Коментари - Откриха кашкавал с опасна бактерия в търговската мрежа в София | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нали за това искаме оставка...или не искаме...измекярииии

PEYTSCH

Масово го ядат по палатките...

Това показва за сетен път неработещи институции 200 броя! Борисов създаде какво ли не, институт за храните,воден холдинг и т.н. само гълтат пари ,а Борисов смята гласоподаватели? И той султан!

А ,защо се открива опасната бактерия в търговската мрежа,а не преди да е пуснат в нея ????Липса на преднарителен контрол !

1.Предприятието се закрива.2.Плаща 1 000 000 000лв. глоба3.Собствениците се ликвидират...Само тогава ще има ред в тази държава

Мечтател !

Важното е бизнеса да върви и да носи печалба! Хората - кучета ги яли!!!

Няма страшно, ганювци! Българското е най-убаво! Те българските производители искат да произвеждат качествена и евтина храна, ама от ЕС ги натискат, че да ни "залива Европа с боклуците си".

Ако не кажат коя е фирмата производител /вносител или доставчик/ и кой е магазинът, не вярвам на измислици. В противен случай е съучастие в престъпление.

... проба от сирене е установено несъответствие по физикохимичния състав - неколкократно по-ниско съдържание на ПАЛМОВИ мазнини от обявеното от производителя.

Така е и още по-зле ще става, защото Европата нареди, че отговорността е на оператора (производител, прекупчик)! А последните са циции и не дават достатъчно пари за анализи. Хайде да кажат този производител има ли собствена лаборатория или ползва външна? И кой въобще е пуснал партидата на пазара?

Бах мааму....че тя тази бактерия е по-страшна от коронавируса, бе

Хайде, веднага се пробутва опасността от суровото мляко ( от заразено животно!). Всъщност , за да е полезно сиренето (а и кашкавалът) трябва да е от сурово/ непастьоризирано мляко.А при правилно зреене в саламура патогенните бактерии измират! 90 дни поне в саламура гарантират липса на коки и листериозни бактерии.

Нали преди да пуснеш нещо в търговската мрежа, то трябва да е изследвано. А тия от магазините, не искат ли документ от лаборатория, че продуктът е изследван? Или просто така, кой какво им занесе, слагат го на рафтовете и това е. Може и отрова за мишки за има вътре, няма значение. В Кауфранд продаваха ТЕНИЯ, и то телевицията направиха рапортаж. В Кауфланд продаваха спанак с ТАТУЛ. пак там заразени гъби от Полша. В МЕТРО заразен салам пак с листерия. САМО в БИЛА не съм чувала да е имало скандал. Явно там си гледат добре работата, а и си пазят бизнеса, защото знаят, че един малък скандал и дще ги срине до земята.

Госпожо, това важи за бели страни в чужбина, бе. За Територията не важи. Качественият контрол, за него става дума.

И за Билата всичко казано по - горе важи с пълна сила.И те са долни измекяри при това с неоправдано високи цени. Редовно се продават примерно пилешки бутчета с изтекъл срок на годност на промоция - някои смърдят още при отваряне на опаковката. Моя позната преди години си бяха купили печено пиле точно от Била и се изтровиха всички и когато отидоха да се жалват им казаха, че сигурно нящо друго са яли и не може да е от техните храни те били висококачествени.

Е как са го пуснали в търговската мрежа, като е заразен с бактерия? Нали преди да пуснеш нещо

Ами просто е .Пускат го и ако тестерите демек клиентите изквъчат на умряло значи е бил отровен и ги глобяват едни 6000 лв евентуално , а пациентите предават бого дух.

Как пък разбрахте кой кашкавал да тествате бе... отишли, тествали и открили. То така стават нещата "случайно" влиза в магазина, взима "случаен" кашкавал и "случайно" открива... Айде нема нужда... по тази пързалка са нипускали.

Че то има ли някой, който да хванат и да не е в нарушение?!

То и ти си прав, каквото и да пипнеш, все не е като хората.

Тея Рафтис са си изпечени мошеници показва справка в Гугъл...