Коментари - 1728 блока са обновени по националната програма до края на юни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омуртаг пак ли го забравихте? Къде сме ние? В Бългапия ли сме?

само за крадене мислят! така са си свикнали от каманизма!!!!

Една сграда около 1 милион лева или общо за 2 милиарда изхарчени за саниране. В сградат живеят около 200 - 300 души. Ето ги купени 300 000 гласа за изборите. Всичко това за сметка на данъкоплатците.

30 фирми са си направили картел и са работили на завишени цени и при липса на конкуренция. Новината обаче я имаше половин ден и я скатаха.

...са облепени със стиропорче и боядисани. Това не е обновяване. Обновяват в Германия - с проверка на проекта за съответствие на актуалните норми, внасяне на корекции и изменения в конструкцията, подмяна на кабелната инсталация, тръбния път, вентилация, климаматизация. В резултат получаваш значително удължаване на срока на експлоатация.

Изказваш се неподготвен: в нашата програма е включено: топлоизолация и хидроизолация на покрива,смяна на водосточни тръби и воронки, смяна на дограма /в апартаменти и стълбища/ ,смяна на входните врати с алумиеви,топлоизолация на цялата фасада и тавана на мазетата, подмяна на електрическата инстлацация в общите части, замяна на осветителните тела със сензорни,шпакловка и боядисване на общите части, нова мазилка и боядисване на цялата фасада.

Смятайте , колко пари са откраднати от това ! Пък и кои са фирмите , спечелили тези поръчки ?