назад

Какво предвижда Свързана България от Плана за възстановяване след COVID-19

15:15 | 21 ноември 2020 | Автор: Рая Лечева, 3e-news.net 48 4290

Коментари 48

В България отдавна имаме КРЪГОВА ИКОНОМИКА вече 31 години се въртим в порочен омъгьосън кръг на псевдо капиталистически преход, рушейки всичко създадено преди това. ЕЛЕКТРОННА ИДЕНТИЧНОСТ ЗА ВСЕКИ гражданин, селянин, циганин или евреин. Тука вече силно се съмнявам че това е осъществимо, но нейси.

Поредните празни предизборни обещания. Какво направихте през последните 11 години?!? Онзи ден висях с часове пред имотния регистър и така и не успях да си свърша работата, защото работят само до 14 часа за документ, който трябва да е достъпен за нотариусите по електронен път и не трябва да ми го изискват изобщо.

Истината е в друго Томи.Истината е че разни грозни итиоти завършили за радиоводещи влезли във власта таковаха мамата на българите и България!

Тя и сега е свързана, освен общините, където местните кметове и калинки дерибействат, пускат какви ли не разрешителни на роднини и срещу рушвети. Предполагам това да стане по- трудно. Ще има доста опозиция, и БСП ще успее при изборите. Само гледайте

Тя и сега е свързана, освен общините, където местните кметове и калинки дерибействат, пускат какви ли не разрешителни на роднини и срещу рушвети. Предполагам това да стане по- трудно. Ще има доста опозиция, и БСП ще успее при изборите. Само гледайте

първом се отървете от вируса и тогава правете планове в който елецтронната идентичност на всеки не е на първо място... или може би това беше целта на тоя цирк с вируса

Искам да успокоя хейтърите дето ги е страх,че щели биле да ги чипират. Няма страшно незаконородени (по турски)! Вие сте си чипирани и от туй повече няма накъде! Ние които гласуваме за Бойко и за България в Европа.Ще се ваксинираме за да може да продължим да си живеем живота и без вас.Чипираните!

Дигитална идентификация за всеки гражданин? Извинете, това какво общо има с възстановяване от криза?

то това е една от целите на пародията с вируса

Не идвай, ще те преглеждаме по телефона. После пищят, че се изкупували антибиотиците по аптеките, като никой не споменава на глас, че масовото купуване на тези лекарства не е от презапасяване, а от хора, които са на домашно лечение! Та така де, лекувайте се вкъщи, после като умират хора- емии те са дошли прекалено късно в болница! А тия наглеци от правителството лъжат вдеки ден, че нямало никой без легло да остане и да му е отказана болнична помощ... Вие разбирате ли го този Абсурдистан. Политиците не поемат НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ, само дават интервюта

Даже и председателката им Курнерия Нинова е видна крадла,,приватизаторкиня”

особено като се вземе в предвид че сдс и бсп се пръкаха от бкп, а дпс и герб от тях, сичките са настоящи или бивши комунисти и сите само знаят да крадат

До 1 май 2021 трябва да е чипирана цяла Европа! Такъв е плана на сатанистите... (Не дай Боже!)

Народното Събрание да ги извика и да обяснят какво са подписали!!! Каква е тази ДИГИТАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ??? Да ни имплантират ЧИПОВЕ, ли??? Тези кретени, НАС питаха ли ни, те собственици на нашите животи ли са???

След като ни изтекоха всички лични данни, трябваше за сметка на бюджета всеки да получи л.к. с електронен подпис вътре в нея. Вече е късно.

Не е късно.

Пак някакви пари за крадене

Ако някакви китайци правят КОРОНА- ВИРУСИ в китайска фабрика и ги разпространяват по цял Свят, Великобритания и САЩ могат да РАЗАРУШАТ тая китайска Фабрика, както събориха заводите на Саддам Хюсеин за БИОЛОГИЧЕСКИ оръжия.. НЕ е необходимо, всички англични и американци да носят маски, като някакви ИДИОТИ.

Нагъл, по-нагъл, гербер. Ще, ще, ще...докато пълните шкафчетата, няма нищо добро да се случи в държавата. Оставка и дано следващите са по малко крадливи.

Са за празните кратуни като Вуню простия и последователите му

Напишете го правилно с Вързана България. Това "с" е за благозвучие.

само да кажа,че естонците имат ел правителство от 20 години срещу 300млн

Тиквата и неговите тиквунчета нищо няма да довършат, а ще ни довършат. Всички Тикви при Бай Ставри и Леля Сливенска, та да разберат откъде е сладкото на хляба. Тези престъпници нямат представа за стойността на нищо и последно на човешкия живот!

