назад

Лиляна Павлова: Осигуряването на Справедлив преход за всеки е цел на ЕИБ

10:02 | 01 октомври 2021 | Автор: Рая Лечева, 3e-news.net 87 6795

Коментари 87

тая що не земе да се гръмне заедно със последователите на герб

прав сте! да се гръмне дано!!!!

гад, на комунист!

Чудех се къде е дебелата свинкя - внучка на комуняга от Варна,а тя се подвизава в Брюксел. Значи всички неудачници и наследници на комуняги ги пращаме в ЕВРО.ЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ИЛИ ИЗМИСЛЕНИТЕ БАНКИ ДА ГЪЛТАТ БАСНОСЛОВНИ ЗАПЛАТИ ,А НАРОДА МИЗЕРСТВА. ПОЗОР СМЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ,НО С ТАЯ МУТРА И 12 ГОДИШНОТО ИМ УПРАВЛЕНИЕ ТОВА И ЗАСЛУЖАВАМЕ.

Е, тая пак изплува, май от топличкото си и доходно работно място.

Винетка Павлова отдавна трябваше да е в панделата. Ама то в държавата на абсурдите такива неща няма как да се случат. Е те заради това ще сме на това дередже - след последната, деветата, дупка на кавала.

Хех, Свинетка се появи. Нека отстрелът на грухчовци започне... сега!!!

Квичи крадливото прасе, от нова кочина квичи!!

Лиле, жива ли си ма?

Това бунище още ли не е в затвора???

Това дебелото си въобразява че му се е разминало, Господ забавя но не забравя.....

МАЙ ЩЕ ТИ ЧУПА КРАТУНАТА :)

Тая мазна свиня още ли е жива,бе?Не ги ли колят по Коледа ?Баси ,как ли е да ти се подиграват всички,че си мазна и грозна табуретка,ама ти пак да се набутваш,карикатура жалка свинска.:)да свиква ,че в тоя живот ще и така,следващата реинкарнация може да не е свиня, а хлебарка примерно:)

нали тя вдигна винвтките и обеща, че пътищата ще са тип топ. Останахме с вдигнати винетки и още по лошо състояние на пътищата.

Тази свинка откъде изпълзя сега? Тази става само за сланина

Както винаги става дума за.....ЕДНИ ПАРИ! При това ГОЛЕМИ. Когато една банка ви казва да вземете пари без да ви пита дали ви трябват си задайте въпроса : Колко ще трябва да и върнете? Винаги е повече. А ако не ги върнете когато ви каже - ще загубите всичко. Та става дума за едни пари, ГОЛЕМИ ПАРИ ИЛИ КАК ДА ИЗЧИСТИМ ....ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА САЩ (КОИТО ПЕЧАТАТ ПАРИТЕ).

Някой да не забравил от къде Лилянка (дебелото Лиле) цоца и заформи капитали? Или сте забравили леката водна криза на Перник и едни липсващи милиончета за ремонт на язовир? И одобрените по нейно упдавление ремонти на водоеми които бяха финансирани не се случиха а паричките потънаха в нечии сметки? Е, Лилето е на процент - и от това следва че прилага правилото на Мечо Пух - "Колкото повече - толкова повече". Според мен вместо dir.bg да я показват тук трябва да я привикат да обясни за тези консултантски капацитети в съда и да върне паричките.... Успех в живота нататък на Лилето и всички подобни.... света е малък и не е като преди. Не можеш да се скриеш някъде и да си харчиш заграбеното.... далеч по лесно е да те намерят...

Павлова президент... Радев ще и духа...може да ви кажа под секрет.

Боже Господи, тази откъде изпълзя? Бях я забравил че е жива. Може би ББ я е викнал заради изборите, да си покаже “успехите”. Ликети е типична гербаджийка - от яко комунистическо потекло, свръх амбициозна, но уникално некомпетентна. Кръгла Нула (да, 0 с главна буква). Тази докато беше министър на инфраструктурата такива пари раздаде на близки до ГЕРБ фирми, често без търгове, а понякога с нагласени търгове, че ако имаме нормална прокуратура и Съд - ще трябва да е доживот в затвора. Сега тръгнала да се разнася из Европа, излагайки България. Честно, тази за нищо не става, винаги е била кукла на конци.

комунистическата престъпничка какво прави в герб, да не са и те комуняги...

И тази нагла, ояла се и корумпирана дебелана изпълзя да дава акъл как да затворим централите. Отвратителни са. Не е ли е ясно, че тя и такива като нея, пробутани от корумпирани правителства по международни институции за тлъста заплата отвращават хората. Да се скрие там, да си получава големите пари и да не се показва.

ЕДНА ОТ ХОРАТА НА РАДЕВ !!!

От ГЕРБ освен калинки, изпълзяват и колорадски бръмбари, а конкретно в този случай и попови прасета.

Тлъсто корумпе. Преди време партийците го спасиха, ама давността още не е изтекла.

