назад

Ангелин Цачев: Дигитализацията – гарант за гъвкаво управление на електропреносната система

10:16 | 28 септември 2021 | Автор: Маринела Арабаджиева, 3е-news.net 18 2224

Коментари 18

От тази,,зелена сделка,, ще ни се "зачевенят" задничетата.

...и ,,зачервят,, също.

Е, гаа ти! Ами ко прайм нощем и като няма вятър??! ...нема телевизия и интернет...

Има газ и кюмур, бе.

Чакате да съмне и се молите да няма облаци.

Дигитализацията ГАРАНТИРА БЪРЗА И ЛЕСНА П О Д М Я Н А НА ВСИЧКО ОТ ТОВА КОЙ Е ИЗМИСЛИЛ А, Б, В, ДО КЪДЕТО ТИ ПОГЛЕД СТИГА !!!!!! Нищо лично ....... ПРОСТО Е Д И Н ТИКМАРК ...... И ЗАМЯНАТА Е Г О Т О В А...!!!!

Ба, да не стане "диги-диги, тали-тали.."?

След дигитализацията ще стоим без ток някой и друг час повече , защото при авария и когато се налага сложно превключване в подстанцията оператора първо трябва да бъде събуден а след това да се придвижи от окръжния град за да направи превключването.

А истината е простичка. Всички сте на хранилка, пък от ИТ не разбира тоя грам. Ше ми говори за дигитализация ...

Понеже нашите журналя винаги пускат ниски топки с удобни въпроси бих задал един и аз. Разработени ли са планове за защита на цивровите системи от неправомерен достъп, каква част от бюджета е предвидена за това, колко нови специалисти ще се обучат и назначат и какви допълнителни структури за сигурност се предвиждат? След НАП и Търговския регистър смятам, че е редно да се зададе този въпрос, за да не изпаднем в ситуация всеки квартален хакер да спира тока на цялата държава.

За да се нормализира живота в тази разграбена държава трябва демокрация по американски - автомат и 2 пълнителя.

Бих казал по 8 за по-сигурно. Иначе си прав.

ДЕГИТАБУДАЛИЗАЦИЯ- СКОРО НЕ САМО ЗА "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ"/ДЕТО Я НЯМА / ЩЕ ПЛАЩАМЕ, АМИ И ЗА +ЗЕЛЕН ХАЙВЕР", А МОЖЕ БИ И ЗА "ВАКУУМ" / ЗА ВЪЗДУХ ОТДАВНА ПЛАЩАМЕ/. ТРЯБВА, ТРЯБВА ИНАЧЕ НЯМА БАНАНИ!!!!!!!!!

Не знам кога "зелената сделка", ще е нов модел за растеж, но засега е само модел на срив на икономиката! Едно нещо като го няма и да го управляваш електронно и да не го управляваш пак си го няма! Затвориха АЕЦ и ТЕЦ! Тока го няма, пък ти си го управлявай както си искаш! :))))

Най-корумпираният служител на ДУБАЙ.Опитва се да отклони погледите от себе си .Този и разстрел му е малко.Ако го извадят от играта ревът на лъвовете ще стигне до БОГ.Схемата е проста и стига през 4 бушона до който я управлява.

Не се задава най-важния въпрос - кому е нужно всичко това. Очевидно не на крайния потребител и на огромната част от българското общество. Който има нужда от "декарбонизация" да бъде така добър,и да извади парите от собствения си джоб. Ние за "зелени" политики не желаем да плащаме!

Бе каква дигитализация бе! Системния администратор на фирмата ни напусна, щото явно му е малка заплатата или не знам каква друга причина е имал, а новият не е в час изобщо! Не че старият беше стока. От ден на ден идват все по-зелени които се учат "във движение" и "на момента"! Кой бивш министър председател беше казал: "Егати държавата, щом аз съм и премиер!"?

стига да има компетентни хора да я приложат... Щото в България подобни лафове излизат само от устите на рушветчии, които плямпат някакви неща, за да привличат грантове, субсидии и рушвети, без да разбират абсолютно нищичко от мадетрията! Дори основният ѝ смисъл! От друга страна пък ЧУЖДИ ФИРМИ вземат и правят проектите, едно понеже само те са компетентни дотатъчно, и две - понеже от подобни рушветчийски схеми, достатъчно добра българска фирма не може да се развие и да вземе да изпълнява подобни проекти... А всъщност, проектите ги правят български специалисти, само че наето от външни фирми...

Към новината