назад

Голям протест заради цените на тока отново блокира центъра на София

18:30 | 18 октомври 2021 | Редактор: Аделина Томова 180 8327

Коментари 180

Платените протестът на мутрата, тези синдикални лидери бяха антураж в джипката на мутрата. Нали тези дето протестираха искаха свободен пазар за да крадат повече

България Тричи Радефф Ще спечели убедително изборите!

Радев и хунтата му в затвора, за геноцида в България.

ИСКСА ДА НАБУХА МИЛИАРДИ В ЗЕМЕТРЪСНАТА ЗОНА - БЕЛЕНЕ, ПОЛОВИНАТА ОТ КОИТО ДА ОТИДАТ КЪМ БУНКЕРА И ЗАТОВА ИЗКУСТВЕНО ВДИГНА ТОКА !

Лицевоопорния да ходи в Козлодуй да прави коремни и да върти турбините

Да ви открехна - световните цени на газ, петрол и ел.енергия ги вдига Борисов с цел да свали Радев от власт. ББ е разговарял с Байдън, Путин, краля на Саудитска Арабия, японския император, Папата и Далай Лама и всички те не са могли да му откажат. Освен това Борисов е поискал от Макрон, новата вила на Радев на Женевското езеро да бъде съборена. Фатмака по добре да се гръмне с личното оръжие защото живот за него няма.

Потрес! Радев вън! И това само след 6 месеца?!?!?! След БКП и потоп! Винаги едно и също...

Комунетата са станали такива специалисти по кражба, че вече са им достатъчни само 6 месеца и държавата е в колапс!

Клати му се столчето на Мунчо Шпаклев. Последни шпакли, последно сбогом. Той танцува само едно лято Мунчо обичаме те.

Оставка! Съд! Затвор!

Като е за оставка, съд и затвор, оня гъзоликият с каскета къде блее? Че той напоследък нещо гледа да е по-нисък от тревата, хи хи хи!

Имаш ли куче да те пази нощем?

Миналата година редовно ни информираха за серящите в палатки Сега радио мълчание Що тез двойни стандарти ! Или всички знаем защо

Явно даже стоящият начело на БНТ гербераст Кошлуков вече разбра накъде духа вятърът и се отказа от Боко, хи хи хи!

Що не питат хората как месеци живеят без заплати? Мама Ви дайба продажна тъпа!

Явно няма такова нещо, каквото се опитвате да тиражирате, хи хи хи!

Такова е наследството от 12 годишното герберастко управление. Аре, синдикатите на престъпника, марш в Банкя да квичите!

лъжеш мизерник

Затова толкова натискаше за правителството защото усещаше че ще се о*ере с ковида и цените. ХАХА

Гулю-гулю-гулю-гулю!

Тролът "хи хи" е Десислава Радева. Установена е по ай-пи адрес. Троли от Президентството.

Откъде ви казват АйПи адресите на потребителите на форума в грубо нарушение на закона за личните данни, гербо-депесарчета?

Румен Радев прокара Истанбулската станбулската конвенция за геювете в целия план за възстановяване, тиквата не успя, но тоя лицемерен тъпак успя....

Истанбулската конвенция щеше да бъде ратифицирана от Боко, ако Дончева не го беше спряла в КС. Гей-прайдовете из цялата държава се организират с позволението и патронажа на кметовете от ГРОБ, гербо-депесари. Защо се цепите от партийната линия, хи хи хи!

Тоя боклук от президенството трябва да бъде изринат, а не да го заместваме отново с чекмеджето от Банкя и Пеевски както стана гумегадевото корумпираните служебно правителство на шибания корумпиран саксакурботски гержиков 2017г...краварски боклуци и мръсни покръстьовци...

Гербопитеци, ако не усещахте какво ви чака на изборите, нямаше да врещите от безсилна злоба, хи хи хи! Стягайте се за РР2, хи хи хи!

Абе, де са партиите на протеста? Де е президентЪт да размаха юмруче и да поведе протестът?

А гербопитеците де са? Боко Тиквата защо се спотайва под магнолиите, ами не поведе протеста? Май народът е с Президента, а?

Мунчо си отива!

