назад

Плевнелиев: "Фолксваген" може да направи у нас развоен център със заплати 7000-10 000 лв.

16:07 | 02 юли 2020 | Редактор: Виктор Стефанов 269 8650

Коментари 269

Този клоун защо не ходи тоя път да целуне Вартоломея по дъртия дирник ! Предният път го целуна по миризливата морда ! Той ,клоуна,е по майстор в слугинажа и от учителя си Бокича !!

Тишина, всичко е готово. Завода ще се построи в Перник... всички винкели ще взимат 7000... не 15000 евра на месец. А аз ще си гласувам 1000000 на месец, че да не мисля за далавери. Къде е Безос, къде е Мъск.... къде съм АЗ

Тоя Смешник по добре да не прави тъпи изявления защото става за смях , не че преди не беше ...

Интересно би било, как ще процедират назначените в името на "данък спокойствие към ГЕРБ" български "мениджъри" от село, по отношение на кадровата политика в развойният център ;-) Това ще бъде новото РВД.

"Защото Турция е страна, в която вече демокрацията е в упадък. Ние пък нямаме, не сме и имали такава въобще. Така че Плюнко Плевел хич не се изхождай така неподготвен без тоалетна хартия.

А не така , казват ,че тоалетната хартия е дефицитна в тези пандемични времена.Я,в Австралия какво правят

"" Плевнелиев: "Фолксваген" може да направи у нас развоен център със заплати 7000-10 000 лв. "" А,Деси Банова ще е генерален директор.Хайде стига ,нека бъдем сериозни.Нека си гледаме шиенето на гащи и потници с чужди суровини.Това май ни се отдава.Това ни определено като дейност.

то пък щото в БГ-то една демокрация е настъпилаааа, ама много демокрация! И какво ли по-точно ще прави този развоен център - дизайн, двигатели, окачване?? Че нещо не ми е много ясно. Дрйънка си плевнята колку да не заспи!

Колко неграмотни хора пишат тук. Идея си нямат дори, колко софтуерни разработки за автомобилната индустрия са направени и се правят в българия. То само с храчки не става. Затова и ще гледате само отстрани. Прост пример: след като Бош може, защо Фолксваген да не може. Все пак Бош е снабдител на повечето автомобилни брандове.

"Фолксваген може да направи.............." Може, ама няма!

А ако направи ?

Добра шега :)

От глупак ще чуеш глупотевини. Да ходи да се ваксинира срещу тази болест, че много му пречи.

пак си е направил душевна чкия! Еати недоразумението!

Дрисльото направо се осра!

Може-може, ама надали ....

В тех фирмите в Бъкгария се въртят около 8-10 хиляди инженери. Ако се отвори такъв център не съм сигурен, че ще ги има и минималната споменавана бройка хора (3000 човека) за него. Особенно за Фолксваген и особенно за аутомотив... Бил съм в тази сфера, не бих се върнал, голяма част от колегите, които се измъкнаха от това блато - също!

За можене може! Аз съм сигурен, че и извънземните може да направятразвоен център за проектиране на нови звездолети. Дори шансът е същият, както и на това, че VW ще направят развоен център у нас. Как процедират големите фирми, когато инвестират в друга (обикновено технологично отстъпваща им държава): 1. Откриват завод, в който се извършва монтаж на крайното изделие. Например за лека кола доставят готовикупе, двигател, скоростна кутия, фарове, спирачна, кормилна и т.н. системи и местните кадри започватда монтират автомобили. Прецизната изработка на детайлите се извършва в метрополията. 2. Ако нещата потръгнат, се допуска се изработването на някои нискотехнологични детайли и възли, например, седалки, педали, капаци, врати и т.н.. 3. Ако нещата все още вървят чудесно се допуска и изработването на някои по-прецизни детайли и агрегати. Специално за детайли и възли като цилиндров блок, бутала, скоростни кутии и др. и след 50 години не е сигурно, че ще ги поверят на дъщерната фирма. Например и днес все още на такъв реномиран производител като SEAT не му е поверено изработването на двигатели, доставят им ги от фолксваген. 4. Развойната дейност е черешката на тортата! Ако не си Китай, никога няма да ти я поверят. Апропо, ние Китай ли сме? Тези елементарни неща Плевнелиев би трябвало да ги знае, все пак е инженер и е бил министър. Ако не ги знае, е позорно за него. Ако ги знае, но съзнателно лъже, е още по-позорно!

Плевню пак започна с плоските реклами .. Автомобилен клъстер - той пък каво общо има с Плевню. .. в състезание по фалшиви новини ли ще участват. Щом Плевню го обявява, значи е фейк нюз! .. преди твърдеще, че завода на Фолксваген е договорен за България, но се оказа че е за Турция!

"За нас това не означава, че "Фолксваген" ще прави завод в България...." обае заплати по 7-10 - 15 - до 20 000 - сигура!

демокрацията е в лют възход покрай Тиквата! Глей къф суперкомп напрайхме, дето взима милиарди решения на час...

