назад

Биткойнът с нов рекорден ценови връх - над 66 000 долара

18:31 | 20 октомври 2021 | Редактор: Аделина Томова 24 3784

Коментари 24

е нали уж щеше да се спука балона. Добре, че не послушах толовете.

Всички които пишете в коментарите сте положили интелектуален труд.Търсете си купавачите за да ви платят некое койнтче.

Пирамиди, фараони и балъци за милиони

Пишете на български и също така мислете какво пишете. Була сега започва а не свършва. Щом разрешиха ETF за биткойна значи са намерили ли цаката да регулират криптовалутата което е целта от много време. Което е добре за всичките.

Купувайте шиба-койн

За тия пари - по-добре апартамент в Дружба :)

Някой наистина разбиращ от всички, които пишеме тук анонимно - може ли да обясни ако имам от преди 2-3 биткойна, колко време ще ми отнеме докато ги продам и видя реалното им парично изражение? Въпросът ми е риторичен - преди 3-4 години, като почна да се загатва за скок в цената на BTC, хората които не се бяха излъгали да си продадат койните от копането с достъпни навремето RIG и видеокарти далеч под възможностите на 3070-ката в момента, та тези хора които си намериха и не им бяха изчезнали криптопортфейлите - успяха да трупнат значително състояние. Уви, вече това е почти невъзможно и то защото BTC има виртуално, а не реално финансово покритие. Опитайте се да продадете цял койн сега на тази цена - ще ви отнеме години докато видите реалната пара. А после как ще декларирате доход от допълнителна "дейност" пред НАП си е ваша работа. Не става вече, Ганьооо, не става :) И токът стана скъп и видеокарти - нЕма :)

Не знам дали сам разбираш колко глупости изписа?

Пролетта един играч обърна във фиат биткойни за над 100 млн долара и цената падна от 50к на 40к. Твойте 2-3 биткойна ще ги лапнат като топъл хляб само дето ги нямаш...

Отнема секунди, говедо.

Биткойна отче в барата! Купувай Народе, насам на евтинията!

маймуно :)

тренираш да говориш?!

къде сега са експертите - маймуни, дето преди 2-3 месеца ръсеха глупости? :))) от един трилион, вече са над два... а аз... беден милионер... в лева :( нищо, скоро може и в евро успех на всички :)

Мизерници, ако имахте малко акъл в главите си да попрочетете нещо различно от българските медийни простотии и си бяхте купили поне 1 BTC, след подобна публикация на DIR.BG от преди 1-2 месеца, и сега да го продадете, нямаше да тракате усърдно да си стоплите замръзналите пръстчета заради идващата Радева зима, а поне щяхте да преживеете някак си с тези 20к EUR печалба.

Това е ИЗМИСЛИЦА на МОШЕНИЦИ.. НЕ се занимавай с бит-койни за да НЕ фалираш...

Аз вкарах няколко хиляди преди време и ги удвоих, изтеглих това което съм вкарал и сега се кефя как такива като теб ми обясняват как ще фалирам хахаха

В пирамидата първите печелят. Загубата остава за балъците. А тук всеки анонимно може да напише каквото си поиска.

Да ви го набием с кайсиите, балъченца!

Така е. Тези, които се страхуваха да купуват при кризата от март 2020г., когато биткойн беше 4000 долара, официално са балъци. Бедни балъци.

Не се хващайте. Около 400 субекта притежават 50% от биткоин и могат да го връткат както си поискат в своя полза.

Де да беше вярно това.Всички щяха да работят за тези хора.Аман от тролове в този сайт.От както се продадоха за жълти стотинки ,придобиха и този цвят

Кой ще работи за тези хора, бе балък. Биткойна не произвежда стойност. Расте щото всички искат до спечелят бързи пари и такива като теб тролове ли са или балъци, набили маса пари се опитват да убедят останалите понци балъци да набият от парите си, че да скочи цената нагоре, за да си продадат койна мойна с печалба. Това е механизма на пирамида.

Печатането на пари води до поскъпване на крипто валутите.

Към новината