Днес в 17.00ч. българско време двата отбора излизат на стадион "Уембли" в спор за "Къмюнити Шийлд".

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън вчера потвърди, че звездата Уейн Рууни ще играе само едно полувреме, което на практика освобождава път на Бербо, съобщи ТопСпорт.

Българинът трябва да се възползва от шанса си за игра по най-добрия начин, тъй като от този сезон ще му се наложи да се конкурира и с новата звезда на "червените дяволи" Ернандес.
По предварителна информация, Майкъл Оуен, който също ще играе само 45 минути на терена ще започне титуляр заедно с Митко, а на почивката ще бъде заменен от Рууни.

Срещата за Юнайтед със сигурност пропускат Рио Фърдинанд, Фабио да Силва и Майкъл Карик, които страдат от контузии.

Основният проблем пред мениджъра на Челси Карло Анчелоти е отсъствието на вратаря Петър Чех, който получи неприятна травма. Поради контузии срещата пропускат и Босингва и Алекс, докато Дидие Дрогба ще остане на пейката.

Анчелоти обяви състава си предварително, като каза, че двубоят на "Уембли" ще започнат същите 11 (с изключение на Чех), които паднаха от Хамбургер с 1:2 в сряда.

Челси (потвърден състав): Иларио, Ферейра, Иванович, Тери, Коул, Есиен, Микел, Лампард, Калу, Анелка, малуда

Манчестър Юнайтед (предполагаем състав): Ван дер Саар,Невил, Видич, Еванс, О'Шей, Валенсиа, Флетчър, Скоулс, Парк, Оуен, Бербатов