Още след президентските избори трябваше да ви светне, че гербо-депесарите хич не ви бива по прогнозите, хи хи хи!

Президентските избори още не са минали. След тях Мунчо ще бяга в Москва. А ти ще се потопиш обратно в клозетната дупка.

И Пекин ще се премести във Виетнам, Гешефта ще успее да вкара поне един престъпник зад решетките, а Боко Тиквата ще прочете още една книга, хи хи хи!

Тролът "хи хи" е Десислава Радева.

Боли ли, гербо-депесарчета?

Така разправяте още от "майката на нацията", хи хи хи!

Обединен Оперативен Блонди Щаб . https://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRU . Под лъчите на "Звезда от Рая" Обединен Оперативен Блонди Щаб . ←←←←☼→→→→

Чест с Поклон https://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRUю ♂ титани дев: αστερι, титан Астрея хеката на Звездата, водач на Амазонките . काली) , титан Дурга Калика Парвати - Кали, царица на Тартар

Смешно ви е. АМА ИДЕ РАДЕВАТА ЗИМА !!!

Явно на гербо-депесарите хич не ви е смешно. Направо ви призлява от Президента, хи хи хи!

!

Боли ли, гербо-депесарчета?

защо тия псевдо - синдикатчета не протестираха лятото? защо сега? ще връщат тиквата любим на бял кон ли?

С Мунчо си отивате.

Да си отиват, ама с една шепа гербо-депесарчета със Стъки начело срещу над 50% от народа пак ще мачкате таралеци с голи гъзове, хи хи хи!

Гулю-гулю-гулю-гулю!

Гербо-депесарите вече доказаха, че за златно кюлче са готови да продадат държавата в ръцете на ДПС, само и само да "премахнат" Президента, от когото Боко Тиквата така се страхува, хи хи хи!

Не бил голям протест, ами голямо кюлче за дира

Държавата потъва, а Мунчо прави лицеви опори

Държавата няма как да се оправи за 4 месеца след 12 години бокорастия, гербо-депесари. Сега като ви изчегъртат окончателно, и държавта ще почне да се оправя, хи хи хи! А ваш Лойко нито държава може да прави, нито лицеви опори, хи хи хи!

Утре с Мунчо си отивате!

На бас, че утре няма да стане нищо, гербо-депесарчета. Доказахте какви сте страхливци още когато никой не излезе да си подкрепи тиквения вожд, хи хи хи!

хи-хи-хи ~~~○~~~ За четири месеца чалгаро фърчилско безвремие на рашката хунта и станата е в колапс, цените са нараснали двойно (олиото тройно по московски образец и то съзнателно за наказание) магистралите са спряни, помощите за пенсионери изпапани всичко са спрели и опоскали уволнения полицейско насилие и два фалшифицирани избиора с машини ЕТО ВИ ХУНТАТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО С ЧАЛГАРИТЕ ГЛЕДАЙТЕ ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Той направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Той ремонтира и построи нови черкви и манастири, джамии, читалища и спортни зали ! Той увеличи заплатите на учителите, лекарите, полицаите, военните и пенсиите ! Той се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Той се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Той откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Той спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Той с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Той помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Той ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Той ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА МУ ............. Той РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! С машините фалшифицираха изборите, за да ни превърнат в Диктатура като Беларус и да ни извадят от Европейския Съюз и НАТО.

Всеки път като почнеш с лъжите, Бочко пропада още повече. Продължавай така, хи хи хи!

!

Гербо-депесарчета, вие загубихте, хи хи хи!

хи-хи-хи ~~~○~~~ Вие не разбирате нещо. Тройна хеката теа Рея, казва, че не признава изборите за легитимни. Вие нямате нито вътрешна, нито международна подкрепа. КАКВОТО И ДА НАПРАВИТЕ - НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СВЕЩЕНАТА ПОЗИЦИЯ НА БОГИНЯТА НА СВОБОДАТА ВИЕ - НЕ СТЕ ЛЕГИТИМНИ ПРЕД ВЕЧНОСТТА https://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4 ~~~○~~~

Тройната хеката може да не признава каквото си иска. Законът пак прави Президента президент и на тройната хеката, защото народът така е пожелал, независимо колко врещи от безсилие тойната хеката, хи хи хи!

