назад

Стефан Янев: Зеленият преход ще е успешен, ако е съобразен с националните специфики

10:32 | 15 октомври 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 72 2377

Коментари 72

Бла Бла бла, че интерес че не знам си какво. Но когато е да се подписва се подписва всичко което мирише на Брюксел.

Да се произвеждат евтини електроавтомобили ,това ще помогне.Световната банка да поема разликата,но наистина автомобили до 10К.Ако наистина искаме да имаме чиста планета да го направят.А не както е сега,скъпотия!

Абе какви електромобили ти са в главата? Електромобили пуши повече отколкото стар зил, само че не го прави в града, където се вижда. Зареди си батерията на мобилния телефон и виж че си изхарчил двойно повече ток, отколкото си заредил.

Преди строяхме Комунизма, сега строим Зеления преход! От халюцинация към халюцинация!

Този ли не пожела да реши проблема с корабът навреме?! А му се плаща за това ... Явно в разпределението на милярди е по - добър и по - добре ще се справи с този пробелим! Големец!

„2021-10-15 12:23:35 Радев българоубиец (нерегистриран) Според СЗО 6 хиляди българи умират годишно заради мръсен въздух (40% от 15хиляди). Удължаването на живота на ТЕЦовете с 20 години ще убие 6000 по 20 равно на 120 хиляди българи. Това означава, че Радев иска да убие...“ Я, имаме си „еколог“. Баш по темата. Само дето не знае или лъже като герберин. Мръсният въздух от ТЕЦентралите „Марица-Изток“ пада в Странджа и на юг. Така са проектирани. Мрем поради мръсния въздух в градовете. Мръсен е от старите коли и кюмбетата. А колите са такива заради доходите ни, които Борисов 10 години методично намалява, виж по-долу справката на НОИ. И на кюмбета софиянци минаха заради Фандъкова и пак Борисов.

Браво на С. Янев. Казал им го е право куме в очи.

Казал им го е и им го е улизал. То вече се вижда по мерките.

„2021-10-15 12:39:02 Понеже (нерегистриран) Разни платени коментатори... Хайде сега неуважаеми, да изброим един-два неуспеха на ГЕРБ. Тройно увеличение на минималната работна заплата. Двойно увеличение на пенсиите.“ Хайде сега неуважаеми, да изброим и те уличим в лъжа. Отваряме НОИ или тук http://trudipravo.bg/index.php/znanie-za-vas/1054-srednomesechna-rabotna-zaplata-i-srednomesechen-osiguritelen-dohod Четем: Средномесечен осигурителен доход 1999 г. - 180,05 2009 г. - 554,78 Нарастване за 10-те години преди Борисов - 3 (три) пъти 2010 г. - 570,30 2020 г. - 1 069,50 Нарастване при Борисов - 1,87 пъти, по-малко и от два пъти. Същото е и със средните пенсии. Минималните нараснаха, но не е за хвалба. Трагично е. За плач е. Първо, понеже растат заради нарастването на линията на бедност (екзистенц-минимума). Второ, понеже растат не заради Борисов, а заради изискванията на ЕС да не са под линията. Те така те с герберските ви лъжи.

Този не може да разтовари един кораб, за енергетика говори! ОСТАВКА!!!

Разни платени коментатори непрекъснато говорят как било станало много зле последните 20 години и как Борисов бил съсипал държавата. Значи да припомним-повече от 20 години след десети не управляваше ГЕРБ. Успехите през това време: Фалит на банки. Хиперинфлация. Зимата на Виденов. Разпродаване на абсолютно всичко държавно. Последствие нарязано за скрап. Спиране на еврофондовете. Пеевски шеф на ДАНС. Има и още много. Хайде сега неуважаеми, кое от гореизброеното се е случило по времето на управлението на ГЕРБ? И да изброим един-два неуспеха на ГЕРБ. Тройно увеличение на минималната работна заплата. Двойно увеличение на пенсиите. Увеличаване на брутния вътрешен продукт. Добри лоши-сега има магистрали каквито преди въобще нямаше. Построено и продължаващо да се строи метро в София.

Според СЗО 6 хиляди българи умират годишно заради мръсен въздух (40% от 15хиляди). Удължаването на живота на ТЕЦовете с 20 години ще убие 6000 по 20 равно на 120 хиляди българи. Това означава, че Радев иска да убие 120 хиляди българи, за да запази работата на 100 000 миньори и ТЕЦаджии, които ги мързи да се преквалифицират. Да не говорим, че цената на квотите СО2 непрекъснато расте и сега заради тях спират предприятия, а утре цялата икономика ще умре, когато цената на тока стане 1000 лв/МВч. И това Радев го прави само и само за да гласуват за него 100 хиляди миньори. Ще позволим на на зеления чорап да избие 120 000 българи и да унищожи икономиката, а оттам и цялата държава.

Според СЗО трансджендърите вече не са психично болни хора. Това стига ли ти да разбереш каква организация е СЗО, какво пропагандира и кой я финансира и с какви цели?

