назад

КЗК разреши "Нова Броудкастинг Груп" да купи Канал 3

21:50 | 18 септември 2020 | Редактор: Калин Каменов 66 5011

Коментари 66

И кой ги гледа тия простотии....

Поредния Домус ТВ

И какво от това? И без това не ги гледам и слушам.

Петте милиарда започват да се наместват.Сега пок ли ще плачете за едно затворено кръстовище или чинно ще плащате 30гофини?

Канал 3 ще стане поредната "обективна" медия...

В момента тече внимателно ликвидиране на малките интернет доставчици. Ограничава се достъпа до стълбовете на енергоразпределителните дружества. При телевизиите е подобно. Леко и внимателно се изкупуват малките. Възможност да се създаде телевизия също е ограничена. В един момент ще останат няколко телевизии, които ще бъдат по лесно контролирани от политиците. Едно е да контролираш 3 телевизии, друго е да се пробваш на 30. Така, че свободата на словото, свободата на частната инициатива изчезва. Лошо, много лошо.

И някой гледа ли изобщо тая ТВ? Или която и да е БГ ТВ? Реклами, глупави риалити формати, турски сериали и т.н... Нетфликс, НБО, Амазон прайм и това е..

Изобщо , ама изобщо "няма" да доведе до концентрация на собственост.Той Домусчиев изобщо няма негови медии,тази сигурно му е първата.А иначе до какво ще доведе е безпощадно ясно.Ще се проведе чистка на честните и професионално подготвени журналисти/доколкото такива са останали/ , след което ще се настанят на тяхно място проправителствените "калинки".България ще бъде изпреварена в класацията на "Репортери без граници" от държави като Гана, Судан и други.Ще ни бъде трудно да задържим 111-то "престижно място" по свобода на медиите в Света.НА ОЛИГАРСИТЕ - ЧЕСТИТО !

Повече телевизии изобщо няма да се гледат, защото са обида за човека.

Още една телевизия, която критикуваше ГЕРБ, вече ще стане послушна

Канал 3 никога не е критикувала ГЕРБ!

Гледай предаването на Владо Береану от миналата неделя

Опс...по Евроком май беше

Arcadium

Естествено, че ще разреши, това е Бойко човека. Как мяма да разреши?

За да се превърне една държава в кочина, трябват домузи и тикви, тука явно всички предпоставки са налице.

Кефиш! Поздравления!

Е как,нали са свои хора.ДА му продадът и БНТ

Формално не е продадена. Но с Кошлуков начело...

Гарантирам, че ще спрат предаването на Люба Кулезич, защото критикува вожда.

Безобразие! Гнус! Още една причина хората да протестират.Безобразията продължават. Май с добро няма да стане.

Нивото на НоваТВ отдавна падна до това на Анал 3. Сега може да ги преименуват на Домуз 1 и Домуз 2 ТВ.

егати сайта пишете домувчийски иска да купу канал 3 не нова тв че искали така щом не споменавате в началото това ясно на кой служите - на пеевски телевизиите и радиата сега ги взима домувчийски

КЗК пправи това, което ББ и каже. Продажници... Писна ни от медиите на мутрата Домувчиев.....

Всичко е законно хаха Могат да изкупят всяка медия но това няма да им помогне хората да разберът истината и после да ги изметът къде с протести къде със гьостерици. Тези 15000полицая и 2 пожарникарски коли няма да им стигнат веднъж щом хората се събудят а това става вече.

Мутрите се обзаведоха с още една телевизия.

Вече стана ясно КОИ ще гушне новия заем от 5 милиарда. Честито българи а Пеевски разпродава и ще бяга при мама.

Според мен да му продадат БТВ и всички останали медии и да се приключва.

Абсолютно безобразие. И не само че не спират а продължават най-нагло и безочливо да правят всички на простаци.

Я КУПУВА - ДОМУС БЕЙ. ИМАМЕ ПЕЕВСКИ,СЕГА ДОМУС. Е.АТИ И ШИБАНАТА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА. НЯМА ЛИ ДА ИЗМРАТ.

А черепа и копейкин владеят останалата част от пазара.

Не другата част от пазара, а другата част на света.

Гела е новият Цветан Василев.

