назад

Търговията на БФБ отново се размина с пазарите на акции в Западна Европа и САЩ през първата седмица на март

16:14 | 07 март 2021 | Автор: Георги Вулов, 3е-news.net 10 2659

Коментари 10

да представи тази перална като АЕГ, а тя е обикновена "Роса"... какъв патос, дано са му платили

Болна луда уродлива крава до кога ще загрозява и отвращава???

да

Ама то Вие и фондова борса ли имате???

ДНЕВНИЯТ ОБОРОТ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ НА БЪЛГАРСКАТА ФОНДОВА БОРСА!!!

У нас борсата е пълен та*ак, единственото й смислено приложение е да си узаконят обществените поръчки :)

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

палавник, сметката за ток за нас, койна за теб, а?

Независима платформа... Ахахахахахаааа... Да, добре. Утре пуснете и реклама къде може да си влагаме парите. Не при хора, свързани с платформата, нали?

Градус АД (GR6) с нарастване от 3.47%, --- У КАУФЛАНД ВЪРВЯТ НА 2.5 КИЛОТО НАСИПНО И ПЕНСИИТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ДА ГИ ЗИМАТ ПО ЦЯЛА СЕДМИЦА ... КАК НЯМА ГРАДУСА ДА Е НА ПЕЧАЛБА... НИЩО, ЧЕ Е ТОТАЛ - ХИМИЯ !

Към новината