"По думите на вицепремиера, скоростта на интернета е много важна и тук сме на челни позиции,"...Я сакам да попитам кога у нашто село че има интернет та да може да се дигитализираме? Оти не можеме да си общуваме в социалните мрежи . А у селото некой октрадна казано за печене на ракия, немаме си нито църква нито параклис, нито магазин та да се сбираме и да си оратиме. Селото се намира у Трънско

Това обяви вицепремиерът Томислав Дончев по време на дискусия през седмицата на стълба Свързана България от Плана за възстановяване след COVID-19. Планът има за цел с инвестиции за над 2,6 млрд. лева да се направи плавен преход към основните дългосрочни цели на ЕС към кръгова и зелена икономика, към ускоряване на дигитализацията.Правителството се оправи с така нареченото Електронно правителство и сега се захваща с друга дейност ,която както си му е реда ще завърши със същото фиаско като предхождащата дейност.За електронното правителство бяха похарчени /усвоени и откраднати/ над 2 милиарда лева без особени видим резултат,по -точно имаше . никакъв резултат.Сега трябва да се откраднат 2,6 милиарда лева.Резултата ще е същият една победоносно изписана нула.Самото правителство е интелектуално импотентно да свърши тази дейност ,тя коренно се различава с асфалтираното.Нека не се забравя ,че правителството се е омотало в някакво кълбо от различни интереси ,понякога съвпада,повечето пъти различни ,на всякакви групи и структури, но всичките тези структури и групи са настървени да крадат и колкото се може повече и най-вече безконтролно.В цялата тази вакханалия на корупция ще бъде впрегнато 160 000 войнство на държавното чиновничество.Така ,че ще бъдем свидетели на поредната ,но не и последна серия на кражбата наречена усвояване

Мисля, че е време тия да ядат един пердах и да си ходят. Последното което ни е нужно е 5G в селата, камо ли платено с наши данъци! Това са последните убежища където няма превишени стойности на ЕМП и природата и хората са все още пощадени! А и номерът, че като сложат 5G и селяните ще станат програмисти едва ли ще мине :)

А и с бързия интернет, бързо ни откраднаха данните от НАП! Липсата на последствия и некъдърността още дълго ще се помнят

Не мерси на електронна индикация. Чичпдайте се вие нещастници.

Цифрова идентификация на всеки са.имали още в концлагерите на третия райх. Имало е номер на всеки концлагерист татуиран на ръката му. Е сега ще са в крак с времето. Ще татуират QR код на челото, че да не пречи на противогаза, който ще могат да го управляват с изкуствен интелект.

До сега похарчиха (усвоиха) около 1 000 000 000 лева за електронно правителство! Да сте виждали подобно животно? Сега апетитът е нарастнал, но ... дали ще ги изберем?

"за да усмихнем Европейската комисия." ??? Каква е тая граматическа простотия и неграмотност! Глаголът е "усмихвам СЕ" - възвратен! Как може такава неграмотност!

Руската школа - "ще, ще, ще".

"..към ускоряване на дигитализацията.." Бързо всички в паяжината. Че там контолът е по-голям. И ще бъде скоро време на 100%. Първо младите - онлайн. И да им се казват само правилни и верни неща! А правилно е едно нещо, само ако е удобно на световната Партия. Нас дъртаците са ни отписали. Казват ни кога да ходим на магазин. Скоро ще ни казват и кога трябва да дишаме...Пък който оживее до Новия Световен Ред - ще живее сред зомбита.

Точиславчо, учил си философия. Къде си тръгнал да се пънеш да разбереш нещо дето ти е толкоз ясно колкото на дядовците от Светия синод. Като ви сложат на висок пост и си мислите че почвате да разбирате от всичко. А двата вагона книги ?! Има изследвания по въпроса- 20000 книги четеш и тогава даваш акъл. Ама не книги по философия. Затова не вървят нещата. Щото се ръководят от неспециалисти. Слушат експертни мнения и повтарят тези които са им изгодни. Докато ни водят такива пенкилер разбирачи такъв ще е крайния резултат. Народът е казал: имаш ли едно кило брашно дай го на хлебар да ти изпече хляб. Всеки знае как ама малко умеят да направят хубав хляб.

Предвижда пълнене на чекмеджета и слугинаж наляво и надясно.... Европа се управлява от имбецилни изроди.

Тоест ще ни следят в интернет, ще ни контролират повече и ще ни облъчват с 5G. Не, благодаря. Заврете си го там, дето слънцето не огрява.

