назад

Енергийният сектор "бързо се превръща в реликва от миналото": Какво ще се промени

13:23 | 10 април 2021 | Автор: 3e-news.net 12 1655

Коментари 12

Бай ти Ганя е свикнал шамар да е, ама да е безплатен. Само че, напрактика, ако ти не си платиш, няма да ти плати държавата, а тези, които плащат данъци. Под плащане на данъци разбирам, като идеш до магазина и ти отдържат 20 процента ДДС. Освен това има режиини и какво ли не още при бензина, цигарите, пиенето и т.н. С една дума: В обществото съществува едно недоверие към възможностите в тази насока, а това е единствената възможност да живеем по-добре...

ИМА И ДРУГОА ВЪЗМОЖНОСТ ПИЧ: СЗО започва лов на хора, пропагандата ги довършва. Умират едно 3-4-5-6 милярда. От лековерие, подчинение и защото са се оставили беззащитни. на умрелите - мир вам, това беше целата. Оцелелите ше живеят по-добре, то се знай.

С 2 думи искат децентрализиране на производството на енергия, но не знаят как. И искат да го наложат с декрет, както едно време бяха определили датата и часа на идването на комунизма.

МРЪСНИТЕ КОПЕЛЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ НАМЯ КОЙ ДА ИМ ПЛАТИ ЗА ИЗМИСЛИЦИТЕ! Затва ти прават "закони" и ти бутат заеми. НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ АК47, МЪРШИ

На теория звучи чудесно обаче ако погледнете колко ще струва това и ентусиазмът ви ще се изпари. Излиза по-скъпо от нови ядрени мощности с прилежата им инфраструктура и всичко останало покрай тях. Нямам нищо против новите умни мрежи стига в България да се изграждат с 90% европейско финансиране. Иначе не съм съгласен. България няма ресурса на Германия или Швейцария за подобни скъпи начинания.

Stupid!!!

То, тЕя м@лоумници първо трябва да "отменят" законите на Термодинамиката за да им се "получи"... Ако знаят какво е това Термодинамика, де... ;-)

Това са простотии! Видяхме какво стана в щата Тексас!!! Не правете прибързани изводи!!

търся кюмурджия с вишу ,да меи зареждя хатамната централя у дзяднея двор!

Пригответе се да плащате дебело. Нали ще сме вече зелени !

"Потребителите ще бъдат в центъра на усилията на Европейския съюз за създаване на по-интегрирана енергийна система" Това е такава мазна лъжа, че се чудя, как имат чак такава наглост, да го кажат!

"Потребителите ще бъдат в центъра на усилията на Европейския съюз ...". Вярно е. И по-точно - портмонетата на потребителите.

Към новината