назад

От US конгресмени до нобелови лауреати: Вълна от критики към Кристалина Георгиева

22:01 | 17 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 251 21928

Коментари 251

Упс..Щатите започнаха да стоплят, какво са направили калинките на ГЕРБ.... ГЕРБ вече са жалка, малоумна история. А ние кауните ще трябва да се молим силно, държавата ни да продължи да съществува.

Би било хубаво Щатите да си я изискат обратно и да си я разкъсат на тяхна почва, което тя по принцип и заслужава... Ако администрацията на Тръмп се върне, това й е гарантирано.

Сега ще приюти и Кристалинчето.Тиквата нали застна зад нейната кандидатура,от там трябваше да стане ясно на всички,че има нещо гнило . Около Тиквоча всичко е гнило и смърди. Разбрахме вече откъде скачаха рейтингите на България.Фалш и престъпления.Сега като ни понижат рейтинга,пак Радев ще е виновен, нали Тиквоч?

СТАЛИНКА И БОРИСОВ С ДЯНКОВ ОТДАВБА СА ЗА КУРШУМА

Гърбавите нещо нацЕло итънЕха от към кандидати....Нали,УЖ,650 хиляди стоЕли за тЕх,ама нЕмат кредабилност тия гербови калинки!Нали уж Педани Митов се канеха да го пускат?Ама и ние сме за бой,че ги търпяхме 12 години тия проsтитутки!!!

Дълго се чудех как тая никаквица изведнъж се появи на световния небосклон. И намерих информация за нея и се оказа, че е племеница на съпругата на един от Ротшилдовците. Та, така значи се дава летящ старт.

На мен ми е по интересно как се е оказала роднина на Ротшилд..КГБ е пробутало на Ротшилд комунистическа булка вероятно..

Аааа,не така !!! Хубава,лоша вие си я избрахте ,затова си я дръжте !! Ние в България не я щем!!! Ама хич!!!

Няма страшно ,другарят Путин ще я направи ректор на Магаданският университет..

Хубава работа, ама българска...

Дошло е време да я сменят,защото на някой не е удобна.И търсят под вола теле.Някой който бил уволнен от Световната банка,бил казъл,че имал съмнения,че се манипулират нещата,ама нямал доказателства да е оказван натиск върху някого.А може ли да ни кажат тези критици,какво е спечелила Русия,като е на двайсто място и какво е загубил Китай ,като е 78 място.

Тия дето я критикуват сигурно са по-големи боклуци и от нея!

"Не се чувствах комфортно при мисълта да продължа да работя под ръководството на Кристалина. Затова оповестих публично твърденията си, единствено за да бъда уволнен", обяснява той в интервюто. Търси се под вола теле. Преведено на български.

Дирника почва да чепка вЪлната от протести. По задникаси.

Тази Гробарска тиква , Счупи Стомната за вода ! Излъга 5-6 милиона Българи , като Комисар 200-300 милиона Европейци ! За сметка на ЕС си купи самолетен Билет и летя до Ню Йорк за да унищожи Политическото Бъдеще на Кандидата от България за Генерален Секретар на ООН ! Джипко Бибитко бе в съюз със Сталинка и той Краде от Българския Народ , но с Този Прокурор Иван Гешев няма да го вкарат където му е мястото в Затвора ! Надяваме се да го погали Закона ,, Магнитски " , дай Боже , а тази болшевишка кукла Затвора !

Ха Ха за Бокова ли говориш-другата комунистическа отрепка..

Винаги съм се чудил защо Бойко се отказа от Хер Флик от Гестапо.Оказа се,че бил отишъл да трови живота и на други народи при Сталинка Георгиева в Световната Банка.

Българска селянка от герб

Нещата могат да се погледнат и под друг ъгъл. В САЩ лобирането ,т.е. даване на подкуп дори от други държави, е законно, но официално със съответното данъчно облагане, или не (за политическите партии). Най-напреднали в това отношение са израелтяните. Нещо с двамата наши селяндури се е объркало. Явно не са следили конюнктурата

Какъв интерес има да качи със седем места Китай в някаква смешна класация (от 85 то на 78 мо място), с която едва ли някой се съобразява? Но оплюването е огромно , имиджа й е сринат, явно на сащ не им е много удобна вече тази женица? А че тя си е някакъв многофункционален чиновник е ясно, не блести с кой знай какъв акъл

Ти май не прочете статията, а? Айде пак, с разбиране този път.

