Радо Янков: Имах проблем с екипировката

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков заяви, че желанието за успех в Пьончан е било прекалено голяма и това му е изиграло лоша шега.

Обратно в новината

Коментари - Радо Янков: Имах проблем с екипировката | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неубедителното представяне е поради слаба психика и не съвсем добра подготовка. Това е истината, а не прекомерно желание за добро представяне и лоша екипировка!

Интересно защо на Радо не му пречи екипировката като се хили и рекламира кредитни карти от ФИБанк. Същото важи и за Сани Жекова. Просто трябва да разберат, че нивото им е провинциално и на големи спортни форуми се вижда колко са назад.Това касае и друиге участници в олимпиадата. След като най-големия ни успех е 6-т място, то става язно за какво става въпрос.Ккто се казва-не може в една аматьорска държава само едно нещо да е в ред-всичко е посредствено и на ниско ниво.

Интересно. Норвегия има 39 медала от тази олимпиада, а финансирането е 15 млн. евро и никойне се е оплакал от екипировки, а нашите са 25 млн. евро и нямат ни един медал. А и да не забравим всичките им спортисти на Норвегия работят като механици, водопроводчици, или някаква гражданска професия, а нашите са профи спортисти като нашите!

Радо, на крив такова, му пречи онакова... Не се оправдавай и ти и всички олимпийци сте традиционни екскурзианти - това са ви резултатите и пред тях и некадърниците Дафова и Костадинова да си вземат партакешите от олимпийското управление и отиват да правят пататници от родопски картофи на мъжете си...

По добре да не беше го казвал.Какво правиш там с калпава екипировка.Българина го е казал- "На калпав х..., козината му пречи.Върнете парите за подготовката.

ХАЙДЕ СЕГА ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ ЗА ГЕЗМЕТО ДО Ю.КОРЕЯ.

Радо, виж мненията на хората за представянето ти и си направи изводи. Аз съм един от многото, които те боготворяха и се гордеехме, че едно обикновено, скромно и трудолюбиво момче от Чепеларе стигна върховете на спорт, който не е традиционен за нас. Но, бизнесът на рекламата, бизнесът на шоуто, бизнесът на алчните търгаши, бързо те позхлъзна и ти все по-често се появяваше по телевизори и вестници, отколкото на пистата. Вярно, рекламата е пари, а за спортист от твоята величина парите са безусловно нужни. Но всяко прекалено нещо носи негативни резултати. Така че, направи си изводи, покрий се от натиска на рекламодателите, възстанови си формата и мисли за спорта преди всичко друго. Искрено ти желая нови върхове!

Как ние все имаме проблеми? Щели да анализират нещата с федерацията, за да не допускали такива грешки, все едно има олимпиада всеки ден.

Е стига де! Радо, и ти ги научи номерата с екипировката

На 59 години ставам и не съм чул до сега български спортист да каже"бяха по добри и победиха".Егати тъпите цървули.

Ей, не е лесно 59 години да си хейтър! Хващаш се за тъпото заглавие, а не четеш новината! Момчето си го е казал - чети!

Пълни глупости. Тотален провал на наште и вместо да си признаят само глупости говорят:(

Това е българският казан,до него няма дявол защото всички ние сме такива....това е спорт бе идиоти,не всеки път човек е в такава форма,че да побеждава но такива комплексари които само седят на дивана и дъвчат пуканки как да го знаят,те освен маясъл на задника друго не са усещали като мускулна треска или преумора......когато някой победи лелееее,става Бог а не дай си боже да падне.......ниска култура и селяндурщина и "требе" време да се смени това селско поколение