Хахахахаха, нямало концентрация, а? Доообре! Няма да се гледат и слушат тия мутренски медии....

lisaxx

Най-доброто място за намиране на сeкс партньор -> http://girlz.fun

Е па ще разрешат КЗК къде ще ходят. Слушат каквото им се нареди. Както всички останали държавни агенции, организации, комисии и пр. То КЗК, КФН, ДКХ, ДАНС, СЕМ, КРС, КЕВР, НСИ, Инф.Обсл, НАП, ТР, и пр. и пр. и най-важното прокуратура,медии,изпълнителна и законодателна власт - всичко е подвластно на КОЙ. Каквото КОЙ каже се изпълнява и става.

Шибаняшка свиньо, всички медии да изкупи другата барикадиралска се свиня, пак ще гниеш в затвора! Господ да те убие, клептоманса отрепко!

борисов не взима просто медия само да печели, а взима такива в които някои журналисти го критикуват за да може да ги изхвърли и да сложи само удобни журналя, които го хвалят.Така че целта не е само печалба а тотална цензура.А на чеха назначената от мутрата комисия не даде Нова ТВ защото не искаше да махне неудобните журналя.Разпускане на комисията и оставка на борисов и гешев,сами си го търсят, път назад нямаме.Дори и милиардите заеми дет хвърля да умилостиви пенсионери, за детски, за 30% заплати администрация, учители и ала бала няма да ги спасят.

Просто ще гледам Канал 3 с 1 на ум ;)

Особено оная плашещата беновска...

Домуса няма наяждане,ако му откажат може инфаркт да го удари.

няма изненада, Вожда лека-полека сложи ръка на всички медии, подставеното лице домус изрита всички критикували бащицата от банки, сега се гласи за канал 3 и сашо диков дет единствен говори истината, посегнаха първо на форума, цензурират, следят, преследват с уволнения неудобните. Това означава само едно - затвор за комисията за гласувалите закончето. И протести до дупка до свалянето на тия мръсници, герберските фашаги,които се опитват да смачкат всички, но и техния ред идва,и такива сме ги виждали как свършват.ОСТАВКАААААА!!!!!

Квиченето на комунягите е музика за душата ми !

Какво изквичал бибитко ?

Може да се напише много по-кратко, просто в едно изречение.Комисията реши, че на Домусчиев не може да му се отказва.

Свинята отдавна има господстващо положение в медиите и в КЗК. Тяка че неговия гелосан гъзомийник поема още една лайняна медия не прави разлика

И канал 3 няма да го гледаме

Много бързо, бе ;)

Поредната корупционна сделка с участието на свинчугата и домуса. Бойкот на НоваТв и всичките канали на Домуса.

Домус ага не ползва ли мярката 60?40 за футболният си отбор.?ти да видиш.Явно е спестил за да си купи тиливизия, естествено на наш гръб.

Дано да се намеси каскета.

Да се намеси? Хаха. Къде да се намеси? Абе ти от Марс ли падаш?

Крайно време е да се запитаме, защо плащаме за разпространение на телевизия!!!!???

Когато най-богатия чех се опита да купи Нова броудкастинг груп, КЗК забрани, понеже можел да получи господтващо положение на пазара. Когато Домусчиев реши да я купи - му разрешиха. Сега когато Домусчиее иска да купи и канал 3, КЗК пак не вижда проблем.... Дали е случайно - едва ли. Или може би бъркам тълкуването на абривиетурата КЗК - Комисия в защита на корупцията.... Или не беше така май?!?

Само не разбрах защо същата тази комисия преди време не разреши на онзи чех да купи Нова телевизия. Какво господстващо положение щеше да се получи като тогава той нямаше нищо в България? А за ДомуЗа се оказа, че може ... квото друго поиска - също може.

и тая ще я махна от списъка за гледане

Крайно време е Ал Джазира да е национална телевизия с превод на Български от 200 програми няма какво да гледаш та прибягвам до нета да гледам каквото ме интересува.Отдавна телевизора прашлясва незнам ако го пусна дали ще тръгне.

Супер, щото го чака Дубай, и лафка да купи, че хората да имат работа, и кредити по лафка да пуснат и такъв живот ще настане, че само си викам Дано, а, ако може парламента, субсидии, само за БНТ, частните такива НЕ, да си плащат за национален ефир Моля!

Домуса игрее играта на Пеевски от преди,ама няма да му излеза сметката.....Щото по Нова вече най-мног някой филм да гледам,ама публицистика -йок!Разгони им фамилията на що годе читавите журналисти и такова мамата на телевизията като цяло....Сега новите канали ще последват сътбата на Варненската корабостоителница.....

Браво, браво.

Нека крепне национално отговорният капитал

Да я купува. Още един канал ще извадя от програмата.

Към новината