назад

Слагат край на проекта за правителствен небостъргач: Но ще ограничат ли щетите

18:09 | 29 юли 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 39 4626

Коментари 39

Стартирана през 1998 г. и включваща Русия, САЩ, Канада, Япония и Европейската космическа агенция, МКС е едно от малкото останали колаборации на Русия със Запада. През април Русия заяви, че обмисля оттегляне от програмата на МКС, позовавайки се на застаряваща инфраструктура, и планира да пусне първия основен модул на нова орбитална станция през 2025 г. Русия обяви редица проекти през последните години, включително мисия до Венера и станция на Луната, но тъй като Кремъл пренасочва финансирането към военни начинания, анализаторите поставят под въпрос осъществимостта на тези амбиции.

a за пенсии пари няма???

А не е ли време да се помисли в детайли дали имаме нужда от тая администрация, пък после да се мисли колко от тях и къде да се настаняват?! Вссяка власт, дори при всяко от правителствата на ББ, а и това служебно правителство надудваше администрацията със свои назанчения. Поне наполовина може да се съкрати броя на чиновниците, особено след оптимизация на бюрократичните процедури и бумащина.

Защо фирмите държат държавата да им плаща авансово? Защото в България няма приемственост. Ново правителство не е изключено да спре започнат проект от предшестващо. Познайте тогава кой ще духа супата?

Как ще си сигурен че проекта няма да бъде прекратен ако не подпишеш в договора клауза за авансово плащане? В кой свят големи инфраструктурни проекти се строят без авансови плащания? Вие имате ли някакъв опит или ей така си пишете?

И опит имаме и мислим.

Единствената ефективна икономическа дейност в България е строителството. Магистрали сгради ... строим по качествено и по евтино от останалите страни в ЕС. Но този сектор може да бъде разбит много лесно ... просто трябва да се спрат всички проекти за няколко месеца и да се прекратят дългосрочните планове.

Нито е по-качествено, нито е по-евтино.

Е няма кой да ти се върже ,че стройм качествено и евтино, камо ли държавата ни че го прави. Това са герберстки опорки този небостъргач смърди на поредната мазна голяма авансова кражба на ГЕРБ !

Кой ще ви плаща данъците после?

Пак се осра!

Ех Спартак. Тук се осра и то здраво. Пътищари в БГ няма от около 30 години. Да ти сера на пътищата. Ти със хеликоптер ли се придвижваш или не си карал по хубави пътища. Най вероятно е второто.

Асфалт не яде, пие пърцуца, специалист е и по финансиране на инфраструктура и по експлоатация и по качество. Извън Бг псува колко много го дерат гадните мутри (от всички държави) за пътуване по магистрала.

100% е лапач от обкръжението на тиквеника ивече дори си я повярвал, че строи качествено. За надути цени Х10 няма дори да коментираме. Син на племето "ЛАПАЧИ"

Правителствен комплекс? Чакай да намалят депутатите от 240 на 120. Росенец 2,но в по голям мащаб

Аз не мога да разбера що не смеят да критикуват авансовото плащане за Ф-16. Иначе много отворени ... тук авансово били платени пари там авансово. Еми плаща се авансово щото това не е да си поръчаш лимонада.

Защото друго плащане няма, няма и други самолети. Но, държавна администрация под всеки камък

Идиот си, и идиот ще си останеш!

Браво Спартак!!!

Затова няколко процента в тази държава са богати и правят каквото си искат, крадейки и със задниците си, защото всички останали са бедни и не знаят как да им потърсят сметка! Да видим ЕС и САЩ как ще процедират при това наистина абсурдно положение, защото нашите мошеници са наистина токсични и разнасят проказата си навсякъде, и извън България. Защото краставите (корумпираните) магарета и през 10 планини си се надушват!

да позная - от 80% мързеливи комплексари

Деценрализирайте правителството и страната, ако искате да не остане само територия София! Някой питал ли се е, що македонците не щат да чуят за българска власт, след окупацията през Войната?

Тиквата и небостъргач си заръчал, на правилните фирми де. А те ще му се отблагодарят с отделен асансьор - с махагонови шкафчета и чекмеджета.

Невероятно! Кражбите в тази държава са огромни и невероятни! Това може да се случи само и единствено когато крадците са си назначили главни прокурори като Гешев и Цацаров и шефове на служби, които могат да си пускат отпуски за по половин година… И с ВСС пълен със зависими и корумпирани тунеядци!

Ще развъждаме държавни лапачи, за да гласуват за Банкенския селендур, щяха да правят отново държавен Петрол, пак затова, за да се краде и гласува за ГРОБ

Спрете всичко.

Ей, ляйно! Не се обаждай от коневръза, бе тъп трол!

Реално останали нещо което да се прави?! Докато чакаме завода за електромобили на фалиралата немска компания. Питам само.

Да, да ти го набутам в човката, тъпанор гербав!

PR-ът на министъра продължава с пълна сила. "Колко съм готин, спирам цял небостъргач, ограничавам щети".. ..а то цялата работа е просто парите да минат през други фирми, по-наши. Но нищо, де, ще оставя избирателите на Слави сами да стигнат до този извод. Няма да чакат дълго.

По техните фирми не са ли под запор на санкциите Магнитски. Тегаво.

Чети, преди да тролиш, бе боклук: “ Два дни по-рано Кирил Петков разкри, че по проекта вече са дадени 180 милиона авансово. "По-лошо е начинът, по който са дадени. Дадени са на инженеринг. Все едно да ви дам 180 милиона и да ви кажа: "Ако можете проектирайте си го, постройте си го и надзора да е ваш", обясни Петков пред Нова. По-рано - на 30 юни, министърът разказа и за схемата за авансовото превеждане на пари по проекта: Държавната консолидационна компания е предоставила 180 млн. лева на "Монтажи", а те авансово са превели на външна фирма 70 милиона. Петков тогава обяви, че ще разговаря с тази външна фирма как да се спрем проектът и да не загуби държавата много.”

Този прост ли е или си мисли, че ние сме прости? Само съдът може да обяви сделка за нищожна, а това ще отнеме години, през които тези пари ще се обезценят. Пуска проекта и им скъсва гъза от глоби за изпълнение, междувременно мисли какво може да се направи в сградата, от което да печели държавата: детски градини, офиси под наем, ...

По скоро предупреждава изпълнителят да си приготви подкупа. Държавен рекет!

А за 2 месеца имате ли барем побит един кол за домати,сменена крушка или запълнена дупка на пътя в тази държава или само събаряме,уволняваме,закриваме,разваляме,обираме?

Само в България идиоти строят небостъргачи на места без необходимата инфраструктура. Къде в Тех Парка ще има огромен паркинг за всички посетители на ведомствата и как околните улици и булеварди ще се справят с умножения трафик?

Какъв е този нов правителствен небостъргач!?! С кабинки за онанисти ли е!?!

..страх ме е да питам защо се интересувате..

е не се ли сещаш? Държавен служител - чикиджия е! хахахахахахахахахаха

Към новината