Коментари - Стан Вавринка отне мечтата на Новак Джокович | Корнер.dir.bg
назад

Стан Вавринка отне мечтата на Новак Джокович

Швейцарецът Стан Вавринка спечели Откритото първенство на Франция, втори турнир от Големия шлем за годината.

Обратно в новината

Коментари - Стан Вавринка отне мечтата на Новак Джокович | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 21

Защо организаторите допуснаха Джокович да играе три поредни дни? Беше редно да има поне един ден почивка. Докович пак можеше да загуби, но така остава усещане за гаф и за нещо нечесто.

Какъв гаф те гони? Правилата на турнира са ясни още от началото му. Джокович се направи на умрял, след като загуби третия сет, само за да прекрати мача с Мъри, защото му беше ясно, че ако го доиграе без отлагане, ще гледа финала през крив макарон. Друг е въпросът, че Мъри явно не е особено умен и му се върза да иска прекратяване.

ТРЕНЬОРЪТ МАГНУС НОРМАН !! ГРИГОР СЪЩО БЕШЕ ТАМ , НО .... БЕШЕ ИЗГОНЕН ЗАНЕСПАЗВАНЕ НА РЕЖИМА

Новак е найдобрият тенесист в света. Съжалявам, че тази титла от тъпия Ролан Гарос все му се изплъзва.Може би е и въпрос на психика. И все пак:ДЖОКОВИЧ Е НАЙ-НАЙ ДОБРИЯТ.ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИ ТИТЛИ

Джокович продава финали! На коя заложна къща? 2 милиона стигат!

Проблемът на Джокович беше, че срещна Надал на много ранен етап от турнира. Явно стратегията му беше, че като го победи, турнирът е спечелен. И приемането на "присадките" беше насочено към най-ефективното им действие в този мач. След което в мача с Мъри, с конвенционалното гориво, само късметът с прекратяването в първия ден го спаси, а с Вавринка, към края, мощността съвсем падна. Що му трябваше са се зоби за мача с Надал, който е в най-трагичната форма в кариерата си, не разбрах.

... 24 часа след мача с мъри... явно го има и фактора умора!

Стан,всеки който е следил турнира, едва ли е изненадан от победата!!!Пречупи и Федерер и Цонга и заслужено ликуваше на финала, показа не само мощ а класа, ясно е че момчето влага всичко в тениса а не в нещо друго.......

Еее, че не ми я дадат на мене тая купа, да я върна за старо желязо.

Не казвай без време, че си във формата на живота си - на лошо е.

... дилемата да бие надал, но да не стане шампион... явно които отcтрани надал от ролан гарос губи мача за титлата...

А нашият мухльо къде е в цялата работа? Държи Маша за шлифера!

Не е зле, де тоя късмет.

Два пъти е бил Вавринка! Няма "психика" нашто момче и трньора му е за смяна!!!

TIREX

Мухлека захлеби от залози срещу себе си..0:6 0:6 0:6 0:6 0:6 0:6 коефициент >200 да не вземе гейм в решителен сет при букмекърско предимство за мошеника. А Ноле е велик!

Циганските номера не помогнаха на балканския тарикат.

Пак ли? Несъм гледал мача..

невероятен Стан Вавринка!Победи големия Джокович с изключителна мощ на ударите и разнообразие в постоянно променяните в хода на срещата, тактически схеми!Неща, с които обикновено побеждава Джокович!На Джокович не достигна мощ и повечко енергия срещу Стан!Когато ти свършат силите, повтаряй си за запазване на концентрацията, колкото си искаш!?Мускулите просто не слушат и не изпълняват нещата така , както ти се иска!?

Я, този път май сръбската мафия не е купила мача на Джокера.

маи, напротив... заложени са пари за загуба... какъв е бил коефициента, някои знае ли?

Този път Вавринка ги прегази всичките.