Най-големият акционер в дружеството в момента е Дир.бг Холдинг с 99,3 %. Ако бъдат записани всички акции на дружеството, капиталът ще бъде увеличен с 10% на 4 994 000 лв.
Подписката започва седем дни след публикуването на съобщението за нейното начало в "Държавен вестник" и "Капитал дейли" и приключва седем работни дни по-късно. На 15 декември 2011 г.  Комисията за финансов надзор потвърди  проспект за първично публично предлагане на акции на Дир.бг. 
Всяко лице може да запише най-малко една акция, като няма ограничение за максималния брой акции, които може да запише едно лице, в рамките на общото предлагано количество акции.
Записването на акции се извършва, като за целта инвеститорите подават заявки по образец при ИП „Кей Би Си Секюритис, Н.В. - клон България" или при друг инвестиционен посредник, член на „Централен депозитар" АД.
Лицата, желаещи да запишат акции от емисията могат да подават два вида заявки (поръчки ) – лимитирани и пазарни. Лимитирани са поръчки, в които се посочва най-високата цена, която инвеститорът е готов да заплати. Тя не може да е по-ниска от минималната емисионна цена от 2.70 лева, определена с решение на СД от 18.11.2011 г. и по-висока от максималната емисионна цена от 3.30 лева. Пазарни заявки са тези, които посочват общата сума, която инвеститорът е готов да вложи
В тридневен срок след изтичане на крайния срок за записване на акции, СД на емитента определя по метода „букбилдинг” окончателната емисионна цена на предлаганите акции. Подписката се смята за успешна, ако е записана най-малко една акция от увеличението на капитала. Ако са подадени повече заявки, те се удовлетворяват пропорционално.

Повече за условията на подписката