Видимите реэултати на ГЕРБ-чужбина.

Поредният герберастки боклук !!!

Още един кандидат-президент на ГЕРБ бе зачеркнат от списъка.

Кой би гласувал за тая?!?

Световен заговор срещу Бойко и Кристалинка...

Дода трябва да я обесят!

Разкриха я. Да напомним ли, че заради нея и герберащината нямаме вероятен шеф на ООН?

На тая и се такова таковата

Много хора са наивни и вярват в днешната пропаганда (знае се кои са кукловодите). Двете банки, СБ и МВФ са с основен капитал, американско-еврейски. Просто хората инвестират, като след време си дърпат огромни пари от лихвите. Има и държавно инвестиране, от по-бедни страни. Това са 2 да мощни организации, чиято основна цел е политически натиск, срещу икономически реформи, изгодни за инвеститорите, като отворени пазари и свободен достъп до суровини. Нарича се Глобализъм. През миналия век на Маркс, Ленин, Сталин това се казваше Пролетарски Интернационализъм, днес се нарича Нов Световен Ред, т.е глобален болшивизъм, но либерален, т.е не ти слагат примката след война, а ти нахлузват ярема чрез икономическа принуда.

Целият ти коментар издава мисленето на човек, който е убеден, че единствено пропагандата е важното нещо, а обективните факти може да вървят по дяволите. Да, има такова нещо и на Запад. Но в умерени размери и хората общо-взето имат доверие на медиите и политиците. Напоследък Тръмп и други от тази вълна го компрометурат, защото в Боко-стил (тук сме от първите) започват да набиват разни неверни неща толкова агресивно, че някои хора започват да им вярват. Примерно изпълнената с лъжи и расизъм кампания за Брекзит. Но все още има някакво доверие към институциите. Докато в големите играчи от Изток всичко е идеология (фанатизъм) и пропаганда. До такава степен, че собственото им население отдавна вече не вярва и на една дума от казаното от властите. Като при лъжливото овчарче става малко. Но там хората са притиснати и се подчиняват на заповедите.

Това доверие от 10-тина години намалява експоненциално и днес въобще не може да се твърди това нещо, което си написал. Световният капитализъм достига нови висини в неморалното, неетичното и престъпното в името на великия долар, който го движи. Човек в днешно време не вярва дори на доктора си, защото не знае кой и за какво му плаща, а понякога знае което е още по гнусно.

за това е либерален глобален болшивизъм "со кротко, со благо...и айде в обора...". Между впрочем, Тръм се опита да подкрепи индустриалния (реален) капитализъм срещу масовия финансов (фалшив) капитализъм...ама го резнаха с компромати, точно същите за които иде реч

Браво, много точна дефиниция.

и точно сега е момента чрез "помгането в страшната пандемия" да дозаробим колкото може повече.А Сталинка явно е косвена жертва в борбата между финансовите групировки,пък и братовчеда почина и няма кой да я опази.

Сталина, кво направихте двамата с Шимончо? Ех, тези китайски парииии... ;)

За хер флик знам,че стана преподавател в Москва.

айде някой да обясни, защо Китай е само на 85/78-мо място??? Няма световен бизнес, който да не работи с Китай, защото там е производството на света. Китай трябва да е на първо място по правене на бизнес! А Кристалина го била преместила на 78-мо място??? Не 78-мо, на първо място трябваше да го сложи!

тази неприятна жена е кадър на герб

Не на ГЕРБ, на ДС и КГБ.

Виж ти … Инвеститорите гледали класацията, за да знаят къде най-добре да си инвестират кинтите!? Да попитам тогава, като я нямаше тази класация да не би инвеститорите от САЩ и останалите от Г-7 не инвестираха в Китай? А да попитам също, след като Китай е бил на 78-о място, ОАЕ на 16-о, а Русия на 20-о повече инвестиции в ОАЕ и Русия ли влязоха отколкото в Китай? Когато Западния Капитализъм инвестираше в Китай трилиони, затваряше заводи в САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия … и прехвърляше производството в Китай тогава къде беше Кристалина Георгиева и каква класация гледаха? Алчните западняшки корпоративни копилита като видяха какво сътвориха с Китай предоставяйки му технологии, ноу-хау, изграждайки най-модерни заводи да им се произвеждат продуктите с нископлатени но работливи китайци, днес същите западняшки капиталисти газ пикаят и кръв серат. Кога Apple започна да инвестира в Китай за да му се произвеждат джаджите там? Кога IBM инвестира в Китай, и днес това което IBM направи в Китай се нарича от доста дълго време Lenovo? Търсят под вола теле господата от САЩ и ЕС/Г-7 за да оправдаят тоталната им грешка дали на Китай тази икономическа мощ, която представлява тя днес - а всичко беше от алчноста на инвеститора. Китай ги изработи по възможно най-добрия начин - изучаваш им пороците, виждаш кой е водещия и им го предоставяш и то по-такъв начин, че да спечелиш. Те така - алчност срещу технологии и западния алчен капиталист клъвна гарантирано.

