”Левски” продаде Божидар Краев

"Левски" постигна договорка за продажбата на Божидар Краев.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” продаде Божидар Краев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата затварят обора- ако осребрят нещо добре останалите ще мучат в Герена пък после по пътя на ЦСКА в 17 в А окръжна група

Младежа има талант, не се чудете дали има или няма, който е играл поне малко футбол и е гледал Краев знае, че е така. Въпроса е, че оттук насетне ще трябва много труд и постоянство, за да се наложи в новия си клуб. Браво на момчето, че се отърва от нашето смешно първенство.

Единствения футбболист на г-дата от който горе долу миришеше на футбол и талант.Но и е суров талант и има да работи много много за да го развие, сега още е едно рогато там като отиде да забрави всичко което е научил в бг футбола и да се труди иначе го очаква съдбата на Владо Гаджев.

Какъв Владо Гаджев бре - Владо беше бавен и в краката, и в главата. Никакъв поглед върху играта, а и УеФски го държаха (не коментирам причините) до доста напреднала възраст.

Отърва се от говедата , успех

Кой от кого?

Гуведуту защо не иска да остане в Гуведуспор и по принцип пътят на гуведата е до Турция пък тоз се объркал в Дания ?

Абе какво стана с тригодишния план?

Да е жив и здрав Божидар, дано се опази от контузии и се научи как се играе истински футбол в Европа. В България той още миналата година достигна максимума на възможностите си.

но за огромно съжаление е далеч под средноевропейско ниво. Евала на Джон Ингълс, че успя да го пробута и то за нелоши пари !!!

А, не бе! Ще ви седи у смотаното първенство. Така поне има шанс ако наистина е достатъчно талантливи и работи здраво да направи някаква по сносна кариера, да не говорим за финансовите параметри.

Дано не съм пророк, но според мен този сладур приключи с футбола....

Ако може да се вярва на писаното във Wikipedia, този клуб (FC Midtjylland) имат репутацията на откриватели на млади таланти. Тяхна е първата футболна академия в Дания, партнират си с над 100 местни клуба. Продавали са играчи (не само датчани, а и чужденци) на Палермо, Сампдория, Уест Хям и Селтик. Така че може би са видели достатъчно качества у Божката и ще могат да го доразвият... Така че дано наистина се окажеш лош пророк.

УеФски са известни с това, че държат младите си играчи и ги затриват, вместо да ги пуснат да се развиват. Тук провидението ги е принудило да се откажат от тази си практика и да дадат възможност на този младеж - ако има талант и шанс, ще стане футболист. Какво го чакаше, ако беше останал в УеФски? Срам от отпадане от черногорци след няколко седмици и след това ритане на топка по картофените ниви на родното ни първенство. Отделно качествата на "треньора" му са доста съмнителни... Хайде няма нужда, да се маха и да се развива!