По - добре да напуснем ЕС, от колкото подобни същества да ни обясняват колко хубаво било да си затворим ТЕЦ-овете.

Ох на батко бухтичката, от къде изпълзя бе гнидо.

Л там краде ли се като тук? Айде още малко па ще те прибереме и тебе тук дастатъчно ни излагаш там

крадливото лили ни казва в директен текст ,че 70% от средствата за Бг заминават в офшорките като консултантски разплащания към роднини , евро политика ? или местни мафиотски обичаи ? най вероятно и двете

Тая свинетка още ли е жива бе? Мамицата и свинска крадлива! Има видов ден за всички!

Таз комунига кога се намърда там?! Да..на дебелото комунистическо прасе!

Лили, кога ще се снимаш гола за Playpig?

Какъв сексбомп, а? 200 кила сексапил!

240 , за да сме точни

Щом госпожа глиган е намесена- ще се крадва яко от цялата история

Лилето и тя има принос към съдържанието на чекмеджето.

България е един от най-големите бенефициенти на консултантски услуги от ЕИБ / то затова парите отиват в мутрите

КАКВО СТАНА С ПАЦО ТЕРАСАТА/консула?!? от него няма ли да вземете някое интервю? и той е престъпник и има имидж за лъскане.....като таа на снимката горе!

не съм чел статията.. мразя крадливи свини .. и мразя като ми ги пробутват с мнения в медиите! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! ТАЗИ Е ЗА ПРОКУРОР! и отдавна трябваще да е в ЗАТВОР, ако вместо каскет имаше нещо друго...

несъм чел статията.. мразя крадливи свини .. и мразя като ми ги пробутват с мнения в медиите! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! СПРЕТЕ ЗА ВЗЕМАТЕ ИНТЕРВЮТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! ТАЗИ Е ЗА ПРОКУРОР! и отдавна трябваще да е в ЗАТВОР, ако вместо каскет имаше нещо друго...

Мръсна, крадлива герберска гад! И тая малоумна крадла лее акълу какво да прави добичето - оправи магистрали инфраструктури и какво ли още не.

Не знам защо, но си мисля, че надали ще се трогне от коментарите тук. Даже може да и дойде вълчи апетит.

Въх, Боже опази! И тази недоучила мома ошлайфа безсмисленото дрънкане и почна да се изживява като макроикономически гуру.

еййй Бойко като за последно я намести тая дърта кранта на топло местенце. Сега тая си повярвала и чак съвети дава. Лиле ако не беше бойко щеше ли да го заемеш някога този пост ма?

Бойко е фокусник. Може да извади от ръкава си и вкара в управлението безброй калинки.

Вместо нея можеше да вкара на 4-5 по-така

Недоумявам как така медиите проявяват интерес към тази жена, която се е скрила в чужбина, а е еднакво виновна за всички поразии в България, направени през управлението на герб. Мястото й е в затвора заедно с останалите бандити, които бяха на власт през пхоследните 12 години начело с ментора й бойко Борисов, а не да раздава пилешкия си акъл насам-натам и да се прави на много разбираща по всички въпроси. Прибирайте си я и направо при бай Ставри, там й е мястото, а не да развява телеса и да разпилява "мозък" от луксозното си скривалище.

Извинявам се, вие Дир-а нямате ли елементарно приличие и хигиена?! Точно това същество да рекламира "зелената" демагогия?! Правите чудесна антиреклама като показвате, че тази сделка обслужва само крадците и мошениците.

Аз лично не виждам по-подходящ зелен и всякакъв друг демагог от тази личност. Отива и да лъже и маже, няма срам и свян.

И тази кучко крадла акъл дава. Нагла, арогантна крадлива гербаджийка.

Надявах се тази да е ритнала камбаната :(

Ти пък, хлебарките са много оцеляващ вид.

Зелената енергия и следващата стъпка в Голямото Зануляване или Големият рестарт , който ни очавка. Сриване на мощностите от ток, Сриване на потреблението, Сриване на икономиката, сриване на банковата система - въвеждане на дигитализация . Айде чао.

Дано да е отслабнала тая с-винетка, да е по-приятна за гледане. С нищо добро не е запомнена.

Дебре Лилянче и ти ли от лъскавия офис в Брюксел се загрижи за справедлив преход. От къде ще ни вземете и къде ще ни водите през тоя преход?

Тази каква финансистка е ???

Тя е финасиска, т.е ФИНАНСИ ИСКА.

Тц, сфинансиска

Последно искаше да ги няма старите хора, защото само натоварвали обществото. Такива са за затвора, а не да им дават гласност. След подобна издънка в нормален свят тази би трябвало да мете улицата, ако и за това някой работодател и окаже доверие. Но и медиите са виновни. Или пък заинтересовани, т.е. подкупни.

Ако та сбарам, какъв преход ще ти направя Лилянке! Ще ти скъсам партенките !

Само кажи каде да дода!

И аз съм с вас!

Господ да изтреби гнусната комунистическа секта в България!

Към новината