Червен, копелдашки боклук!

а ти що пишеш на червен комунистически компютър, произведен в комунистически Китай ??

Кой завод в англето е произведен? дай сериен номер да проверим. Отсега ти казвам, че лъжеш.

Грешиш - компютъра ми е Acer и не е произведен в Китай. Виж телефона ми от който пиша е iPhone и е произведен в … Тайван/Китай.

И тук се оакахме...

Хората на Радев чуха, че Герб може да предложи Кристалина Георгиева за президент и веднага започнаха с недоказаните компромати срещу нея. Въпреки всичко Мунчо няма да спечели изборите.

американците работят за Радев а? амммм то тогава всичко е супер.... бах мам

То си болен бе, ще изкараш Радев с повече влияние от Путин, Байдън и Меркел заедно

Дянков където е минал след него скандали

Всички тия обвинения трябва да се докажат в съда! Иначе всеки може да обвинява квото му скимне, ама докаьателства трябват, ДОКАЗАТЕЛСТВА , и то не изфабрикувани! А кви доказателства са посочени - никакви ! С една дума - булшит, тва , че на някой не му харесвало на кое място е Китай, е без значение.

Най- лошото е, че чрез тази дропла се замесва името на България.

Естествено, че ще вземат някоя дето е готова на всичко. Същото като с Бакаловата е. Има продукция, прави се кастинг, тоя дето е склонен да си причини най-много унижения по команда го наемат. Отделно винаги има вътрешни търкания и кандидати за местенцето, които са готови на повече.

Все не ми се връзваше как стрина като е толкова печена се появи при буци. Викам си тя не вижда ли буци какъв е ? Но сега нещата си идват на мястото. Тя е просто пкп

Съчувствам на госпожа Георгиева, публично опозорена в късните си години. Това още веднъж показва, че човек може цял живот да гради име и кариера и ако не внимава с хората, с които се заобикаля и забърква, за един миг може да бъде срината репутацията му. Въобще не става въпрос за това откъде идва, колко малка или голяма е страната ни, както и редица подобни казуси. Като имаш власт в ръцете си, премисляш не три, ами хиляда пъти преди да вземаш решения и да говориш. И най-важното, да знаеш кога е време да се оттеглиш с достойнство.

ама защитаваше герберите през цялото време...... горрката тя

Въобще не е "горката тя", няма нужда от сарказъм. Идеята е, генерално, човек добре да си подбира приоритетите и обкръжението, защото накрая ще си избършат г.ъ.з.а с него и единствено позора ще помни широката публика. Постиженията и предишните години от живота на човек биват отвяти от бурния вятър на скандала.

Западняците искат да работят с комунистите, иначе що ще си изнесат всичките производства в комунистически Китай ??

Абе какво ме занимавате с тая бившата комънистказ станала върл капиталист навремето, сталинката. Още от началото не ме нрави. Разочарова българите много отдавна. Таяха хората някаква надежда да направи нещо за българия с тия големи постове, а тя направи само за себе си. Отдавна българите се отдръпнаха от нея. Срам ме е, че има такива българи предатели, като много такива от парламента. Ама гарван гарваново око не вади, най много да я преместят на някой пост другаде. Но тояа поражда въпроса. Ако са манипулирали такива данни за света и страните, и това се доказа, какво остава с ковид манимулацията. Официалните данни са ала бала скалъпени както им е удобно. Затова не вервам на официални данни, и няма да се ваксинирам. Бе значение какво защо, това си е само и единствено мое решение.

как манипулираш целия свят бе? Такава голяма конспирация НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА. Все едно да кажеш че земята е плоска и че всички учени от цял свят лъжели..

