назад

Слагат под лупа всяко "крилце или кълка" от Полша

18:07 | 12 декември 2019 | Редактор: Виктор Стефанов 20 1295

Коментари 20

Сетила се Мара да се побара.

е по-малко вредна от алчността и печалбарството. Как се отглежда 2 кг. пиле за 38 дни.? Ми с хормони. По-нататък няма да обяснявам.

Ти и семеството ти това "термично"преработено месо,заразено със салмонела.Нека това да ти е наказанието ,дето проспиваш всичко.

Вие от гроб ,все след събитията вървите.Или ще получите сигнал както в случая от Италия,или от жуналист.Ето подавам сигнал,продава се бял боб от Египет,който не става за консумация ,мирише на отрова.танева не си за този пост,нищо не си научила ,но голямата заплата си я прибираш,нали.

Седем сигнала са били изпратени на България за това месо и никой не е направил нищо.

Какво ще гледат под лупа не знам- ние вече го изплюскахме всичкото.

Министърката лъже та се къса. Първо казва, че нито килограм от заразеното месо не е попаднало в потребителите, после казва, че заразеното месо било подложенио на термична преработка и разпространено. Като детската стратегия, първо искат да я вкарат, после казват няма стратегия, Бойко, гледай си министрите и ги уволнявай наред.

Антибиотика и Естерогена остават ли след термичната обработка ??

каква лупа бе .. тия изпуснали месото.. сега се сетили.. прост и некадърен народ...

Редно е да се забрани вноса на такива продукти, но нали сме подлоги, надали.

Ако няма основание - не може. Това е ЕС.

трябва да си напълнят чантите с храна за в къщи.Иначе си чешат.......Те са абсолютно ненужни като много от агенциите в БГ.Стават само за избиратели на ГЕРБ.

Танева, ти в ред ли си? Публично обясняваш, че е нормално да се внася заразен със салмонела хранителен продукт. Че ти знаещ ли, че в така наречената система за самоконтрол на безопасността на храните НАССР, която всички фирми по хранителната верига са длъжни да имат по закон, се изисква при констатиране на проблем като този, продуктът да бъде изолиран незабавно и този, който го е установил да информира всички по веригата в двете посоки, за да се вземат същите мерки за цялата партида. Каква преработка, какви пет лева?

Къде бе "лупата" досега, че тонове месо са влезли в страната? Сега ще кипи дейност, ама малко късно.

не стават за ядене. Произвеждат боклуци. Не ги купувам НИКОГА!

полски боклуци.

"Късно е либе за китка...."

Що е полско не ям. Хранителни продукти от Полша не консумирам! Винаги има проблеми с полското производство. Изливат ни боклуците си както и др западни държави.

толкова ти е акъла

Защо изобщо трябва да се внася чуждо месо? Филип Димитров, който знае как и кой унищожи ТКЗС-тата ли да каже? По негово време бяха изклани породистите говеда, селектирани десетилетия наред, с купувани от държавата ни за милиони породисти животни от чужбина. Или някой, който знае как година след година ту се избиват козичките, ту офцичките, ту прасетата... При случаи като с полското пилешко трябва да се налага забрана за внос от тази държава за определен брой години.

Към новината