеца и склонността на Девата да философства, но без да се стига до разрив в отношенията им. Познавачите залагат много на такъв съюз.

 

ДЕВА – БЛИЗНАЦИ

Интелектуалните контакти между двамата партньори са лесни, а биха могли да бъдат и интересни. Сексуалните отношения не доминират при никого от двамата. Обща за двамата е способността им към задълбочена наблюдателност. Острият език и сарказъм на партньора Близнаци дразни Девата, понеже не може да оцени остроумието му. Девата не разбира и това, че Близнакът по природа обича промените и разнообразието, а монотонността й действа направо парализиращо. Така, че взаимният им избор не е особено успешен.

 

ДЕВА - РАК

Отношенията между двамата партньори могат да се развият много успешно, но и дума не може да става за еротични екстравагантности, тъй като потребностите им в това отношение са умерени. Обаче и двамата обичат дома и високо ценят сговорния семеен живот. Недоразумения помежду им възникват рядко и се дължат главно на отстъпчивостта на жената Рак. Тя се дразни от привичката на съпруга си да философства и да критикува, макар че, що се отнася до воденето на домакинството и грижите за семейството, жената от знака Рак трудно може да бъде порицавана. Специалистите по темата са оптимисти за техния съюз.

 

ДЕВА – ЛЪВ

Лъвът признава само пълнокръвния живот. Дали би могъл да подтикне представителят на зодия Дева към съответстващия му „размах в живота”? Не се знае, понеже Девата върви през живота със значително по-бавни от неговите обороти. Партньорът Дева е солиден, верен, трудолюбив, старателен. Може да се разчита на него. Вероятно ще ги свързва любовта към децата в един брак. Единият ще импонира на другия, но е възможно голямата разлика в темперамента да се отрази отрицателно върху трайността на техния съюз.

 

ДЕВА – ДЕВА

Разбира се, и двамата могат да бъдат ценни хора, но не и един за друг. Какво би могло да ги свързва? Аналитичният, логичен и безстрастен начин на мислене. А какво да ги разделя? Слабата сексуалност, безогледното критикарство, липсата на снизходителност към недостатъците и грешките на партньора. И двамата са всезнайковци. Такава двойка би била скучна както на другите, така и на себе си. Шансовете им за щастливо партньорство, според познавачите, са минимални.

 

ДЕВА – ВЕЗНИ

Представителите на знака Везни са сантиментални, деликатни и влюбчиви и едва ли ще срещнат съответен отзвук от страна на хладния партньор от зодия Дева. Честата променливост в настроението на Везните е неразбираема и леко дразнеща за Девата. Наистина в началото на своето познанство партньорите ще си прощават много неща, но за по-продължителна връзка тази двойка има твърде малко допирни точки, за да успее да създаде траен съюз.

 

ДЕВА – СКОРПИОН

Скорпионът, остроумен и язвителен, нетърпящ възражение, се чувства призван да свири първа цигулка в брака и семейството. Темпераментен, той подхожда с пристрастие към всички житейски проблеми. От друга страна партньорът Дева е убеден, че само той има качества да управлява семейството. Склонността му към критикарство често извежда от равновесие партньора му Скорпион. И двамата са различни натури. Девата се отличава със способност за аналитично мислене, докато Скорпионът има вродена проницателност, обаче сексуалността им е различна. Трайната хармония при двамата може да се срещне в изключителни случаи.

 

ДЕВА – СТРЕЛЕЦ

Уравновесеният, сдържан и понякога суров партньор на зодия Дева и жизнерадостния, подвижен, общителен партньор под знака Стрелец, трудно ще се разберат. Девата обича да налага волята си, но среща енергично противодействие от Стрелеца. Дружелюбието и общителността на Стрелеца често се тълкуват неправилно. Девата е убедена, че Стрелецът е прекалено самостоятелен, а пък Стрелеца има чувството, че партньорът Дева е скучен, свръх критичен и склонен към деспотизъм. При това положение двамата трябва да се замислят.

 

ДЕВА – КОЗИРОГ

На представителят на зодия Козирог обикновено му е трудно да намери идеалния за него партньор, но кандидат от знака Дева ще му бъде подходящ спътник. Често и двамата имат комплекси. Взаимният избор, взаимното сближаване биват по-скоро следствие на рационална преценка, отколкото на спонтанни чувства. Твърде възможно е да ги привлича сходство във възгледите. И Девата и Козирогът много внимателно подхождат при избора на партньор. Те са реалисти, стъпили здраво на земята; пестеливи, практични, предпазливи по отношение на разходите. Сексуалните проблеми при тях не са първостепенни, за по-важни смятат духовните връзки и взаимното разбирателство. Съюзът между тях ще ги направи щастливи за дълго.

 

ДЕВА – ВОДОЛЕЙ

В отношенията си с представител на зодия Дева, Водолеят често се шокира от неговата трезвост и от материализма му. Проницателният и пъргав ум на Водолеят бързо схваща колко струва Девата, стремяща се към него. Той преценява евентуалния си партньор с по-различна мярка от останалите знаци. Сексуалното привличане между Дева и Водолей е по-скоро слабо. По-често може да се очаква хармония в професионалната работа, отколкото в брака. Мъжът от зодия Дева не ще бъде разбран от оригиналната и привлекателна жена Водолей.

 

ДЕВА – РИБИ

Трезвият и хладнокръвен подход на мъжа Дева към всички житейски проблеми е в остро противоречие с романтичната, сантиментална и мечтателна представителка на знака Риби. Представителите на Дева са акуратни, дребнави и педантични, постъпките им – обмислени и логични, докато Рибите се ръководят от интуицията и вътрешното си чувство, от почти безпогрешния си усет. Сексуалните потребности на двамата са приблизително изравнени, благодарение на противопоставеното положение на знаците Дева и Риби. При по-продължителен съвместен живот тази двойка може да постигне значителна хармония.