Какъв Путин те гони,американците те наказват за това което правят непрекъснато,но друг не може. И още повече като чуят Китай. И много от вас доказаха че българската черта да плюем,да злорадстваме без да се замисляме срещу кого е непобедима. Жалко че много от хората не мислят само една тъпа злоба.

целия свят срещу България... а тука в България корупция няма нали???? ммм???

Сами си избрсха комунистка. Сега реват.

Убава работа, ама сталинска, преди да назначат тази овца за Директор ма МВФ прочели ли са CVто и, че е завършила “Карл Маркс” и е комунистка?

В същност, днес повечето американски икономисти са марксисти. Все пак тече новата световна глобо-хомо болшевистка Революция.

Платената глобалистка курва беше употребена и сега я захвърлят като парцал. Нищо ново под слънцето

Какви са поуките: 1. Фалшивите рейтинги са масови и обслужват интересите главно на САЩ, напр. Китай срещу Чили. 2. Корумпирани страни, но богати страни като Саудитска Арабия и Азербайджан си плащат подкупи от край време. 3. Не поставяй бивши комунисти като КриСталина и племенника и Данков на отговорни постове. В крайна сметка явно тя и Пицата са натрупали далеч повече пачки, отколкото Бати в чекмеджето, но е възможно и да са му плащали за първоначалното рамо в издигането им от невзрачни чиновници до тези високи постове.

Такива организации работят за заробване на държавите и са античовешки. Това, че лобирала за Китай е проблем за господарите ѝ.

Свършено е с нея всички подмазвачи да се ориентират навреме

Понякога се чудя, как Бокова, Станишев и Георгиева заемат такива постове и длъжности в света на капитала ? А техните семейства са се борили точно против този капитал, за братство, равенство и т.н. ...

Са. Били верни Агенти на Капитала

Ще я изритат. От една страна ме е яд на западното лицемерие. От друга Кристалина заслужава такъв край, щото с Бойко играха сечено на Ирина Бокова за председател на ООН. ЕДИНСТВЕНИТЕ В СВЕТА , които издигнахме двама кандидати.

Тя Бокова щото света вода ненапита и тя е дърта комунистка.

Да добре!

Колко познато... Имало съмнения за оказване на натиск за повишаване рейтинга на Китай, но не са открити доказателства за участие на ръководството. На база на тези съмнения американците Пол Ромър и Френч Хил атакуват Георгиева и Дянков. Американците са много токсични, когато става дума за Китай. А на база на съмнения може и война да направят ...

Ти сега ще ги изкараш и двамата светци бе…. Нали са от герб… как така някой ще ги атакува… те в герб всички са мили и никога не е имало корупция при тях…. Нали!!!

От къде го измисли този ГЕРБ на Боко и Цоко ?

Сталинка свърши "мръсната работа" да не изберат Бокова за председател на ООН , направи ни за смях пред света - първата държава с двама кандидати за председател. Ясно показа , защо няма дявол на Българския казан в ада. За тая наглост и създадоха специален пост в Световната банка . Обаче наглостта и няма как да се скрие под овча кожа и заедно с Другия наглец Дянков / зет на шеф в Световната банка - единственият дето взел грозната му щерка / - показаха как се лапа по Български - хем от Китай , хем от Саудитска Арабия. Сега ще гризнат дървото , щото прекараха тия дето ги взеха да им вършат "мръсната работа" - а там прошка няма .

Класическо сготвяне. Всичко е политика в тези кръгове.

Те и двамата са светци…. Хахахаха

„Нейното рождено име наистина беше Сталинка. Дойде от селата, говореше на диалект. Във втори курс беше приета за член на БКП. Активист на ДКМС. Това и помогна да завърши. Изучавахме "Политикономия", наука която не намира приложение в стопанството, финансите , икономиката. Подготвяхме се за партийни работници. След като завършихме бяхме разпределени по Окръжни, Районни и Общински комитети на БКП. Сталинка работеше в Ленински РК на БКП, няколко години. След преврата ( 1989 ) тя забегна на запад. Изостави БКП. Вече над 25 години тази жена работи и живее в англоговорящи държави и продължава да не говори правилно този език. Ако сте обърнали внимание , тя не е по напред с английския език от Румяна Желева. Тези които я поставят на високи длъжности в Световната банка и МВФ със сигурност не са по умни от нея. Не може такова нещо като Сталинка да бъде друго , освен касиер на обществена баня в село, каквато отдавна е Румяна Желева.” Това казва Христо Стоименов, състудент на г-жа Георгиева.

Към новината