Джипка ТВ! Мъж четка Борисов за пътя: Масло, масло, без грешка . Борисов и мъжът с колелото Пореден епизод от Джипка ТВ! Премиерът Бойко Борисов отново се метна на джипа си и отиде да инспектира пътя между Самоков и Дупница. На място закара зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков и икономическия министър Лъчезар Борисов. Той се засече с непознат мъж, с когото започна непринуден разговор: "Леко, леко, леко, леко - идва кола, бе ей!", провикна се премиерът, докато човекът пресичаше платното, за да се приближи към него. „Живо-здраво!“, рече му министър-председателят. „Охооо, Бойко Борисов“, отвърна човекът. Двамата се здрависаха и премиерът поиска да разбере къкво мисли за пътя. „Да ти кажа честно, аз не съм от ГЕРБ, от АТАКА съм, но Браво!“, заяви той, след което изчетка премиера:."Браво! Моят треньор навремето викаше: масло, масло, без грешка!". Във фейсбук Борисов обяви, че 33-километровият път между Самоков и Дупница е изцяло ремонтиран. Разделен е на два участъка Дупница - Клисура и Клисура - Самоков. Финансирането е национално и европейско на обща стойност близо 26 млн. лв. "Това е изключително важна отсечка, защото по нея минава трасето на паневропейския транспортен коридор № 8, свързващ Адриатическо море с Черно море. Със завършването на ремонта на участъка Долня Баня - Ихтиман ще се осигури още една бърза връзка между магистралите "Струма" и "Тракия", подчерта Борисов.

Частна фирма ще свърши тая работа за 1/10 от цената за нула време. И то плащайки по 7-8к заплати за програмистите. Но... това не е частна фирма....

Наближават избори. Сега, под формата на обещания (Ще, ще, ще...) ще си признаят какво не са направили за пореден път. Също както голямата риба очаква да се нахрани с малката, докато не усети, че е захапала въдицата и връщане назад няма (хайде още 4 години)! А човек ако въобще наистина има дълготрайна памет, ще си зададе следните въпроси: "Наистина ли по време на изборите аз овластявам някого, за да ме представлява и мисли за мен или пък под претекста, че е овластен вече, избраният мисли само за себе си?" И ако се окаже второто, как мога на секундата да изгоня този тарикат? Защото освен изборен процес, ефективно ни трябва и обратният процес - сваляне на доверие, отвод, изгонване от поста и всичко останало, както се полага за всеки работник на заплата!!! Включително и отрицателна атестация, та вече да не можеш въобще да си мислиш, че ще ходиш на избори.

неща са говорени и обсъждани по форуми, маси с мезета, кръгли маси, малки партийки от верущи (и може би искрени), села, паланки, пейки, беседки, опашката в магазина и т.н.... Кервана си върви... с плямапане не става...

Пак ли ще се дигитализираме? Колко пари окрадоха покрай това електронно управление не е истина и пак нищо нямаме..

Но какво стана с така нареченото "електронно правителство"Повече от 10 годино ,по тази програма се "усвояват " средства , а крайният резултат е близък до нулата.Около 2 милиарда лева е изхарчила българската държава за т.нар. електронно правителство без от това да последва особен резултат. Става въпрос за периода 2002-2016 г., или на година се падат по 150 милиона лева наше и европейско финансиране. За сравнение Естония, която се дава за пример в е-управлението (дори пред "стари" европейски демокрации), е похарчила равностойността на 50 милиона лева.Това се казва в сравнителен анализ на Българската стопанска камара (БСК), озаглавен "Стига вече!". Анализът проследява по години как са се развивали паралелно дейностите по внедряването на е-управлението у нас и в Естония. У нас всичко започва през 2002 г. с приемането на Стратегията за електронно правителство. Година по-рано естонците представят национална лична карта с вградена електронна идентификация. Картата предоставя достъп на гражданина до всички електронни услуги, включително до тези на банките и компаниите за комунални услуги. С личните си карти могат да плащат дори билети за паркинг или за градски транспорт, а картата съдържа дори данни за здравния статус на лицето. Всеки собственик на лична карта получава и официален имейл адрес. Адресът е предназначен за официална комуникация с държавата и е посочен като "официално електронно местоживеене" на гражданина, се посочва още в анализа. Паралелно у нас, чак през 2011 г. правителството решава да въведем естонския модел на е-управление и учредява Съвет за електронно управление. В него влизат Бойко Борисов (министър-председател), Симеон Дянков (министър на финансите), Цветан Цветанов (министър на вътрешните работи), Ивайло Московски (министър на транспорта, ИТ и съобщенията) и Томислав Дончев (министър по управление на средствата от ЕС). Резултат близък до нулата.

С тези кражби на ГЕРБ. ако те са на власт ще се използват ефективно не повече от 250 000 000 лв. А тези пари са нищо за такова начинание. Всичко друго ще бъде окрадено/уСвоено!

Не знаят утре какво ще правят че дългосрочни планове. Оставка боклуци.

А чипирането за коя година е планирано?

Ти вече си.

2021

Към новината