назад

Близо 52 млн. евро за екологичен транспорт и велоалеи предвижда Планът за възстановяване

12:50 | 05 август 2021 | Автор: Рая Лечева, 3e-news.net 12 1125

Коментари 12

ненужни велоалеи, по села с 2 бабета, където велосипедисти по правило няма. А качеството сигурно ще е като на алеята по Борис трети - с асфалт по-тънък от гащите на самоковския компир, който става на бабуни от корените на околните дървета след само няколко години. Или като на Бр. Бъкстон - нещастен ронлив бетон, боядисан с още по-ронлив червен латекс... Или зиг заг на 2 жълти линийки, възтясно около дървета и билборди по някой тротоар, без никаква маркировка с километри, това между нещастните жълти линийки какво е. Голямо "възстановяване" ще настане на управляващите другари, които и да са те, щото в бг на власт са винаги някакви другари...

Пак ще закопаваме пари.

А така, може ли аз да ги праим! ША спестим над 50 мил евро, ако не крадем де!

Ако ще ги правят като сегашните - направо по-добре да пренасочат парите към друго (не е като да няма какво) .

Кметовете и общинарчетата ще се обзаведат с нови джипки и нови по млади любовници :) Ще бъде добре ако ИТН въведат образователн ценз и забрана за гласуване ако лицето не плаща данъци 2 години и повече. Така малките села няма да има неграмотни кметове цигани и турци от дъпъсъ а ще се назначават от областните! Съответно краденето и фиктивните проекти ще намалеят!

Пак ще е голямо крадене

Е как селянина с голфа ще го накараш да слезе от гордостта му/ голф над 20 годшшен/ и ще се качи н колело да му се смеят съселяните

Ще има кампания - връщаш голфа и ти дават 2 електрически колела :) Те даже ще са по скъпи от гоуфо

110 км е НИЩО!

Планът за възстановяване трябва преди всичко да е насочен към реформи в определени сектори. Най-належащи са енергетика и транспорт. Светът се изправя пред нова ера, в която въглищата и нефтените продукти ще губят влияние за сметка на енергийните източници ползващи ток от атомни електроцентрали, ВЕИ и водород. Бизнесът, който не успее да си преструктурира към новите условия, ще умре.

"изграждане на пешеходни надлези - 5 броя, осветеност на 170 броя пешеходни пътеки, изграждане на 110 км велосипедна инфраструктура" Това е някаква подигравка. 110 км велоалеи - в кои градове ще са и по колко км се пада на град. Необходими са поне по 50км за 10те най големи града и още 500км за София, общо поне 1000км. И това е само за София и 10те най-големи града.

вижте иновативна БГ ел кола http://rentelex.tech

Към новината