Ще гледаме български футбол вместо Висшата лига

Българските фенове на футбола няма да имат възможността да гледат дербитата от английската Висша лига, Бундеслигата и Калчото, заради титаничните сблъсъци от родната "А" група.

Обратно в новината

Коментари - Ще гледаме български футбол вместо Висшата лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това няма да стане,но ако го направят,ще повторят простотията с цената на цигарите-никой не купува,а всички си пушат.тия нещастници няма да ме накарат да им гледам мачовете,докато не заиграят като хората.а английските и испанските мачове-на международната мрежа.

Нямам думи-поредната издънка на СЕМ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, това ако стане - да ви е... майките на всички в СЕМ!!!

Тая държава е пълна с малоумници,които незнайно защо и как заемат ръководни постове...Трябва изобшо да не те слуша главата,за да предложиш подобен идиотизъм....

Какво пък ще ги гледаме в интернет като са такива глупаци,дори Милоул бих гледал пред Миниор или Ботев Враца хахаха

Тия малоумници от СЕМ няма да накарат насила никои да им гледа скапаната БНТ.Които иска да гледа англииско,испанско и другите първенства пак ще си ги гледа през нета......или може би тогава ще забранят и на интернет доставчиците да доставят нет в посочени от тях часове....ХАХАХАХАХА ебати смешковците

нееееееееее искаме премиер шип на а група ман унд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тази шега е за 1ви април....то такова зивотно футбол в бг няма ......и няма да има вув следващите поне 50 години...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тва е пална простотия.Кво ще гледам тез дарвета те не могат да ритнат топката