назад

Държавната "Напоителни системи" няма документи за язовирите си

15:31 | 15 септември 2021 | Редактор: Александра Ангелова 33 2800

Коментари 33

Напоителни системи е създадено март 2008 г, когато премиер е Станишев. Къде са документите с които са дадени язовирите питайте неговите хора. ГЕРБ и Бойко са били на власт повече от една година след това.

Ми крадат гадовете, а по нивите масово се клатят производителите за пара на ръка, ако искат да им пуснат водата за поливка.. в това дружество всички се държат все едно им е бащиния и те са собственици а не служители!

Приватизирайте бе, какво се чудите! Разпродавайте язовирите, да видите дали няма да имат документи!

Държавна фирма ли е, куче влачи, диря няма! Държавната собственост тежи като воденичен камък, не случайно държавите със държавна собсвеност се срутиха като пясъчни кули, без пушка да пукне!

Разхитителни системи - истински АД!

След ГЕРБ е така

А преди ГЕРБ?

Тези новини как държавните дружества били в критично състояние нещо ми понамирисват. Понамирисват ми на кампания по дискредитация (не на ГЕРБ) а на държавната собственост. Което е прелюдия към приватизация. Сещате ли се какво ще стане, ако приватизират "Напоителни системи"? Тези, които имат нужда да поливат няма да могат, та ще купуване зленчуци от Турция и Македония до края на дните си . А може би и от Канада, кой знае?

БДЖ, държавните болници, Банката за развитие, Автомагистрали, Консолидационна компания? Какво е общото между тях, освен че яко се краде от тях?

Как са пропуснали да досъсипят напоителни системи ,така добре беше започнал Георги Харизанов

"Сериозни загуби на вода, които според одиторите се дължат на липса на модернизация на измервателните устройства." Неуважаеми одитори, старите измервателни устройства не разходват вода, те се използват само за отчитане! Водата се пилее от пробиви и течове в неподдържани от години ходротехнически съоръжения, както и от кражби и усвояване без заплащане на огромни количества вода от "наши" фирми. Истински одит обаче явно не е извършван!

Малко са герберунгелите под такива 'новини'

Чакат иструкции

"тва дето ние го построихме вие не можете дори да го боядисате" И както става ясно, не само да го боядисат не могат, но дори и документи дори не могат да му издадат.

Извикайте Г. Харизанов и го питайте , време му е за Затвора , никакви оправдания не приемаме !

Напоителни системи" беше нарочно съсипано, тръбите и помпите нарязани на скрап. След избухването на демокрацията тази съдба сполетя повечето ключови предприятия.

Най-добре де оправдаваше с "Напоителни системи" ,приятелят на Борисов,и партньор на тенис ,както и виден политически анализатор без образование -лицето Георги Харизанов.Той е креативна личност успя да извади и разпродаде тръбопроводите на напоителни системи ,грижейки се най-вече за собственият финансов интерес

Че то по тази логика половината свят да го закрият щото взе анията на държавите са по малко от дължимото им

Гешев пак ли хърка?

Плачете на рамото на Харизанов. хахахахахахахахахахахахаха

Там не беше ли шеф, един червендалест ,мазен гербераст?!?! Харизанов се зове! Няма ли да излезе да обвини,я хан Аспарух,я хан Крум?!?!

След гербавата напаст от калинки, всичко тъне в "разкош".

И след комунизЪма не е имало такова безхаберие, пошлост и разруха. Но това са видими резултати, и всичко е точно. Да живее во веки веков, Тлупина наш. Да му есе нароят чекмеджетата, пълни с кюлчетата, и пачките с евраците по пестстонтинтачките. Ураааа.... А вие, тъпо и търпеливо племе, нали знаете какво да правите с бахура? Да, да същото, ама под вода, дан' сА дига прах...

Къде са документите от комунизма относно тия язовири?

Те документи нямат какво имат и какво нямат. Та камо ли някакво постоянно следене да им правят! Представям си една голяма зала с монитори, където за всеки язовир, река и водоем 24/7 се следи нивото, чистотата, температурата, насищане с кислород, амоняк, нитрати, тежки метали и т.н. Където някой водоем излезе от параметрите по някой от показателите - целият екран става червен и системата автоматично праща SMS на дежурния, дори и в момента да не е в залата... И всичко това ще струва едва ли повече от милион-два на фона ни всикчите десетки милиони пръснати кой-знае-къде и за какво... Но тава, разбира се, е само в мечтите ми и в мокрите ми сънища... Реалността е на ниво каменната ера...

Е харизал всичко...

Всички язовири на държавата и готово няма проблем

Разруха и беззаконие. 12 години ГЕРБ. А бившият шеф на "Напоителни системи" Харизанов днес вече е изтъкнат политолог и тенис партньор на Бойко.

Нали имат язовири, за какво са им документи

Ти за твоето жилище имаш ли документи? Или си като циганите?

нотариален акт, кадастърна снимка, застраховка, всичко! Даже една ипотека в миналото...

Напоителни системи се управляваше от един ГЕРБав Кретен!

С тези гробаристи

Към новината