Законите ГИ ПРАВИ ЗАКИОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ . МУНЧО ПРАВИ ЛИЦЕВИ ОПОРИ ПО РУСКИ ЗАКАЗ

Лайнарският трол хи хи сере под всеки пост.

за руското фърчило

Някой, който е сигурен в победата си, не врещи от безсилна злоба постоянно срещу опонените си, хи хи хи!

Безсилно врещене на гербо-депесари, които усещат, че краят им е близо, хи хи хи!

Гербо-депесари, народът ще гласува за Радев, защото вижда как герберастките гниди врещите от безсилна злоба срещу него, хи хи хи! Стягайте се за РР2, вече загубихте, хи хи хи!

Народът мрази кРадев от сърце!

Рейтингът му показва точно обратното, гербо-депесари. Стягайте се за РР2, хи хи хи!

- Кога в България ще станем добре ? - Вече бяхте! - отвърнало радиото.

Цената на тока хвръкна защото наще ПРАЛАМЕНТАРНИ НЕ-НАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПРЕЦАКВАТ СИСТЕМНО ЕНЕРГЕНТИАКАТ НИ от ПРЕДПРИСЪЕДИНИТЕЛНИТЕ ДОГОВОРИ С ЕУ - ТА ЧААААК ДО ДНЕС С "ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА", ТАЗИ С КОЯТО СЛАГАТ ФИНАЛНИ ПИРОН В КОВЧЕГА НА ЕНЕРГЕТИКАТА. . ВСИЧКИ ПРОСПАХМЕ МОМЕНТИТЕ ДА ГИ ИЗКОРМИМ НАЩЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ЖАН ВИДЕНОВО ВРЕМЕ ДО СЕГА, А И Т ПРЕДИ ТОВА, ТЕ НЕ ПРОСТО КРАДНАХА, ТЕ НИ ПРЕДАДОХА И РАЗПРОДАДОХА, РЕЗУЛТАТА Е ТОВА КОЕТО СЪРБАТЕ СЕГА, КОЛКОТО ДО МЕН ПИШЕЩИЯ, КАТО ВИ ВИДЯХ КАКВИ СТЕ БУДАЛИ СЕ ОБЕЗПЕЧИХ НА 100% С БЕЗПЛАТЕН ТОК ЕЙ С ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ. . ДА ГО ДУХА ФАЛШИВАТА ЗЕЛЕНА СДЕЛКА НА ГЛОБАЛИСТКИЯ ЕЛИТ. . ЕТО ВИ ПО СЪЩЕСТВО КАК ДА СИ НАПРАВИТЕ НЕЗАВИСИМ ИЗТОЧНИК НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ЗА ЗАХРАНВАНЕ НА ДОМА ВИ И НЕ САМО. . ЕТО ВИ СИСТЕМА И СХЕМА ПО КОЯТО САМИ ДА СИ НАПРАВИТЕ ГЕНЕРАТОР НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ ЗА ДОМА И МИНЕТЕ В РЕАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ СИСТЕМАТА НА ЕНЕРГОТО И ЕЛИТА!!! https://www.youtube.com/watch?v=KgCQ55NeSmA&app=desktop . ЕТО ВИ И КАК СЕ СГЛОБЯВАТ И ЗАРАБОТВАТ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ. ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-УПОТРЕБЯВАНИТЕ ПРИНЦИПИ И Е ДОБРЕ ДОКУМЕНТИРАН И ОНАГЛЕДЕН С ВИДЕА, НО МЕДИИТЕ И УЧЕНИТЕ НИ МЪЛЧАТ УДОБНО. https://www.youtube.com/watch?v=-8pFrTMxewk . The Reality of Free Energy & Free Energy Devices https://www.youtube.com/watch?v=EI5Jqh-qyU . Noman Shah Afridi's Free Energy Generator Secrets 2018 HD - YouTube https://youtu.be/LDVdV6pluY . Flywheel Power Multiplication By Chaganti - YouTube https://youtu.be/S1uCOOeUlnI . Flywheel Free Electricity Generator How To Make Free Energy Generator 230v With 5kw Alternator Motor - YouTube https://youtu.be/BOKV3lLBMsw . Flywheel Power Multiplication - YouTube https://youtu.be/4qXnR_d6yPw . Flywheel Power Multiplication By Chaganti - YouTube https://youtu.be/S1uCOOeUlnI . Kamma Gear flywheel LLP - YouTube https://youtu.be/iXbPzxWwb2Q . Ето ви и версия за захранваща цяла работилница Flywheel Power Multiplication - YouTube* https://youtu.be/DBgFq-19TDk