Как да вярваме в честността на изборите, когато и Бойко, и Румен -шофьора на фърчила в тази статия ни казват,че няма как да не приемем зелената сделка. Как така са убедени,че всяко едно правителство различно от това на Бойко и Румен Радев ще иска тази сделка? Значи са наясно,че гласовете на изборите ще са разпределени между техните 2 правителства и край на предаването и на тока в България....................Ще стоим на свещи ! Този въпрос е за референдум, ама в България и много други части на "Демократична" Европа отдавна са загубили значение -Референдумите ! -Попитахте ли Гражданите си и Народа си г-с Янев?

Янев си получава парите от бюджета. А парите се дават като заеми от брюксел. Пука му на него за народа и разни подробности на полуострова.

Той ще е успешен, но за кого?!? Не и за гражданите!

Зелената енергия се пропагандира и продава за простите и бедни държави като България. А не на богатите и наистина големите замърсители като САЩ и Китай. В САЩ например, независимо каква пропаганда ви говорят медиите, 60% от тока им идва от газови и въглищни ТЕЦове. Иначе идват тук и ни пропагандират глобално затопляне и зелена ергения, но причината затова е че просто американските компании за зелена енергия са монополи на европейския пазар и хората правят бизнес.

И също факта че Европа и САЩ не искат да развиваме АЕЦ допълнително доказва че на тях не им пука за глобално затопляне, просто искат да им купуваме изключително скъпата техника и оборудването за зелена енергия.

Циганите отдавна минаха на зелена енергия . Да краднеш зелен ток , да отрежеш зелен дърво . Важното е да си еко , не будала !

Некъдърници, всичката им работа е като с кораба, потапяте ни и се оправдавате със Бойко, некъдърници, в това е порочното в системата ни че такива като вас са ставали генерали, професори и какво ли не кухи лейки

Трябва ясно да посочи престъпленията на Борисов: Приемането без условия на „зелената“ сделка Саботажа на новата ядрена мощност Саботирането на интерконектора с Гърция Ако 10 години не ни яхаше откровена мутра, сега щяхме да имаме: Тройно повече европари за прехода 135 лева максимална цена на тока По-евтин природен газ

Той даже се прибори за почвече газ и щеше да построи и АЕЦ-а но лобитата и в неговата партия и всички остнали,включително на БСП на новите на медиите не позоволиха, това че пое отгворността и вината върху себе си не означава,че не беше Станишев този който спря прокетите, и не беше той който законодателно позоволи кражбите от нергетиката чрез зелените централи

Стига фалшиви опорки. Издишат отвсякъде. Резидентът Радев си отива!

Мутрите на Маяма Мнолова - падата на 3,2%., феновете на бай Чалга падат на 11-14%; Фигурантът Радев е закачен за тях...

Давай Гешев, народът е с теб!

А Ристе Македониста къде го пропусна?

Сигурно е така

Радев, отивай си с мир.

Кой подписа затваряне на тецовете 2025? Подсказка: Един бивш премиер...

са най-големите спецове по зеления преход.

Радев, подай си оставката сега. Иди си с добро. Ще те гонят с камъни софиянци.

Знам какво направи миналото лято!

Ооооо.. I love you... Връщам се от бара,пощата отварям... И какво намирам?!Страх ме е да кажа. Малко листче бяло,със печат и подпис. Гласно съобшават,че ме призовават. В родната казарма,трябва да отида и да браня смело моята родина. Кръчми и купони,мадами да ви няма. Старшини с пагони,гонки до забрава. Старшини с пагони.... Припев: Курви сбогом...Няма вече джипове,джетове.... Няма компаньонки,барове... Няма да ги има, лудите купони (х2) Курви сбогом...Как да ви оставя във такъв момент?! Как да ви обичам като съм във плен!? Кой ще ме приспива в родната казарма?! Вечер се прибирам,и писмо намирам. Още с камофлажа,на кого да кажа? Моята любима,вече нищо не подбира. В чуждите завивки,любовта намира.. Тръпки ме полазват,свят ми се завива, слънце ще изгрее и на мойта нива.. Кръчмите, купоните, мадамите красиви. Знайте ще се върна с нови сили.. Знайте ще се върна... Припев: (x2) Още на: https://textove.com/rado-shisharkata-kurvi-sbogom-tekst Благодариние на textove.com

Злостната атака от всички фенове и поддръжници на Метежника Радев и цялото протестърско-отровно войнство срешу Гешев доказват едно - Гешев е на правилен път. Давай Гешев! Народът е с теб!

С теб сме, Гешев!

