назад

Има нова валута в туризма - доверие в безопасността на дестинацията

09:00 | 01 юли 2021 | Автор: Стефан Кунчев 15 1597

Коментари 15

Поредния Смешник "Разбира".

Гадно ,нафукано,самодоволно лайненце,което не може една крушка да завие ,ама се изказва като ЗЕВС всемогъщия!

Правилно ! Сред заразно балканско простолюдие, не трябва да се ходи нито на почивка, нито където и да е !

Аз няма да почивам сред българи, ще гледам да е без българско обкръжение почивката, защото там където има простотия - почивка та е невъзможна. Винаги някой цървул ще ти я развали. Срещу всякакви болести може и да бъдат открити ваксини, но срещу простотията мисията е невъзможна!

Много си смешен !

"Необяснимата резистентност на българското население"... и продължават да наричат този биологико-химически експеримент "ваксинация"... Ваксина няма! Има течност, която е кандидат за ваксина и е в период на тестване. Няма официално одобрение и скоро няма да има, защото няма данни за страничните ефекти в дългосрочен период.

Прочетете колко цървули не са се ваксинирали и плямпат глупости за ваксините, за да се уверите. При такива малоумници не отивам на почивка.

някай да не би да те вика - стой си там където си! трол избушен!

Много добре си се Описал. Жалък си.

Много са ми гнусни БГ хотелиерите и ресторантьорите! В Сатрапия върлува страшна вълнА, видя се, че както всичко останало ваксината им е измислена и пропагандна, а вчера посрещаме първите рашистки туристи! Що за пир по време на чума се надяват тези алчни ненаяли се хотелиери и ресторантьори??? Искат да жълти стотинки да докарат и тука масова зараза??? Масов бойкот на рашистите трябва!!!

какъв туризъм,каква дестинация,каква сигурност предлагат хотелите???????? реално никой не пътува ,загубите на авио -компаниите ,транспорта и хотелите е в десетки ртилиона евро.

д-р Мартин Захариев от “националния борд по туризъм” , че даже з-к у-л?!? Абре ДИР-ници ! Че каква експертиза в туризма има този професионален нагаждач ? То не бе издател на “Плейбой” за БГ , то не бе депутатстване и всякакви синекурни и измислени титли ! Какво ? кога ? и къде ? в туризма е управлявал или минимум притежавал този измислен герой ? Дето се изказва като последна инстанция по въпроси от които хал хабер си няма !!! Престанете да давате трибуна на такива изчуруликани герои !

дай да зомбираме всички щото видиш ли някой си решил, че прекръстен грип може да бъде използван да отнеме изконни човешки свободи и да почне да изнудва хората. а пък за разни мишоци на туристическа хранилка въобще няма да коментирам

Малоумщини

А пък представете си туристическа дестинация без ковид фашизъм и без да си заложник в собствената си страна при завръщане. Без измислени “тестове” за достигане на таргетите за “случаи”. Без клинично здрави хора да бъдат правени на маймуни да си правят “тестове” по дизайн направени да дават над 90% фалшиви резултати при 40-46 цикъла. Ех, мечти …

Доктор по музика ли е тоз'?

Към новината