То верно, че трол и малоумник дето само блее из такива новини, 100% няма грам понятие какво му показваш, та съм спокоен от тази гледна точка. Ходи го пкажи на способни хора заблудени от образуванието и те ще си го направят.

Перпето мобиле не съществува.

!

Да си върнете, ама срещу над 50% от народа ще ви е малко трудно на шепата гербо-депесарчета. По-добре се стягайте за РР2, хи хи хи!

На Мунчо му е през кора, той си има държавен ток а народа да мре.

Не е мой този коментар, но печели приза! “Като гласувате, помислете добре кого искате да гледате в 12 без 5 на Нова Година!” Браво! Право в десетката! И аз бих гласувал с две ръце за Герджиков само да не гледам на Радев простата физиономия и мрачните апокалиптични слова на празничната трапеза и баницата с късмети на Нова Година.

Гербопитеците отдавна си падате по безгръбначни плужеци, хи хи хи!

Този коментар е от началото на годината - май след като Мунчо си обяви кандидатурата за втори мандат. Подкрепям горещо! Никога повече Мунчо с погребални речи по телевизора!

Да изметем утре диктатора кРадев!

На бас, че с голите си гъзове няма да изметете даже сметта пред Президентството, хи хи хи!

Мунчо си отива. Спете спокойно, деца!

Не е истина! Вчера седнал Радев да ми прави лицеви опори, а тока го вдига с 400% за бизнеса. Идиот! Не мога да повярвам колко е прост фатмака! Да ни мисли за толкова елементарни и да му се хванем на евтината манипулация по Путински. ОСТАВКА МУНЧО! Ти си срам за България и Европейския съюз. Вакзал, чамадан и в Сибир при Янукович, Лукашенко и Путлер! Там ти е мястото!

Утре всенароден протест пред Президентството! Започва в 12 часа на обяд! Ще продължи докато Радев подаде оставка!

Колко гербо-депесари ще се съберете, ще има ли поне двама или трима? Хи-хи-хи!

Южен поток го спряха комунягите. Спря го Орещарски въпреки, че беше правил първа заварка в Расово. Ремонта на Чаира го спряха комунягите и месеци наред се хвалеха по медиите и от трибуната на Парламента. Язовир Яденица също го спряха комунягите. Комунистите 12 г. крадоха милиарди от Белене без да подпишат договор. с руснаците. Борисов го спря защото нямаше пари. Комунистите бяха изпокрали всичко. Борисов все пак успя да плати и да достави реакторите. Мързи ме да продължавам още. Но определено трябва да се търси отговорност за комунистическите безчинства.

дебил, Южен поток го спря Тиквата, а когато правителството на Орешарски опита да го поднови дойде Маккейн и го забрани. Забрани го и си отиде. Точка! Лъжите ти не минават. Пробвай ги в кръчмата. Истината, г.овньо е, че комунистите построиха АЕЦ Козлодуй - АЕЦ-а на който еврогейците спряха 4 реактора - по заповед на янките. После янките забраниха и строежа на АЕЦ Белене, а Тиквата изпълни забраната. Оттогава, г.овньо, България върви надолу - нарича се либерстко-седерестко-джндърско бандитско надолу. Напъните ти прехвърляш вината на престъпника от Банкя върху други хора, доказва единствено безпомощност, некадърност, интригантство и простащина. Оценка, дадена за банкянския тъпанар от "Форбс". Чул ли си за "Форбс", дебил? Ако не си чул, намери цитата, прочети го, чети докато схванеш оценката на позора, ако в кратуната ти има нещо повече от боза.