0

И Лада може да направи у нас развоен център със заплати от 7000 до 10 000... рубли.

nyama li koi da mu zabrani na toya idiot da bulva prostotii,ili da mu vurje dva shamara ta da se subudi ot litargichiyat sun deto go hvanal.mnogo e prost.

Ако обичате.., да приберете това недоразумение обратно в нафталина ! ВЕДНАГА !

За какви заводи се говори, кой му шушне глупости. Големите корпорации вече обявяват идващите съкращения и свиване на разходи. Авиолинии, производители на коли, самолети, банкова сфера - говорим за стотици хиляди, високо платени и високо квалифицирани кадри от Западна Европа, помислете какво ще стане и тук.

1. Нямат сметка да изнасят развойния център и да дават такива заплати. 2. В България нямаме нито необходимото ниво на образование, нито необходимата бройка кадри, за да захраним такъв център

0

Не съди само по електората на БСП

Банов, къде бре, в родината на Нанкащ Баце, Свинчо, Каскетът Божи, Цапцарапов, Простата пуТка от Кърджали, Осемте джуджета и останалите михлюзи, към които спадащ и ти ли бре, калъф:)))?!?

На надгробната плоча да ти я бацнат емблемата българска свиня Гнусна!

Дневна надница ли Роско?

Тази политическа мърша плащат ли и да ръси глупости, или си е дебил и си ръси на автопилот....

По скоро последното. На тая политическа прос-ти-тутка едва ли някой и плаща - просто всеки ч е.е за без пари.

Гладна кокошка, посо сънува... Пардон петел, ... А ... Направо е обида за пернатите да бъдат сравнявани с ... То не беше завод, то не беше ПИБ да я захраним с пари на VW, ... Вицове за пореден път....

Плювню докара завода на Фолксваген, после на Хюндай, после и за батериите, а сега и развоен център. За бласгодарност един гранде страпон от Синоптимейтката тази нощ.

Автомобилен клъстър? Това Баце ли ви каза да напишете?

достойно е за неговия речник и интелект!

Росен ми беше състудент. Беше активен във всички мероприятия на ДКМС-комсомола. Искаше да е организатор, да записва нови хора в редиците на партията. Оказа се,че страда от дефицит на внимание. Това е психическо отклонение, придобито в детството. Майка му и баща му не са му обръщали нужното внимание. Например, той нарисува нещо и им го показва-те го ингорират и той се затваря в себе си. Така се "раждат" повечето психопати, познати ни и от филмите. Роско има личностно разстройство на липса на внимание. Това е комплекс за малоценност, и за да се излекува той в момента се бие в гърдите колко е велик. Плевнелиев има нужда не от камери, а от психилози, които да го избавят от синдрома му за малоценност!

Браво, този осигури 1 милиард евро, като глоби Фолксваген за завода в Турция, а сега и по 10 хил. лева заплати докара. Както сме я подкарали не центрове, ами и самия Мъск ще цъфне тука!!!

Като германски концерн отвори мениджърски център, тогава е за хвалене. А не ползването наготово обучените ни специалисти, на които задължително ще им бъдат сложени шефове, с по-ниско образование, просто защото други нема, ама шефа трябва да е немец... Нали така Северна Корея се издържала. Пращала специалисти в други държави на безценица.

Евала Росене..класа си над онзи идиот сьс зелените чорапи и потника.

KOLORADSKI

Фолсваген може, може ама друг път.

И какво ще прави този "Център за развойна дейност, какво ще развойва.

София-"тех"-паркът, дето стаите в сградите се дават под наем за нАучна работа...

Това олиго много държи през седмица-две да си доказва диагнозата пред хората.

Kenn1111

Тоя за идиоти ни има.Фолксваген има завод в Полша и заплатите там са някдъе 60-70 процента по ниски от това което той казва.Кой му се връзва на простотията и лъжите???

Да видим 50лв за половин ден протести. Като ходиш и на двата протеста за и против 100лв на ден. 30 дена са 3000лв. Е, защо трябва да уча за да работя, така да правя пишман бизнесменте богати?!

Епа ние от Перник какво ще правим?

Плевню пак проспа новините. Немците заявиха, че на този етап не е необходимо да разиряват дейността си. Дано поне при Десито не спи и не говори глупости, както по телевизията, радиото, в пресата. И изобщо защо мисирките му дават думата. Сигурно да си разнообразяваме ежедневието.

Този пък от къде изпълзя пак? Абсолютно безполезна личност. Какъв развоен център, за каква развойна дейност става дума. С кого ще я осъществяваме. Вече никой не иска да е инженер, физик, химик или подобни. Кой ще работи там в бъдеще - може би неграмотните седмокласници, които, според резултатите от националното оценяване, не могат да смятат. Не се ли разбра, че икономика не се прави с юристи, социолози, политолози и прочее, които само консумират ресурси, но нищо не произвеждат. Включително строителите, които също са консуматори на финансови ресурси. Един гениален човек го е казал преди 200 години - пари, стока, пари прим. У нас това вече го няма. А този дори не схваща за какво става дума.

