назад

Илия Левков: Умното управление на процеса - от производството на ток до зареждането на електромобилите, е гаранция срещу дефицита

11:09 | 02 октомври 2021 | Автор: Кристиан Костурков, 3е-news.net 13 1778

Коментари 13

зе-лен-чу-ци който не я-де...

Не ще да разбира много от регулация на сложни системи. Като регулира все по-фино след критичната точка, ще влезе в режим на не равновесие. Нещо като много пречистена вода загрята над 100 градуса. Прегрята течност. И Най-малкото сътресение я кара да избухне. И с тока е ставало. Пада дърво от гръм в Швейцария и като резултат половина Италия остава без ток. Имаше и едно подобно спиране на тока в Ню Йорк заради спиране на едно счетоводство.

Как бе все изчадията на ДС все акъл дават .Нали те знаят Петричани. Крадец от чистотата.

До 50г да живееш в студентските общежития … си е диагноза

Нито ден без статийка с изтъркани зелени мантри. Абе хора, минахме го вече това. Само дет мантрите бяха червени. Червените лозунги не бяха лоши сами по себе си, но те не бяха свързани с реалноста и свършихме зле с червената идея. Зелените лозунги също не са лоши по идея, но те също нямат връзка с реалноста (с законите на физиката). Спрете се докато е време. Че инак ше береме големи ядове всички.

ИМЕННО! ДОРИ ПИЯНИЯ Ев.ДАЙНОВ ВСЕКИ ДЕН СЕ “ЦИТИРА”!

Пък ако завъртим Земята в обратната посока колко ток ще спестим/произведем ако знаете! Аман от умници... И за това, и за ковида, и въобще - на всички теми!

Тиквата прецака АЕЦ Белане и южен поток. Гаранция че в България ще има руски ток и газ е Турция. В момента вкарваме руска газ която е без алтернатива на тая цена и след година ще почнем да вкарваме и руски ток от АЕЦ Акюйо от Турция който също ще е без алтернатива. Толкова за продажните мутри и тикви. И не забравяйте, че най-скъпия ток в България е от американски ТЕЦ на Иван Костов

Затриването на потока май беше дело на едно временно правителство на междувластие . А нали международното право има право да се изсира на българските закони, подписаното заради двама сенатори се изсра и върху конституцията. То и сега така ще стане с плана са "възстановяване", който си е план за поробване.

Комунистическите лозунги са гаранция за гарантирана гарантираност на гарантираната гаранция.

И в това с много приказки да не кажеш нищо си има талант. В библиотекарския така ги обучават:) Пък те и мама и тате са същите, така че е все тая. Потомствени идиоти.

Към новината