Долу военната хунта на Радев! Защо протеста да не е политически? Нали управлява пРезидента, който ни докара до национална катастрофа! А той взима по 15 000 лева на месец, нищоправеца! ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

Утре пада диктатурата на Разеденителя Радев.

при "простото" от Банкя - олиото 1,70 и се строи магистрала Хемус при ученото в Харвард - олиото 4,20, магистралите спрени, а парите за тях са изчезнали като бананите при "развития социализъм" За сега - цените са скочили двойно. Парите за магистралите ги няма. Всичко в държавата е спряно и има протести. От времето на Жан Виденов, не сме виждали такъв "невиждан" ръст ! Като дойдат сметките за тока и парното, ще го видим. С руски Мунчо - НАПРЕД и с Чалгара - ОТЗАД Да живеят кенефите на Рашков и идиотските на Мая ! Да живее Международното положение на Зеления Чорап и неговата хунта ! Само при Бойко "Международното Положение" стои зад оградата, пандемията е "грипче" ние чакаме за Еврозоната и има растеж на учителски заплати и пенсии. ... само сестри Галеви разхождат катафалки, а кофчезите ги носи "култур-трегер", а Маджо превзема Росенец Четири месеца без Бойко и държавата е в колапс ! Цените станаха Чалгарски но "Промяната Продължава. МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ИДВА със зелени фуражки на червен фон ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА те пак са тук... и пак са си СЪЩИТЕ

Айде сега да излезе Борисов и дс се похвали как е спрял Южен поток ,гьола Белене и да обясни защо 10 години не може да бъде довършен интерконектната връзка с Гърция!!! Къде си Баце ,ела и се похвали пред хората ,както го направи пред Хилари Клинтън и покойния Макейн!!! Ела де !!!

Южен поток го спряха комунягите. Спря го Орещарски въпреки, че беше правил първа заварка в Расово. Ремонта на Чаира го спряха комунягите и месеци наред се хвалеха по медиите и от трибуната на Парламента. Язовир Яденица също го спряха комунягите. Комунистите 12 г. крадоха милиарди от Белене без да подпишат договор. с руснаците. Борисов го спря защото нямаше пари. Комунистите бяха изпокрали всичко. Борисов все пак успя да плати и да достави реакторите. Мързи ме да продължавам още. Но определено трябва да се търси отговорност за комунистическите безчинства.

Не си 9 дан, а си деветисептември 1944година. Долу червените кхмери наследници, деца и внуци на убийците и крадците докарали България до робство и икономическа катастрофа 45 години, на които берем плодовете и до днес!

кРадев е пуснал платени тролове да хулят несъгласните с него и да го възхваляват.

Долу Мунчо - подлога на Божков!

Новобогаташи реват за тока.

Почвайте да строите АЕЦ Белене и след 40 години ще имате евтина енергия.

Радев трябвя да бъде прогонен с камъни

Променихте ли модела "Борисов"? Ха, ха, ха. Уроди.

Питайте Маймунски, Трифонов, злобаря Радев..за това супер съм ядосана...

Слугуването на чужди господари 30 години разруши българската енергетика: 1. Кунева подписа да се затворят дв блока на АЕЦ Козлодуй 2. Спряха нефтопровода Бургас-Александрополис 3. спряха Южен поток и вместо да получаваме 600 милиона долара годишно и да купуваме газ на префернциални цени сега купуваме газта с хубава надценка от Турция 4. Спряха изграждането на АЕЦ Белене 5. Подписаха на тъмно практическото затваряне на ТЕЦ Марица Изток 6. Хвърлиха се да изпълняват директиви по Зелена енергия И това в една страна без никакви енергоресурси с изключение на въглищата. И откъде да имаме ток! На ни сега Зелена енергия.! Зелени тикви!

По - точно едва ли би могло да се каже! Мамка им продажна!

Отивай при Радев!

Мунчо ке падне!

Утре хунтата на Мунчо пада!

!

Давай чагъртаййййййй, кеде ги кокорчо, кире шмекера, рашков дамаджаната?

Към новината