назад

US сенатори искат пълен отчет за обвиненията срещу Кристалина Георгиева, Джефри Сакс я защити

07:45 | 28 септември 2021 | Редактор: Лилия Чалева 35 4702

Коментари 35

За американските сенатори е вече престъпление, че някой може да пише на кирилица. Чудя се как до сега са търпяли К Георгиева. Ясно е, че тя е агентка на Кремъл и помага на Китай. А кпйто мисли. че преувеличавам, не е зле да проследи някои дебати в Американския Конгрес. Никога не съм виждал институция, която така силно да прилича на лудница.

""FUCK NUZ"", С НОВА ФАЛШИВА НОвиНка ? КОЙ И.Д/Д.И.О.Т . ви ЧЕТЕ ВЪОБЩЕ ?

Сталинка изгоря ...

Американската администрация се бори с Китай по всички фронтове и както казваше героя-комунист "какво тук значи някаква си личност". Подобни прийоми обаче може да се обърнат срещу тях самите, защото за всеки в днешния свят е видно коя е по-голямата икономика. Дали в САЩ се прави по-лесно бизнес, отколкото в Китай или другите азиатски държави, това е хубав въпрос, по който може да се дискутира. Тук неминуемо в един момент ще излезе темата за патентните права и колко строго трябва да се наказват нарушителите.

Голяма е защото се е уяла.Както казва поговорката и умния си е малко прост.Та така и Сталинка учена ,но проста или алчна.

Няма кой да я разклати.

мама ти и брантия да ебааа

Най-голямата Българка Браво на г-жа Георгиева

Защо сащ-исани сенатори се месят в дейността на световната банка, тя тяхна ли е или е световна? Не защитавам тая еврейска мърша, въпроса е принципен...

Леле Драги ми Смехурко

СМЕШНИК , ТИ И ТУЙ НЕ МОЖЕШ ! СМЪРДИШ !

*Очевидно става на въпрос за много по-големи интереси от ГЕРБ и България, но Булгаристанците по-далеко от носа си не виждат. "Кристалина и Дянков са мошенници защото са от ГЕРБ." Нищо че Кристалина е шеф на Световната банка по желание на САЩ, а Дянков е работил там толкова дълго че даже е създател на тази класация "Да правиш бизнес" за която в момента го аталуват че не била изчислена правилно. Няма значение, ГЕРБ са виновни... Булгаристанн нема да се оправи.

Ей нещастен биологичен отпадък не си позволявай да наричаш моята родина бурлгаристан, марш в анадола или в кибуца...

Ами дръж се тогава като горд Българин, шушумиго.

''Стан" не е обидно прозвище. Означава населено място, селище. Старият град на Стокхолм се нарича Гамластан. Малко повече обща култура няма да навреди на никого.

както се казва, улете!

Карма - искаше да съсипе кариерата на Бокова и сега успя да падне от директор на МВФ до обикновен мошеник.

Вярно ли е, че партия ГЕРБ щяла да се преименува и новото име било ГЕП? Ислали били новото име да отразява същността на визията заложена в ДНК на партията!

Когато Боко и Сталинка бламираха Бокова за председател на ООН и Боко издигна Сталинка за кандидат председател на ООН и съответно България се изложи? Каква почтеност и достойнство има тази жена Сталинка като човек ,за да падне толкова ниско в обятията на един еднокнижник пожарникар и сикаджия въобразил си ,че е политик?

Дир.бг, като се позовавате на нещо, кажете кой са тези жени в подкрепа. Или си измисляте за да спасите този маж Сталинка.

Ох боже пак се изложихме пред чужденците. Гарантирано от Герберите. Но защо се чудим. Те затова са създадени.

Ударът е и срещу България. При това след Ирина Бокова и пак явно поуки не сме си взели. Време е да обърбем внимание на т.нар. одитиращи, компанията им, дейностите им. Особено след КТБ, ТБ Виктория, ЗД Олимпик ...

се превърна в ГРОБ за самия ГЕРБ !

А сега Кристалина да намери тия тука по АЙПИ, дето я плюят без никакви доказателства, да ги обвини за клевета и злепоставяне, и да ги осъди на по 50 хиляди лв на калпак. Дано го направи!

Нека открие мен. Разобличителя до хи хи

А ти гледай да намериш сероозни доказателства за корупция, а не като тоя булшит, че се била срещнала с некакъв си. Да се срещаш с хора не е забранено. И като не намериш доказателства, съдът е на ход.

Ако в действителност Кристалина Георгиева е извършила това в което я обвиняват,то тя трябва да напусне поста който заема. Разобличителя

А ако не е? Къде остана презумцията "невинен до доказване на противното"?

Изчезна заедно с болен, до доказване на противното с пари тест.

отговарят тези, които са я създали. И те да решават съдбата и, а не да се тръшне проблемът и на моите рамене.

Герб се строява за последен път Старите се уволняват, зайците реват.

Да се връща тук и да става финансов отговорник за чекмеджетата.

на човек с такава слава някой ще си повери чекмеджетата и чантите.

старинка в затвора и ще се оправи работата ! Тази подла маймуна заслужава това !

Към новината