назад

"Хуго Бос", Борусия Дортмунд, "Пума", Дойче банк, "Сименс" излизат на борсата в Санкт Петербург

16:00 | 24 февруари 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 11 1016

Коментари 11

Не са ли я сменили на ТАР (телеграфна агенция Русия).

Още от 2016- та . Две години след референдума в Крим, преките немски инвестиции в руската икономика бият рекордите от безоблачното 2010 и 2011-та. А в същото време фюрер Тантето налагала санкции. За таквиз балъци като Бочко. Дет пикаят от щастие, ако българска вафла, компот, консерва, вино се появи по рафтовете на Метро-Русия, Била-Русия.

умира от страх пред съюз Руси-Германия. Поляците пък изтрещяват от страх.

Мошенниците винаги усещат къде е на хляба мекото ...

Е щом Телеграфната Агенция на сАвеЦкия Союз го съобщава - значи е истина! БУХАХАХАХАХАХАХА

буха фатмашки мечти.

Къде сте бе, въшки на сорос? Айде почвайте да плюете... Интересно обаче с какво търгуват руснаците? Пак по думите на същите унтерменши те нямат пари, гладуват и още малко и ще започнат да ядат трева и корени...

точно над теб, 16:27

Дойчовците съвсем са изтрещяли! Тръгнали да търгуват акции в страната на Путин! Те не са ли чували за единствената в света страна с положителен кредит и за нейния най-далновиден и успешно управляващ пандемията - сикаджийския комунист от Банкя-съвременния строител на бегето, който за 10 години управление построи 200 км асфалт и натрупа 30 млрд евро държавен дълг?

Ако позволите. бойко борисов не е "сикаджия"... той си е най-обикновен евнух от харема на Падишаха. С други думи "сикиджия".

Вай, вай! Даже и от харема на Падишаха не е, а на един Паша(та)...

Към новината