ОПГ-то на Радев и хунтата е причината за високата цена на тока. ГЕРБ ток не продава, мунчорасти. хахахах

Прекалено дипломатичен е Янев. Трябва ясно да посочи престъпленията на Борисов: Приемането без условия на „зелената“ сделка Саботажа на новата ядрена мощност Саботирането на интерконектора с Гърция Ако 10 години не ни яхаше откровена мутра, сега щяхме да имаме: Тройно повече европари за прехода 135 лева максимална цена на тока По-евтин природен газ а не да се гънем като глисти на котлон

След 30 години безкраен ,неолиберален и демократичен преход ,България от енергиен център на Балканите се превърна в назначителен краен потребител. Цитирам:"""Нужен е преход в рамките, на който въглищата първоначално да бъдат заменени с природен газ. Атомната енергетика също ще играе сериозна роля""" А сега цитирам незабравимият сервилник Борисов.:::: """"Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?", заключи Борисов.""""" Да спомена ,кои са трите проекта ЮП и АЕЦ Белене.Класика

Абе аз си мислех, че "зелен преход" означава преход към чиста икономика. А то май било преход към зелени чорапи, военщина и дребнотемие...

ОПГ-то на Борисов, Ковачки и Доган е причината за високата цена на тока. Служебното правителство ток не продава, герберасти. хахахах

Само договориха цените с монопола - лятото, на среща, продължила 40 минути. Дори не са опитаха да преговарят!!

Долу престъпната шайка на Фигуранта на Божков - Румен Радев! Давай Гешев!

Време е служебната хунта на Фигуранта-Нищоправец Мунчо Естонски да си ходи.

Schilo

А бе ти не разбра ли, че Радев ще е пак президент?

Само в твоите мечти.

Ама Шило, Радев е про-американски бе, ти нали беше против САЩ и точно затова хейтеше Бойко ?

Злобарят Румен Радев скоро ще отговаря пред съда за своите престъпления срещу държавата и народа!

зеленият преход ще е успешен само за търговците (прекупвачи) от пазара на енергия - другите ще го духаме, ама не за дълго, защото ще хванем коловете...

Schilo

По-добре е сега, щото метнат ли ти юлара, става трудно.

Schilo

Простотии. То, все повече вече се говори за изграджане на нови АЕЦ, тия "Зелена сделка" сънуват. Що не си ... мамата!

Колкото и да възхвалявате Резидента-Метежник Радев - той е пътник. Гешев го чака с белезници.

....

"""Стефан Янев: Зеленият преход ще е успешен, ако е съобразен с националните специфики""" За първи път на дипломатиечен език ,български политик ,каза ,първо националните интереси.Админстрацията на ЕС бяха свикнали с клоунската и сервилна пилитика на Борисов, и сега някой говори за национална специфика

То хубаво, ама след дъжд качулка. От ЕК като извадят подписите на предишни държавници, че следваме стриктно зеления преход без никакви възражения, тогава какво ще кажем ? Ама то не важи, защото нашата специфика е такава.

На 14.11. червен картон за Престъпника-Метежник Радев!

Държавите вече не могат да взимат своите решения, ако на ес не му харесват, пример - Полша. Зелената енергия е хубаво нещо, но дали ще е достатъчна?

за кривите краставици.... Но поне с краставиците нямаше големи последствия.

Schilo

И щастливите кокошки. Само, така и не разбрах, как установиха, кога една кокошка е щастлива

Продължават отличните прояви на Бойко Борисов на футболния терен. Бившият премиер на България се превърна в герой за Витоша (Бистрица) в мача срещу Житен от столичното първенство за ветерани, съобщи “Витоша нюз”. Тигрите разгромиха гостите с 9:0, а Борисов се отчете с впечатляващ хеттрик. Само седмица по-рано таранът с №13 отбеляза дубъл при успеха над Искър (Нови Искър) с 8:1. Така само за два мача Борисов записа 5 попадения и загатна, че се намира в отлична спортна форма.

Гешев спокойно чака да сложи белезниците на бившия президент Румен Радев. На 15.11. това ще е факт.

След като уреди децата Служебното правителство не му е работа да се занимава със неща за следващите поколения Или той ще е още премиер?!

Българският Мъдурко и хунтата му ще векуват

Не. Да покажем червен картон на Резидента-Метежник Румен кРадев!

казва в прав тект: Дайте ни пари и ние ще зеленясаме.

Военният на тая възраст трябва да лови риба и да е пиян по това време на деня.

Човека много добре разбира, че отвън ни тласкат към пропаст и почти нищо не можем да направим. Поне не го раздава еуфоричен, като зелените талибани.

"Високо оценяваме предложенията на ЕС, но и националните държави трябва да могат да вземат своите решения" То горе долу така е станало и с 500 години робство ... и там предложението да се борим за свободата си е било "оценено". Имаме доста кофти статистика откъм решителност и последователност като народ. За съжаление.

зелен преход не иска....

Никой нормален човек не иска това което искат от Брюксел. За чорапите не знам, ти явно ги разбираш повече.

Ти имаш ли идея Що е Зелен преход? И че Китай е по-напред от ЕС в тоз преход? Де се въдите такива прости пръчки ?!

"Зеленият преход" - пак глупости за харчене на страшно много пари по целия свят... То ако ставаше с такива "преходи"...

Да вземат тебе да питат ли? :)

Към новината