Парижкият булевард "Шан-з-Елизе" си върна първото място в класацията на улици с най-висок наем за търговска площ в Европа, изпреварвайки лондонската "Бонд стрийт", и запази петото си място в света.  Това паказват данните от годишното проучване на брокерската компания за недвижими имоти Къшмън енд Уейкфийлд (Cushman & Wakefield), цитирано от Франс прес.

Размерът на наема за търговска площ на "Шан-з-Елизе" е нараснал с 5,3 процента за последните 12 месеца, достигайки 7364 евро за квадратен метър годишно.

През 2010 година челното място принадлежеше на "Бонд стрийт". Наемът за търговска площ на лондонската улица тази година се е увеличил с 4,3 процента до 6901 евро за квадратен метър годишно.

Най-скъпата улица в света за втора поредна година е нюйоркското "Пето авеню" с увеличение на наема от 21, 6 процента, достигайки 16 704 евро за квадратен метър годишно. След него се нарежда "Козуей бей" в Хонконг с растеж на наема от 16,7 процента до 14 426 евро. На трето място е търговската улица "Гинза" в Токио, като покачването на наема й е 8,7 процента до 7750 евро за квадратен метър годишно.