Пулев: Джошуа не е съвършен, готов съм за него

Кубрат Пулев заяви, че Антъни Джошуа е далеч от съвършенството и добавя, че единствено победата над Владимир Кличко го е подобрила като боец.

Обратно в новината

Коментари - Пулев: Джошуа не е съвършен, готов съм за него | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на Пулев, но се чудя колко от тези 10 милиона лева, които ще вземе са реално за него и Андреа?

... спри да се чудиш - завърти се около мацката...

Всички сме хора и няма съвършени. Това е велик спорт много труд на тренировки и т.н само една стотна от секундата решава победитела ( да намери пролука и в брадата) пожелавам му успех

битката е неравностоъна супулев се изправя срещу машина

Преди битка, боксьорите винаги приказват такива едни... Да почва и да свършва по-скоро мачът, че тогава ще се разбере, кой кум, мой сват... Айде успех, Кубрате!!!

Давай Кобра. Пожелавам ти успех. Надявам се да шокираш всички, които те подценяват.

Много хора казават: "Пулев! Хвалипръцко, видяхме те колко струваш срещу Кличко! Квартална батка, ходи се бий по дискотеките...". Пулев действително ги е правил тези неща и няма да го дам за пример в това отношение. И все пак, друг българин на това ниво в професионалният бокс (още повече - тежка категория) няма. И мисля, че не сме и имали. Така, че знаейки, че при тежките боксьори и един удар може да реши даден мач му пожелавам да има този шанс и да го оползотвори по най-добрият начин! А за това дали е научил нещо от загубата, НАРОДа не случайно е казал: "За един бит двама небити дават". Защото именно когато паднеш, не се откажеш, а станеш и продължиш си двойно по-силен!!!

да, никой не е съвършен/дори и ти/ надявам се и пожелавам на нашия/върви напред/ да победи между другото - на снимката прилича на сърдито пате (-:

А бе трай си бе момче.