назад

Пазарът на храни на едро се укротява след 11 седмици на поскъпване

12:31 | 16 октомври 2021 | Автор: Георги Вулов, 3е-news.net 6 3658

Коментари 6

Има спад, ама цените ще си останат същите, нали? (че и по високи)

Какво утешение, че всичко поскъпна !!!

Ами има срок на годност.

Днес си купих чудесно италианско олио за 2.70 и помаче за пържене за 5 лв. А българското олио ако ще и 20лв. Да стане не ми дреме. Да фалират сато не са конкурентоспособни.

Не се успокоявайте, това е само предвестника на Радевата зима. Народа предпочита да си научава уроците по трудният начин. Малко ли ви беше 45 години тоталитарен социализъм сгромолясал се с разграбване на държавата от червената номенклатура? Малко ли ви бяха Лукановите, Жан Виденовата, Орешарската зими? Малко ли ви беше царя дотътрен в политиката от БСП и Държавна Сигурност, малко ли ви беше тройната коалиция на СерГей ? Ако Ви е било малко и искате още комунистически експерименти гласувайте за фатмака със зелените чорапи и зелената глава, гласувайте и за двамата му изпечени международни мошеници Ачо Кокора и Кире Канадата . Щом проблема на България е в 12 годишното управление на ГЕРБ и Борисов гласувайте пак за комунистическите партии на протеста и почтените да видите какво е Радевата зима !!!

Подведоха хората да се презапасят на високи цени, сега цената на олио, захар и брашно ще се кротне... Винаги олиото е било на цената на дизела, значи реалната му цена е не повече от 2.40 , другото е спекула! Честито на рибите, сега ще изчезне ориза и боба! Запасявайте се !

Към новината