назад

Нови 200 млн. лв. дълг ще бъдат поети чрез емисия държавни ценни книжа

07:40 | 08 март 2021 | Редактор: Лилия Чалева 29 1299

Коментари 29

Като за последно Тиквата ни набутва с дългове, облагодетелстващи Неговите приближени, задължаващи всички нас...

Защо няма кредитен лимит за тази държава? И държавата задлъжнява и ще им връщаме дълговете с данъците ни.

Дългове, дългове... и кредитния рейтинг е супер! М?!?

Страхотна новина!Значи все още Световната Банка не се притеснява да 'Раздава' на Най-Успешния Лидер в Света

И се събудих, целия в пот :))). Как беше онази песен, пирамиди, фараони. Специален поздрав

на баце пак не му стигат пари за предизборната кампания? Но какво му дреме на него нали чекмеджето се пълни. Ей го на и вчера с народна пара си прави предизборните обиколки и бещава ли обещава с чужди пари казва АЗ НАПРАВИХ АЗ ДАВАМ. Какво даваш бе ? Крадеш не даваш нищо ти.

Прочетох, че преди години имало някакъв некадърник - Жан Виденов, който фалирал. Така като гледам, мутрата борисов също вече е фалирал - щом почна да тегли заеми като гламав. В момента гербавите идиоти крият истината от населението, че хазната е празна и дебелият им вожд боко-тиквата е фалирал. Затова тегли заеми като ненормален. Добре че има валутен борд, който да ни пази. Защото когато се изчерпи лимитът на заемите, които могат да се теглят, гербаджиите ще решат да бутнат борда и да обезценят лева...

Дира пишат една и съща новина всеки ден или постоянно престъпната организация на герб-дпс-бсп ни поробва с дългове?

Всяка седмица нов дълг, браво!!!

Само са пропуснали да споменат, че за първото тримесечие на 2021 г падежите по стари дългове и плащанията по тях са в размер на 540 319 626,80 лв.

Стабиунуе

Айде вече станаха 900 милиона, а сме едва 8 март.

Уж дясна партия пък с лява финансова политика...

Лява политика е ако се облагодетелства масата. Дясна политика е ако се облагодетелстват само избраните. Кое от двете отговаря на текущата ситуация?

Щатните драскачи най-вече от финанси разбират, само собствените си нямат идея как да управляват.

Спредте да ме крадете и ми дайте 1-2 милки. След 10 годинки ела да видиш не мога ли да ги урпавлявам. Ще имам поне 20 милки а може и повече. От мен да знаеш - не се управля туй о го няма. Особено когато политкомисари и ченгета постоянно те обикалят за да те преджобват, за да не се съберат 2 петака един до друг в джоба ти!

Какво значи 200млн ще бъфдат поети? Кажете си го направо - държавта ще вземе нов заем.

ГЕРБ са гнусна крадлива алчна нагла пасмина. Опитват се да фалирт държавата телгят дълг след дълг, боклука лайното борисов пълни чекмеджето, а ние ще го връщаме. А помните ли как ревнаха чев Орешарски изтеглил 1 милиард за да върне ония 800 милиона на дянков .. и ГЕРБерунгелите скочиха тогава. А какво стана сега още с идането си бяха дръпнати 16 милиарда и от тогава до ега само дългове се трупат. Дебелака от Банкя няма наяждане лоясалия целулитен трътлест продажен алчен гъз тъпче подкупва прибира рекетира мачка.. като е пълно с маскирани послушни овце ще има лайно като агент буда да ги краде!

Тогава е било чиста проба преврат. Хора извадени на улицата от някого по заповед - поне 1/3 от тях са били охранители... Също - медии бумтят една метареалност и облъчват населението. И за какво? Да се махнат "комундетата" ли? Не, за да се укепи комундето Биби за нови 10 години лапачка.

Пари на вятъра, инвестиции без възвръщаемост, няма как да помогнат хората, независимо, че са в стокооборота! Кухите пари покачват цените и инфлацията!

Ще стингат за допълнителните 50лв., които се раздават в момента кеш на пенсионерите в обл. Варна (вероятно и в цяла България).

Аз къде да се наредя за едни 50 кинта?

около 100 000 000 трявнат за да се дадат на всички пенсии по 50 лв. Тия пари ще стигнат и за март и зьа април. Ама по-вероятн ое да ги дадат през март, а другите да отидаът за "кебапчета". Щото всичкото ром и той иска 50 лв.

Тулупа наложи като практика да прави разходи несъвместими с бюджета и каквото не достига да попълва със заеми!

А трябваше да вдигне данъците.

от сога обещава електронно правителство и административно обслужване на едно гише.

Милиардите дългове на Кюлчев Чекмеджиев ще бъдат връщани от тези, които разхождате в колички в парковете

За 2 месеца, ГРОБ добави още половин милиард към държавния дълг

А до 8 март добави още 400 към тия половин милиард.

Към новината