Ако е дошло време Вие и хората, които обичате, да се сдобиете с нов дом, ако търсите изгодно жилище, в което да не правите компромис с качеството - имаме добри новини за Вас. Реномираната строително-инвестиционна компания Атлантис България Холдинг, носител на наградата Инвеститор на годината за 2018-а, току-що обяви своя нов жилищен проект. Той е разположен в уреден квартал, без прекомерно застрояване, а цените са без конкуренция в цяла София - 750 €/кв.м. Запознайте се с Atlantis Barcode!

Проектът се състои от две сгради и е разположен в кв. Люлин 5, в непосредствена близост до супермаркети, детски градини, ясли, училища, няколко реномирани езикови гимназии, Мега Мол, бензиностанции, магазини, пазар, големи зелени площи, болници и всякакви други удобства. Достъпът до центъра на столицата пък е бърз и уреден - точно пред комплекса е спирката на трамвай №8, а на пешеходно разстояние има и метростанция. До нея се достига за 20 минути пеша или за 7 минути с трамвай.

Важно е как изглежда сградата, в която живеете, важно е как изглеждат общите части, които Ви отвеждат до Вашия дом. Затова Atlantis Barcode ще се отличава със своята съвременна емблематична архитектурна визия. Трябва да споменем и голямото отстояние между сградите, което ще позволи всеки един апартамент да се радва на много естествена светлина, независимо от етажа.

Режийните разходи не са за подценяване при избора на нов дом и затова Atlantis Barcode ще бъде на ТЕЦ с хоризонтална инсталация, което гарантира ниски месечни разходи за отопление.

Само сега, в етапа на предварителните продажби, имате избор от двустайни, тристайни и четиристайни жилища с практични разпределения, благоприятни изложения и красиви гледки към Витоша и града. Ако имате нужда от първи семеен дом (ако сте станали трима или четирима), в Atlantis Barcode Ви очакват слънчеви тристайни апартаменти, от които да избирате. Цените стартират от €64 448. Ако пък искате парите Ви да работят за Вас и търсите двустаен апартамент с цел инвестиция, отново Atlantis Barcode има какво да предложи на цени от €42 825. Четиристайните апартаменти пък стартират с цени от €88 535.

Проектът беше премиерно презентиран по време на семинара за имоти ново строителство, организиран от агенция Stonehard и предизвика огромен интерес сред купувачите заради отличната репутация на инвеститора и, разбира се, супер конкурентните цени.

Atlantis Barcode e повече от отличен жилищен проект, за чието качество Атлантис България Холдинг гарантира с името си. Побързайте да резервирате жилище при най-добри цени и условия.

Свържете се с Любин Чаков на 0882 638 445 или l.chakov@stonehard.bg