назад

БФИЕК: Индустрията не може да издържи още дълго време на този ценови натиск

14:08 | 16 септември 2021 | Редактор: 3e-news.net 6 1044

Коментари 6

Всички безработни отиват да духат перките на вятърните паркове ! Слънцето Тиква отива да свети на соларните паркове и готово!

Нали част от индустриалците , първи се включиха в "зелената сделка" със собственост на фотоволтици със скъпи договори. А дали част от тях не са свързани с търговци на електроенергия? За какво реват като са енргонеефктивни, щото инвестират в кукли, бентлита и футболни отбори

Пълни тъпотии дрънкаш.

Да Ви кажа, аз също не издържам на ценовия натиск от години, но никой не ме пита, камо ли да пише статии за мен, накрая си плащам като поп, вкл. ценовия натиск на инстрията плащам.

Драги индустриалци, Освен да се организирате и да създадете своя партия, която прикрито да защитава интересите ви и да стимулирате служителите си да гласуват за нея ... друго май не ви остава. Ако разбера коя е партията, имате моята подкрепа и на много други честни хора. За жалост не вярвам това да бутне енергийната мафия в България :( Успехи желая!

Късно е либе за китка. По-рано трябваше да се сетите. При 10години още. Политиците са абс необразовани, те виждат само далавера. Чуха за "зелена" далавера и почнаха да рушат енергатиката. Но защо си траеха индустриалците? Да не би нашите "индустриалци" да нямат образование и за среден електроинженер? Сигурно нямат, но можеха да попитат, та да разберат какво става. Е, са ше го ... всички вкупом.

Към новината