Представете си колко по-бързо и лесно може да стане това, вместо да посещавате банков офис. С лаптопа в градината или в хола на дивана взимате решение и влагате вашите пари без никакъв риск в нормален депозит. Няма нужда да пътувате по задръстените от коли улици или да се бутате в градския транспорт. Няма нужда да чакате реда си в банката. 

Всичко това може да избегнете чрез собствения си персонален компютър, таблет или мобилен телефон и то само за 10 минути.

Гарантирани са всички депозити, открити чрез дистанционно банкиране, независимо от валутата, в която са сключени. Не е за пренебрегване, че имате сигурност, вниманието, което заслужавате и сами управлявате спестяванията си.

Подобна услуга предлага БНП Париба. И всичко това с 10 простички стъпки изцяло онлайн. 
Банката дава и 50 лв. лихвен бонус за всеки новооткрит онлайн депозит за 2000 евро или 4000 лв. до края на септември. 


А ето ги и стъпките:

1. Изберете най-подходящото за вас предложение за депозит. Банката предлага няколко вида депозити с различни лихви в зависимост от срока на депозита. Трябва добре да прецените необходимите ви пари в близкото бъдеще, така че да не останете с блокирани средства. Освен това трябва да решите и за какво ще използвате лихвата – ще си я харчите, или ще я реинвестирате.

2. Попълнете искането за откриване на клиент. Става бързо и лесно. Това е стандартна процедура за всяка банка и защитава както финансовата институция, така и Вас. Прикачете сканирано копие на личната си карта, подписано и заверено с ръкописен текст "Вярно с оригинала".

3. Без да чакате дълго ще получите ТАН-код на мобилния си телефон, който ще гарантира сигурността на спестяванията ви. Въведете го и изпратете искането като натиснете SUBMIT. Служител на банката ще се свърже с вас по телефона в рамките на работното време от 9.00 ч. до 18.00 ч.

4. Ще получите данни за достъп до електронно банкиране - потребителско име и парола, а на  електронната си поща ще получите IBAN-а на вашата депозитна сметка. Преведете по нея сумата, която искате да депозирате.

5. Потвърждението за вашия депозит може да намерите на личния ви профил на интернет портала.

Не забравяйте, че услугата е надеждна, което освен удобството за бързина ви гарантира и комфорт.