назад

Внасяме възможния максимум азерски газ: Остро изявление на "Булгаргаз" срещу критиците

18:09 | 27 октомври 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 38 9979

Коментари 38

и няма тръба за България!!!!!

Ето где е измамата: Защо не идва целият договорен обем азерски газ От 31 декември 2020 г. "Булгаргаз" внася максимално възможните количества азерски природен газ, които достигат до България по временен маршрут, при възможно най-добро съобразяване с изискванията за сигурност на доставките. Причината да се използва временен маршрут е липсата на трасето, определено в договора за доставка - гръцко-българската газова връзка IGB (интерконектора IGB). Както е известно, проектът за този газопровод се изпълнява от гръцко-българската компания "Ай Си Джи Би" АД и по различни причини въвеждането на газопровода в експлоатация се отлага няколко пъти. Проектната компания е компетентна да информира обществеността по всички въпроси, свързани с графика на строителните работи и изпълнението на проекта, отбелязват от "Булгаргаз". Ож-беж с гърците!? Вие сте луди! Евреите не искат да ги чуват и работят с тях, вие капандуряци сте се засадили сами там, че и да ви тегли цяла България! Аман от айдуци в тази държава! Ей ся, идат нек'ви избори - пак стартите, доказани боклуци, ще са най-отпред, може малко да се разместя, но са все съъщите! И ив очаквате от старите парантии, да ви сторят нови ноемра ли???Абдали сте! Абдали! идете, гласувайте, правете щото щете - ама после не ревете,! НИкой не ви е виновен, че сте прости чалгари!

По-важното е, че наказахме Русия с отказа да мине Южен Поток директно през България. Важното е да има прекупвачи на тръбата, другото са потробности...

след като името на компанията е: "Ай Си Е Би" АД

Газ има. Но има и тъпи русофоби, които искат да спрат газа по политически причини.

За една година осигуриха тръба на Газпром за да заобикаля Украйна, а 5 години не могат да осигурат тръбопровод "заобикалящ" макар и по напряко Руслямска държава. Това е ГЕРБ и Боко. Ето откъде са парите в чекмеджето - от Газпром.

Та и той е на Газпром смешно та жалко

Да,така е!Газпром отдавно притежава над 65% от това находище!

А на кого беше идеята за връзката с Набуко през Комотини и за участие в терминала за втечнен газ- на БОЙКО.Плюхте,плюйте по него ,а сега си гълтате храчките. Балонът,че руската газ е най-евтина се спука,русороби.

243Win

Газ е в мъжки род, родолюбецо!

243Win

Бойо е виновен!!!! Построи газопровода на Вучич с наши пари за 1 година, а за 10 години не успя да завърши къде-къде по-късия интерконектор с Гърция!

боцата два университета е завършил - тоя на цара и тоя на баетошу. И двата с една специалност - пълно нагъзване пред голямите началници. Що не вземе да покаже договора с Газпром?!? Крият го повече от най-голямата тайна в България. Согурно щото е много хубав!

Че тръбопровода е за 5 милиарда кубически метра газ за година, а имаме договорени от американските само 1. Никой няма да го пусне в експлоатация да работи с 1/5 от капацитета.

Оня шопар от Банкя, кога ще го заселват в Централния Софийски? Трябва да е за дълго , поне 20 години за безстопанственост и корупция.

Построиха "Руски поток" с 3 милиарда лева народна пара без нито едно разклонение за България. Къде е прокуратурата?

Аиде, таз година азерски газ, догодина слънчев газ направо от слънчевия тръбопровод.

"Пълната диверсификация" на боцата и герб е газ само от Газпром. Договорът с тях пък никой не може да го намери. Това ни е "евроатлантика" от банкя...

Че тръбопровода няма да стане и да функционира докато терминала за втечнен газ в Гърция не бъде построен. Но и на терминала не се вижда построяването, защото корабите на САЩ заминаха за Китай и това начинание по нареждане на САЩ се обезсмисли за сега. Идеята за тръбопровода беше именно за американската газ, а не за газта от азерите.

Ами внасяме толкова газ, колкото ни дава семейство АЛИЕВИ!! Тръбата ТАП пуска 8 млрд. куб.м газ за Италия. При заявени от италианците към 9 милиарда. За нас и гърците се пуска по към 1 милиард за всеки.. Газа до Италия за сем. Алиеви се връзва - до изтеклите данни, с 80 долара по-скъпо от нашия.. Явно и за селейство Алиеви 750 милиона куб.м. по 80$ отгоре за 1000 куб.м. са си къде 60 милиона долара ОТГОРЕ..

Транспорта се плаща на държавата през която са тръбите, а не на Алиеви

_stankow

Няма ли го бацето - не вървят работите. Не тече газта, не снасят кокошките. Перките не се въртят и панелите все на сянка ! :D :D

Единствената страна в света, която си самозабрани дори и да проучва за газ и нефт собствената си теритирия?! Страна гъмжаща от руски шпиони, работещи срещу интересите на България, в полза на Москва. Докто не бъдат изринати руските шпиони и не бъде демонтиран стърчащият в центъра на столицата ни паметник на съветската окопационна армия, страната ни няма да се измъкне от руското блато.

Не действат на малоумниците на сорос

Ти все пак пробвай.

руски шпиони има тук,но бългрските продажници са стократно поече,мога да ти ги напиша всичките

Ами5 откритото през 2008-ма година находище в ДЕВЕНЦИ, Плевенско.. Нъл през 2012-та го дадохме на концесия на видни тексаски газовици от ДАЙРЕКТ ПЕТРОЛЕУМ? Те що ли не го извеждат на промишлен добив? То верно находището е ала Чирен.. Ама в тез трудни времена може да отмени азерскио газ..

Какво има да шпионира тук в БГ? Пий си хапчета,примат!

Капутин постоянно съботира строенето на газопровода.

Повечето азербайджанци са азери, но не всички.

И с това се осраха! Бойкоооооооооооооооо!

Остава да разберем причините за "отлагането на въвеждането в експлоатация на IGB"?!? Точно през март тази година? Защо великия диверсификатор Лойко Бибитков, балканския газов хъбъджия лъга тоолкова време какви интерконектори е направил? И се оказа, че такива просто няма? ГЕРБ са за затвора! Такива бели и кражби и комунетата не можаха да направят!

243Win

Ама защо делиш ГЕРБ и комундетата? Та те са си едно цяло, про-руския катун в България, заедно с ДПС.

Пълна глупост.. Плащаш на някой да ти строй газопровод..и като не е завършен плащаш на същия този да ти го прекара по друг маршрут..евала

Как може "Балкански", "Турски" или както там искате да го наричате, който минава през цяла България да се построи набързо, а кирливата връзка с Гърция да се бави 10 години?! Очеизвадно е, че този конектор е умишлено бавен.

въпрос точно в десетката..

Братския руски газ е много скъп за българина. Само азерски газ и от други доставчици..

Не, Щерев, скъп е руският газ договорен при управлението на ОПГ Гроб. Защо Полша, Унгария и Чехия получават газ на много по-ниска цена? Отговор: Защото не ги управляват крадци с чекмеджета.

защото в тези държави няма рускороби да предават народа си... Затова!

Към новината