Вече не е на почит да си с професия, за която трябва да инвестираш много лично време за да станеш добър. И за какво като може да продаваш развалена храна по болниците. Или да ходиш по протести платени ту от едните, ту от другите.

Първи април мина !!!!! Спрете се с тия заплати , че ще станем милионери вече !

Ще издам една тайна. От заплата никой не е станал милионер. Изключвам времена на хипер инфлация, защото тогава всички са милионери.

И този пак изпълзя. Млъкни , бе боклук жалък.

Този плужек пак ли се появи на хоризонта - току зплюе някой бисер!

този смешник пак се появи. какви работни места, какви пет лева бе плевнъо.....

Мечтата ми е да работя затворен в офис за голямата сума 8000-10000лв. Вместо да получавам 650 паунда на ден за 6 часов ден, дистанционно.

ти плащаш ли си данъците бе брато?

Не, ми ги плащаш ти със сигурност! Единственият сектор, който е на светло в България, е ИТ!

Това да не ти е селската бакалия да криеш данъци. Нали издава фактури. Пари без документ никой не дава. Следователно има толкова много записи как парите са получени, та не е истина.

не защото гешев е много осторожен

Айде стига си говорил глупости! Такива като теб и особено Наков, които обещават светло бъдеще и едни големи пари докъм 10 хил, едва ли не след 6 месеца курс, сте за затвора, лъжете хората. Я виж каква е средната заплата в сектора и тогава се опитвай да внушваш, че всеки програмист получавал по 10 хил. че това са мениджърски заплати в големи и сериозни фирми, стига сте лъгали!

Всички руски тролове и малоумни безродници газ пикаят и трещят глупости и обиди към Президента Плевнелиев. Неудачниците винаги трудно понасят успехите на някой друг... От все сърце пожелавам тази идея за Фолксваген да се осъществи и много българи да имат шанс да работят в този център! (Дикато руските идиоти пишат из форумите)

Ти си знаеш.... но времето е топло...

Абе другарю, какви тролове сънуваш! Вземи се събуди и започни да мислиш с главния мозък вече! Къде видя успех в ситуацията? На кое се радваш? На новата форма на робовладелчество ли? Явно ти е много силен робския манталитет. Ейййй, големите идват да правят център у нас- еййй, ще ги ОБСЛУЖИМ-защото ние сме държавата на слугите! Обслужващ персонал! Щом ти харесва, да

другар ще викаш на някой от другите идиоти от партийната вечеринка

Казах ти, че полюсите се обърнаха и всички вие вече сте другари. Малко са ти сивите клетки другарю.

Ти на тоя олигофрен успешен ли му викаш ??? Освен да си му некакъв ??

С тоя пионерски плам и агитациите, дето ги прави, имам чувстото, че на Роско са му обещали управленско място в тоя развоен център, със заплата 7000 - 10 000лв.

Едва ли, но пари за да ги консултира навярно ще получи/е получил, нищо изненадващо. Кого да питат, тебе ли. 7 до 10к лева/месец за развойна дейност в днешно време е добра сделка, още повече ако тук има подходящи инженери (съмнително но може би другаде е и по-зле).

Като не си запознат не говори. Ежедневно чуждестранни рекрутери свалят звезди за да привлекат и малкото останали инженери в България,защото наистина са добри!

Не се казват "рекрутери", а "комисари" - поне в ЕС даси бяха сменили съветската терминология. За хора, расли в онова и в това време е много лесно да си направят съпоставки по начина, по действа ЕС-като един нов СССР. В Щатите се веят червени знамена със сърп и чук. В западните университети Маркс и Енгелс са издигнати в култ. Полюсите се обърнаха - комунизмът от Изток отиде на Запад. Русия се превърна в твърда капиталистиска страна. Западът почва да действа като Ленин и Троцки. Демокрацията умря. Западът беше силен през 80-те и 90-те години. Тогава движещата сила беше СРЕДНАТА КЛАСА - гръбнакът на свободата и икономиката. Глобализацията и корпорациите направиха това, което направиха руснаците през 1917г. Централизираното управление, присъщо на тоталитарните режими (имперския манталитет, познат ни от вековете - завземане на нови територии, контролирани от един център-това и в Star Wars го има). Мислете хора...мислете с главите си, а не с ..г..з.. си.

от където и да го погледнеш тоя акъл няма за половин стотинак. Той преговарял , като какъв? Този ако мисли че пари се дават за празни приказки жестоко се лъже ,,а дори и да ги дадът няма кой да ги вземе у нас.

Като консултант познаващ и VW и средата в БГ? Не е особено трудно да се сетиш.

Всички руски отрепки за впрегнати да плюят из форумите...

Очевидно е така, но пиша коментара си не за щатния трол да ги чете а за всички останали :).

Към новината