"Тя е наистина чудесно момиче и ние си прекарахме страхотно, говорейки си за различни неща", сподели той пред "Сън".
Таблоидът коментира, че двамата очевидно са имали много теми за обсъждане, след като преди седмица те цяла нощ не се отделиха един от друг в шикозния нощен клуб My House в Холивуд, а след това се прехвърлиха в дома на по-малката сестра на Парис - Ники Хилтън.
На следващата вечер Кристиано отново избра компанията на светската кралица, за да продължи да празнува рекордния си трансфер в Реал (Мадрид).
"Аз съм млад мъж, а Парис е млада жена и за хора на нашата възраст е нормално да разговарят в нощен клуб", добави Кристиано, който обаче не е сигурен дали скоро пак ще види г-ца Хилтън.
"Тя живее на хиляди километри от мен и отгоре на всичко е доста заета. Аз също няма да имам много свободно време в Мадрид, така че не знам дали ще можем да се виждаме", каза той.
Кристиано Роналдо напусна Америка в неделя, но преди това намери време за последна веселба с две девойки. Компанията вечеря в ресторанта на хотела, в който футболистът бе отседнал, след което едно от момичетата се качи с него в стаята му.
"Просто се възползвам максимално от краткото лято, с което разполагам", лаконичен бе Роналдо по повод разюзданото си поведение отвъд Океана.
"Да, наистина е така. Той спокойно може да получи титлата "Полов атлет на годината", отбелязва с ирония "Сън".