назад

Работодателите развенчаха митове срещу членството в еврозоната

18:40 | 27 октомври 2021 14 3791

Коментари 14

Когато лица от типа на Васил Велев и Киро Гела ви говорят се получава нещо от типа звездите ми го говорят :) Тоя тип лица знаят само едно а именно личният интерес всичко друго са локуми

реален факт беше тоталната спекулация. Стоките и наемите се обърнаха 1/1, а заплатите 1/2. Покупателната способност се преполови, а цените скочиха двойно, това какво е, не е инфлация? Мизерни спекулаторни кръвопийци, искате да плащате на половин заплатите, а да печелите двойно отпреди. Една год след приемането на еврото Хърватия

факта че от последните 12 държави приети в EU, само 2 са приели еврото, не ви ли говори нищо в ненаситните за печалби, мерзки аморални съзнания.

КОЙ, капиталист го боли за бачкатора ?

2002г когато влезна в сила еврото, в Италия цените на стоките пример/ 1000 ит лири не станаха 0,50 цента а станаха 1 евро, заплатите обаче пример/ 1милион лири стаха 500 евро не санаха като стоките 1000евро.. Хванете се за еврото и се гответе за най- голямата спекулация на цени за сметка на потребителя, производители и търговци ще се обогатят със спекулацията двойно повече без да си мръднат нищо. Питайте онези които преживяха най голямата спекулация с валутна монета и оттам и последствената инфлация на всичко.

едно подсказване, ако Бг приеме еврото, инвестирайте спестяванията, не ги дръжте в банките, ще ви се преполовят като стойност, както периодично стана в Бг при смяната на курса на лева.

Като станат цените в евро, емиграцията ще се увеличи, защото при 350 евро месечна заплата, цените ще са европейски. Сега работодателите плащат в левове и хората не усещат това.

Те тия и за Белене викаха да бъдела пазарна, била гьол, и не зна си кво си, а сега олеле-мале.

Всичките мурзилки хвърени на амбразурата. Да не говорим, че не мога да слагам минуси на путинските тролове (благодаря ти дир!). Основната цел на Путин е българия да излезе от ЕС - защото тогава ще ни засмуче той и ще се върнем обратно третия свят.

Васка, майка ти не ти вярва, че ние ли?

кои са плюсовете,че не разбрах?

Няколко мутри имали ползи.

За момента доводите "за" са просто много слаби.

Сложете че това е Платена реклама.

Към новината