Георги Христов откри резултата в този сблъсък, след като в 36-та минута на двубоя бе оставен непокрит в наказателното поле на ЦСКА и реализира за 1:0.
В 59-та минута на двубоя Зе Соарес получи добро извеждащо подаване от Дарко Тасевски и удвои преднината на тима си. В първите минути ЦСКА бе тимът, който владееше топката повече от съперника си, което доведе до повече опасности пред вратата на символичните гости.
Най-сериозното положение за ЦСКА дойде още в 6-та минута, когато след изстрел на Саидходжа топката премина почти по цялата дължина на голлинията на Левски, но така и не я прекоси. При последвалия корнер Руи Мигел можеше да отбележи, но ударът му премина встрани от вратата на Митрев.
Георги Иванов – Гонзо, за когото до последно бе под въпрос дали ще играе, усложни травмата си, само няколко минути след началото и се наложи да бъде принудително заменен.
В последствие Левски изравни играта и изпълни два последователни ъглови удара, което обаче не доведе до нищо по-сериозно. Христо Йовов също бе принудително сменен преди почивката, като на негово място влезе Зе Соарес.
Първият удар във вратата на ЦСКА отправи Жоазиньо, в 35-та минута. Вратарят на "червените" – Петров обаче бе на своето място и се справи с опасността. Малко след това обаче Петров бе безсилен, след като Георги Христов, оставен непокрит в наказателното поле, реализира за 1:0.
Втората част започна подобно на първата – вихрено за ЦСКА, като още в първата си атака те имаха възможност да изравнят, но Удоджи пропусна. Малко след това, отново Удоджи опита далечен изстрел към вратата на Митрев, но младият вратар отрази опасността.
Отново, както и през първото полувреме обаче, Левски постепенно изравни статуквото на терена, а в последствие и удвои своята преднина. В 72-та минута, за удар без топка срещу Минев, Удоджи бе изгонен с директен червен картон. В самият край на мача пък Котев можеше да вкара почетен гол за ЦСКА, но Митрев спаси.
До края на мача не се стигна до нищо по-сериозно пред двете врати и резултатът остана непроменен – ЦСКА–Левски – 0:2.